- Konu Sahibi CADISILA87
inşallah canım ama bu günler de heyecanlı güzel zamanlar bence tadını çıkarmalıyız allah bu günlerimizi aratmasın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendikten sonra asker yolu beklemek zor oluyor tatlımm karar sizin tabikii
bizde 5. senedeyiz askerliği bekliyoruz
hep bekle hep bekle offfffffffffffff offfffffffffffff delikafadulden
eğer ciddi değilse çoktan anlamalıydın cnm hem eğer bitimrye kadar düşündürüyosa seni şimdi konuşta bitir askerliğini neden bekleyeceksin o dahada koyar gerçekten uzun bir ilişki olmuş seninde2010 gelını olur muyum acaba ?
Bız 2004 ten berı tanısıyoruz gorusuyoruz son 2 senedır sevgılıyız ama evlılık konusu acılınca ürküyodu simdi askere gitti ıyıce sogudu daha nolurum bılmıyorum donunce bı kez daha konusuruz eger cıddı dıılse bıtırırım cıddıysede bıran once baslayalım hazırlıklara ıstıyorum
Hepımızın hakkında hayırlısını dılıyorum kızlar
canım evlilik hazırlıkları değilde bence beklemek zor :)
hani belirsizlik ne ne zaman bunu bilememek
ailelerle uğraşmak onlarında gönlünü yapmak
işi beklemek evi beklemek yaşam standartlarını yükseltmeyi beklemek...
bunlar sıkıyo insanı
yoksa evlilik hazırlığı kolay ve eğlenceli olur eminim :)))
burda herkes temmuzu beklio sanırım
benimde temmuz büyük ihtimalle ama o da belirsiz :mymeka:
tatlım çok güzel açıklamışsın
Selam Arkadaşlarrr,
Bende geldim,bende burdayım :) Yakın zamanda nişanlandım ve 2010 haziranda düğünüm olacak inşaallah.. kaydirigubbakcemile3 Asker yolu bekleyenlere, Allah kavuştursun diyorum ve birşey paylaşmak istiyorum müsadenizle: (Geçen kış,asker yolu bekliyorum,sevgilim Ağrı/Doğubeyazıtta) Bir gece rüyamda onu gördüm,çatışmaya katılmış vurulmuş ve ölmek üzereyken son kez sesimi duymak için beni arıyor. :uhm: O anda uyandım gerçekten telefonum çalıyordu,açtım.Sevgilim top tüfek sesleri arasında son kez sesimi duymak için aramış. mafoldumben O an neler hissettiğimi tahmin edemezsiniz,ondan haber alana kadar gözlerim şişti ağlamaktan,ertesi sabah 5 adet beyaz saçım vardı (İlk aklar sevdiğim için düştü saçlarıma..) Hiç bitmez bu askerlik,geçmez bugünler dedim ama emin olun çok hızlı geçiyor,sevdiğim askerden geleli 5 ay oldu bile ve biz nişanlandık,Allah izin verirse seneye bu zamanlar deli gibi bir düğün hazırlığı içerisinde olacağız.Siz duanızı eksik etmeyip,sevdiğinizi Allah'a emanet edin ve gönlünüzü ferah tutun yeter.İnanın ki Herşey Çok Güzel Olacak!!! buyrunnnnnnnnn