2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

geldim sılacım
uzun zamandır giremiodum
evet anlatın varmı değişiklikler haberler vs
bende var bişiler..temmuzun 2. haftası aileler tanışacak çok heycanlıyım
tabi bundan önce askımı ailemle tanıştırmam lazım
hadi canlanalım biraz :))))))

Selam Kızlarrr,

History cim katılıyorum sana,sevenler kavuşsun artıkkkkk :) Ve gönlünü ferah tut,hep güzel şeyler düşün ki güzel şeyler olsun canım..

Arkadaşlar,

Beyaz eşyalarımızı - daha doğrusu gri eşyalarımızı kaydirigubbakcemile3 - aldık bu haftasonu nişanlımla,çok mutluyummm :dance: ayy ama şimdi yerimde duramıyorum yaa onları kullanasım geliyo bi an önce ayy nasıl 1 yıl sabretcem beeennn :sm_cool:

canım hayırlı olsun gri eşyalarınız :))
sağlıkla huzurla kullanırsınız inşallah
benim de çam. ve bul. mak metalik gri :1rolleyes:
hangi marka cnm ben otv kdv indiriminden almıştım iyi oldu

Sağol tatlım seninkilerde hayırlı olsun,iyi günlerinde kullan inş opuyorumnanaktan Hepsini Bosch dan aldık ve KDV, OTV, peşin ödeme indirimi gibi ne kadar indirim varsa hepsinden yararlandık iyi oldu :dance:

Son düzenleme:
Neyse ben yatıyorum yarın okul var,malum okulun son günleri..Öğrencileri kontrol edebilmek için enerjiye ihtiyacım var :)) Herkese iyigecelerrrr....Öpüldünüz..

cnm anca görebildim mesajını
benimkiler arçelik, arkadaşım arçelikte çalışıyo çok iyi olduğunu söledi ürünlerin, zaten bilinmiş bi marka bende maaş bankada yatmasın bi işe yarasın dedim
ama bosh ta iyi bi marka gerçekten iyi günlerde kullanırıs inşallah :Saruboceq:

2010 Gelin adayları hepimize Allah o güzel beyaz gelinliği ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin....

Bende 2010 yaz gelinlerindenim... Açıkcası herşeyim hazır diyebilirim, karşı tarafında öyle sadece ev alındı onun yaklaşık 2 sene daha kredisi var , içinde kiracı var kredinin yarısı oradan çıkıyor .. biraz daha kredi düşsün diye bekliyoruz. Birlikteliğimiz 9.seneye girdi((... ılk gözağrım o benim...)) son 2 senedir taksitlerle beyaz eşyalarımızı aldık geçen ayda TVmizi aldık çok şükür büyük baş eşyalar çıktı aradan...

Herşeyde hepimiz için hayırlısı olsun diyorum kızlaaaaarr.

ıstanbul / Fatih - Kocamustafapaşa'da oturuyorum buarada:)

kızlar bende eşyaları kullanabilmek için sabırsızlanıyorumm

benim herşey ıvır zvıır halılardan perdelerden yemek setlerine kadar herşeyy adan z ye tamam

sadece büyük eşyalar var alınıcak oda istesem alırımda düğüne yakın almayı düşünüyorum

başka beğenirim belki diyee....buzdolamımla televizyonumu patronumun alıcakmışş

bende yatak odası çamaşır ve bulaşık alıcamm diğerlerinide sözlüm alıcakk....

temmuzun ilk haftasıda izzzzzziiiiiiiiiiiinnnnnnnn veeeeee nişannnnnnnn

Selam Güzeller nasılsınız bakalım?? :))
Benim yaş 25 walla vakit geldi ama 1 sene daha baba evindeyim :)

Canım ben 4 yıl kocamustafapaşada yaşadım üniversiteyi okurken ve paşayı çok severimmmm,bi mağazaya her ay taksit yatırmaya geliyorum ve resmen burnumun direği sızlıyo özlemden..Orası benim gençlik yıllarımın en mutlu anlarına şahit olmuştur,sana acayip ısındım bak şimdi :1hug:

Neresinde oturuyosun paşanın fıstık?Ben Sümbül Efendi Camii nin arkalarında otururdum,ahh ahhh çok özledim oraları :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…