- Konu Sahibi CADISILA87
-
kızlar bende geldim benimde aşkım askerden gelince 2010 yazına evleniriz artık :dance:
kızlar bişey sorucam nişanlısı veya sevdiği kişi şırnakta askerlik yapan varmı benim aşkım şırnağa gidiyo çok korkuyorum biraz teselliğe ihtiyacım var
benim askerim yarın geliyo. bu yaz nişanımız olcak 2010 yazıda düğünümüz olcak byük ihtimalle. bende geleyim dedim oyüzden:)
aramıza hoşgeldin canım
askerinle kavuşuyorsunuz ne güzelll hihoyyyt
benim askerimin gelmesine 123 gün var senağlama
geçer mi bu günlerrr offf yaaaa senağlama
hoşbulduk,
aynen bende senin gibi düşünüyodum ama istesende istemesende bi şekilde geçiyo zaman. çok zor günler yaşadım şimdi geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum. hala inanamıyorum. Rabbim sanada tüm asker yolu bekleyenlerede yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:
heyecandan ölücem akşam 8de burda olcak son saatler hiç geçmio
hoşbulduk,
aynen bende senin gibi düşünüyodum ama istesende istemesende bi şekilde geçiyo zaman. çok zor günler yaşadım şimdi geriye dönüp baktığımda ne çabuk geçmiş diyorum. hala inanamıyorum. Rabbim sanada tüm asker yolu bekleyenlerede yaşatsın bu duyguyu.:Saruboceq:
heyecandan ölücem akşam 8de burda olcak son saatler hiç geçmio
gözün aydın canım hihoyyyt
bende varımaslında belirsizde sayılabilir sevgili sözlüm biraz kararsızda askere gidip gelsem mi yoksa ertelesem mi diye.. ama şu var kızlar zaman bana artık çok çok çok yorucu geliyor,sabır kalmıyor artık .. tabiiki bunda 5 sene bir beraberlik yaşamış olmamamın etkisi var...
mavrocuum sende h.g
dediğin gibitopik güzel gidio ve gidecek..
hadi hareketlenelim biraz alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?