2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

inşallah canım ama bu günler de heyecanlı güzel zamanlar bence tadını çıkarmalıyız allah bu günlerimizi aratmasın :)

evlendikten sonra asker yolu beklemek zor oluyor tatlımm karar sizin tabikii
bizde 5. senedeyiz askerliği bekliyoruz
hep bekle hep bekle offfffffffffffff offfffffffffffff delikafadulden

galiba evlenmeyi erteledik kızlar senağlama çünkü askerlik çok büyük problem yaratıyor... mechul şuan durumum

kuşlarım geldim bende anlatın ne var ne yok 7 temmuz nişan 30 ağustos 2008 sözden sonra ayık yapalım diyorumm
yoruldum sıkıldım diyenlerde yazsın yordu beni hazırlıklar evlilik hazırlıkları zormuş zorr

canım evlilik hazırlıkları değilde bence beklemek zor :)
hani belirsizlik ne ne zaman bunu bilememek
ailelerle uğraşmak onlarında gönlünü yapmak
işi beklemek evi beklemek yaşam standartlarını yükseltmeyi beklemek...
bunlar sıkıyo insanı
yoksa evlilik hazırlığı kolay ve eğlenceli olur eminim :)))
burda herkes temmuzu beklio sanırım
benimde temmuz büyük ihtimalle ama o da belirsiz :mymeka:

artık evimi yuvamı bilim ya işten çıkınca kendi evime gidim tv benim masa benim koltuk benim herşey benim yani ohhh kafam rahat olsun eşimle birlikte
ev nerde tutucam ,balayına nereye gidicem bekle bekle bu ne ya kızlarrr ne bizim derdimiz bizimkisi çok rahat

merhaba kızlar benimde 2 seneden sonra söz tarihim belli oldu (sürekli sarksada)temmuzun 5de sözüm var evlilik için tarih belli değil Bana görede çok gereksiz nedenlerden bekliyoruz ailesiyle aynı evde yaşamayı bile teklif ettim ama kabul etmedi boşa geçilen o kadar zaman varki neyse sözümde gelen misafirlere kahvenin yanında kalp içinde ikimizin harfini oluşturan çikolata ikram etmek istiyorum ve kahve fincanın altınada çaybahçelerinde görmüşsünüzdür çay altlıkları var beyaz onun üstünede ikimizin resmini koymayı düşünüyorum herkes kahvesini her yudumladığında bizi görecek sizce nasıl fikirlerinizi bekliyorum

2010 gelını olur muyum acaba ?
Bız 2004 ten berı tanısıyoruz gorusuyoruz son 2 senedır sevgılıyız ama evlılık konusu acılınca ürküyodu simdi askere gitti ıyıce sogudu daha nolurum bılmıyorum donunce bı kez daha konusuruz eger cıddı dıılse bıtırırım cıddıysede bıran once baslayalım hazırlıklara ıstıyorum
Hepımızın hakkında hayırlısını dılıyorum kızlar

eğer ciddi değilse çoktan anlamalıydın cnm hem eğer bitimrye kadar düşündürüyosa seni şimdi konuşta bitir askerliğini neden bekleyeceksin o dahada koyar gerçekten uzun bir ilişki olmuş seninde
ben beşinci ayda sözlenmiştim ..
ama önceki ilişkim 7 yıldı..anlatabildimmi ?

Sevgısınden bı an bıle suphe etmedım yada saygısızlıgını gormedım aklımı karıstıran hıc bı soru da yok
Sadece ben onun cıddılesmekten bu kadar korkmasını anlayamıyorum defalarca bıtsın dedık bıtemedı ne o benı unutabıldı nede ben onu. Sımdı askerde bu kadar uzun sure ayrılık onu yola getırırse ne ala, yoksa dedıgın gıbı artık tamamen cıkıcak hayatımdan.
Bıde su var mesela ben ruh esımı buldugumu bılıyorum yanı bı ay bırıyle cık sonra baska ay baskasıyla hıc bı zaman ayran gonullu olmadım zaten ılk askım tek askımda oydu. Tekrar soyluyorum Allah hakkımda hayırlı olanı versın

tatlım çok güzel açıklamışsın

bende varım daha once yazdımmı hatırlamıyom ama olsun yıne yazım bende burdayımm :)

Selam Arkadaşlarrr,

Bende geldim,bende burdayım :) Yakın zamanda nişanlandım ve 2010 haziranda düğünüm olacak inşaallah.. kaydirigubbakcemile3 Asker yolu bekleyenlere, Allah kavuştursun diyorum ve birşey paylaşmak istiyorum müsadenizle: (Geçen kış,asker yolu bekliyorum,sevgilim Ağrı/Doğubeyazıtta) Bir gece rüyamda onu gördüm,çatışmaya katılmış vurulmuş ve ölmek üzereyken son kez sesimi duymak için beni arıyor. :uhm: O anda uyandım gerçekten telefonum çalıyordu,açtım.Sevgilim top tüfek sesleri arasında son kez sesimi duymak için aramış. mafoldumben O an neler hissettiğimi tahmin edemezsiniz,ondan haber alana kadar gözlerim şişti ağlamaktan,ertesi sabah 5 adet beyaz saçım vardı (İlk aklar sevdiğim için düştü saçlarıma..) Hiç bitmez bu askerlik,geçmez bugünler dedim ama emin olun çok hızlı geçiyor,sevdiğim askerden geleli 5 ay oldu bile ve biz nişanlandık,Allah izin verirse seneye bu zamanlar deli gibi bir düğün hazırlığı içerisinde olacağız.Siz duanızı eksik etmeyip,sevdiğinizi Allah'a emanet edin ve gönlünüzü ferah tutun yeter.İnanın ki Herşey Çok Güzel Olacak!!! buyrunnnnnnnnn

Bizim tarihimiz kesin değil ama ben öğretmenim seneye okullar kapanır kapanmaz düğünü yapmayı düşünüyoruz inş :)

Okurken tüylerim diken diken oldu. Tuhaf oldum=);
Bende asker beklıyorum darısı bızım basımıza =)
Butun sevenler kavussunnnn =))

sanırsam belkim bende 2010 yazı evlenirim suan için benim durumum karısık -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…