- Konu Sahibi CADISILA87
-
Arkadaşlar,
Beyaz eşyalarımızı - daha doğrusu gri eşyalarımızı kaydirigubbakcemile3 - aldık bu haftasonu nişanlımla,çok mutluyummm :dance: ayy ama şimdi yerimde duramıyorum yaa onları kullanasım geliyo bi an önce ayy nasıl 1 yıl sabretcem beeennn :sm_cool:
2010 Gelin adayları hepimize Allah o güzel beyaz gelinliği ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin....
Bende 2010 yaz gelinlerindenim... Açıkcası herşeyim hazır diyebilirim, karşı tarafında öyle sadece ev alındı onun yaklaşık 2 sene daha kredisi var , içinde kiracı var kredinin yarısı oradan çıkıyor .. biraz daha kredi düşsün diye bekliyoruz. Birlikteliğimiz 9.seneye girdi((... İlk gözağrım o benim...)) son 2 senedir taksitlerle beyaz eşyalarımızı aldık geçen ayda TVmizi aldık çok şükür büyük baş eşyalar çıktı aradan...
Herşeyde hepimiz için hayırlısı olsun diyorum kızlaaaaarr.
İstanbul / Fatih - Kocamustafapaşa'da oturuyorum buarada:)
2010 Gelin adayları hepimize Allah o güzel beyaz gelinliği ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin....
Bende 2010 yaz gelinlerindenim... Açıkcası herşeyim hazır diyebilirim, karşı tarafında öyle sadece ev alındı onun yaklaşık 2 sene daha kredisi var , içinde kiracı var kredinin yarısı oradan çıkıyor .. biraz daha kredi düşsün diye bekliyoruz. Birlikteliğimiz 9.seneye girdi((... İlk gözağrım o benim...)) son 2 senedir taksitlerle beyaz eşyalarımızı aldık geçen ayda TVmizi aldık çok şükür büyük baş eşyalar çıktı aradan...
Herşeyde hepimiz için hayırlısı olsun diyorum kızlaaaaarr.
İstanbul / Fatih - Kocamustafapaşa'da oturuyorum buarada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?