2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlar,

Ben beyaz eşyaları aldığım bayiyle anlaştım,eğer düğün zamanı daha farklı bir model çıkmışsa aldıklarımla -fiyat farkını ödeyerek- değiştiricem,sizlerde öyle yapabilirsiniz.Sonuçta elinizde para varsa sağa sola savrulmasındansa böyle bir yatırım daha mantıklı olur diye düşünüyorum.Bir büyüğüm derdiki,önceden alırsanız düğün zamanı gökten inmiş gibi geliyo çok rahat oluyo :))

kızlar merhaba:)))

topiğinizi görünce biraz duygulandım. ben 2009 yaz geliniyim:) geçen sene ahh diyodum daha 1 sene var geçer mii zaman????

inanın öyle bi hızlı geçti ki hiç bişi anlayamadım. o günlere geri gitsem diyorum:)))

slm kızlar bende geldiim
daha nişanlanmadım bile ama bende seneye evlenecekler arasındayım inş.

bizde de hazırlık manasında çamaşı makinesi, bulaşık makinesi ve set üstü ocağımızı aldık ödüyoruz
ben ufak tefek çeyizlerimi aldım, biraz eksik var onları tamamlamaya çalışıyorum işte, bakalım neler olacak
tarihler bi kesin olsaydı bende de heyecan iyice üst noktaya gelecekti ama daha belli değil :( hayırlısı bakalım

gelinlerimmm ee anlatın ne durumdasınız bakim yavru gelinciklerrrr

ayy şu temmuz gelsede nişanıda halletseydim sözüm çok uzadı yavvv tee ağustosta olmuştu

inşallah nikahh taa 2010 nisann kaydirigubbakcemile2

kızlar merhaba:)))

topiğinizi görünce biraz duygulandım. ben 2009 yaz geliniyim:) geçen sene ahh diyodum daha 1 sene var geçer mii zaman????

inanın öyle bi hızlı geçti ki hiç bişi anlayamadım. o günlere geri gitsem diyorum:)))

Merhaba Canım,

Walla bende şu an senin düşündüğün gibi düşünüyorum yaa geçer mi bu 1 seneeeeeee :1no2:

Eee kızlar nasılsınız bugün bakalım?

Çeyizlerden ne haber?Ben çeyizin çoğunu tamamladım,ütü masası kirli sepeti gibi bir iki parça eksiğim kaldı.Sizler ne alemdesiniz? :)

ben nişanlı bile değilim daha ama 2010 yazında allah nasip ederse evlenmeyi düşünüyoruz
bizim biraz hızlı olacak nişan ve düüğün arasını kısa tutucaz
beyaz eşyalarım eksik benimde bide elektrik süpürgesi hadi bakalım hayırlısı

gelinlerim günaydınnnn

yarın sözlümün kuzeninin nişanı varmış puffffff ayda üçkere düğün oluyor yav elbise almaktan öhh geldii

ne giycem ben yaaaaa

aaa hayırlı olsun canımmm en heywcanlı zmanalar şimdii

evet canım 30.08.2008de sözlendim artık nşan zamanı çoktannnnn geldii :)

benımde tanısalı bı hafta oluyo yıldırım askı ıle devam edıyoruz cnm
bencede gelmış ya söz uzun olmamalı nışanla arası

napim be güzelim ağustosun sonuydu izne çımıştık ayptık ee hep yapmak istedim ama şöyle havalar ısısnınca güzle solun deidm mayısta bile seller götürdü
temmuzdada izne çıkıyorum ilk haftası ikinci iznimdede nişan...2010 nisanda nikahhhhh

Back