2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

oooo madem o kdr eminsin neden üzüyosunki canım kendini zaten günboyu işte olcaksın muhattap olmıcaksın kimseyle. salonun küçüklüğünü de çok dert etme zaten geçici ev bu diosun ilerde kendi evine geçince istediğin gibi döşersin boşver sıkma canını çocuk olunca çıkarsın büyük eve.
hatta bişi diimmi şimdilik salon takımı alma şık bi oturma odası takımı al büyük eve geçince kafana göre salon tk alırsın bnce düşün bunu çünkü şimdiki salona göre küçük tk alsan ilerde büyük odada abes durur büyük tk alırsan şimdiki odaya sığmaz hem boşa da masraf yapmamış olursunuz düğün üstü onun yerine evin diğer ihtiyaçlarını alır nişanlın..

canım senin anlattığın şey dertlerimiz köşesinde sıkça okunan şeyler,çok zor bir durum,kayınvaliden sana iyilik yapmak istemiş ama genede ben yemeği ailelerde yeme fikrine pek sıcak bakmıyorum,evde yemeğin olmaz gidersin o ayrı mevzu ama bu bi ritüel şeklini alınca can sıkıcı olabilir,bence dertlerimiz köşesindeki konuları bir oku,onda dokuzu bu sorunlardan ibaret,şuan nişanlının annesi iyi bir insan olabilir,ilerde kötü olacak diye bir kural yok ama fazla muhabbet tez ayrılık getirir demişler,bunuda unutma.Bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok bence,ne senin ailenle ne onun ailesiyle.Salonum küçük diyorsun,madem eşinin ailesiyle aynı evde oturmayı göze alıyorsun ve ilerde de kendi evinize çıkmak gibi bir niyetiniz varsa umursamayın küçüklüğünü,sık bence dişini.

anladım canım ayrı ev ama neticede altlı üstü oturmak senin için ilerde ne gibi sorunlar yaratır bunları düşünmek lazım,mesela yemeğe gelmediniz diye laf yapabilirlermi,ya da senin evinin anahtarını kendine bulundurup eve istediği gibi girip çıkarmı,kastım bunlardı ?

herşey senin elinde canım,baştan mesafeni tavrını koyacaksın,nişanlınıda sert bir dille uyaracaksın ki kimse sizin hayatınıza müdahele edemesin,zor bir durum ya,

zaten direk evinizin anahtarını bize verin demezler,yavaş yavaş,alıştıra alıştıra olur :jeyyar:
kapıda kalırsınız bende bi yedek olsun diyebilir,ya da sen yokken ben evini temizliyim diyebilir,
bu tür şeyler olur,başta ne iyiniyetli kadın dersin,gerçekten de iyi niyetinden yapıyordur ama sonradan eminim gözüne bir çok şey batmaya başlar,,allahtan benimkiler izmirde oturacaklar,geldiklerinde bende kalacaklar ama başımın üstünde yerleri var,misafirlik adaplarını bildikten sonra her zaman ...buyrunnnnnnnnn

evimin anahtarı girip çıkma en baştan konuşurum ben kızlar ozaman eğer evet dersem
hala onlar oturnayı düşündüğümü bilmio hayır ben başka yerde oturucam dedim zaten

onlar kirada otursam gönülleri razı değill ama otursamda benim deidğim olur öle söliyim yanii

işte ev çok güzel olucak fln diyip beni ikna etmeye çalışıyolar açıkca kayanam öle evime girip anahtar fln

alcak gibi biri değil gibi kızlar ama dedikleriniz şeyler aklımda zaten düşündüğüm kısımda orası be canlarım..ya başka sorunlar olursa iyimi olur kötümü avantajlımı olurum dezavantajmı bilemiyorumm
mesela büyük görümcemde aynı binada ama onun anahtarı yok onda o olmaıdnda evine girdiğini görmedimm...

aboovv bide görümcede var aynı apartmanda,delikafadulden

ayy deli güldürdün benii yaa kızlar öle değil ya abartmayın kaydirigubbakcemile3

evim ayrı olucakk sabah çıkıcam akşam 9-10dan önce eve giremicemm

hem görümcelerimin olması avantajj kayınvalidem bana bişey için ısrar etse onlarr arkamda aslan kesilir anne kıza ısrar etmee diye
delikafadulden

aslında canım bende kendi kayınvalidemle böyle bir durum olsa otururum diyebiliyorum
ama işte burda okuduklarımız beni eşşekden düşmüş karpuza döndürdü kafamçokkarıştı
inşallah sen yanılmazsın,her kayınvalide de kötü olacak diye birşey yok,
ama dediğimn gibi iş %100 sende bitiyor,sen en başından mesafeni tavrını takın.

evet haklısın hayatımm ama hala düşünüyorummm

ama ilk bir sene oturmak açıkcası cazip geliyor hiç masrafsızz para biriktirsek

düğündekilerle birleştirkten sonra toplu parayla bir eve girebilirz gibi geliyor

hala karar veremedim :):):):

benimde canım çok sıkıldı,ders çalışmaktan..gelip gidip bakıyorum bi ilerleme varmı topikte diye ama kimse konuşmuyor,yoksa ben geldim diyemi herkes kaçtı acaba diyedüşünmeye başladım.

aaa olurmu öle şey herkesin işi var galiba ondandır bu gruptaki hiç bi arkadaş öyle bi ayırım yapmaz cnm rahat ol.
bnmde iş yerinde son 2 günüm kaldı toparlanıorum yavaş yavaş :a015:

hee buldum canım bn iş bulmadan çıkarmıyım :delphin:
ama nasıl bi yer bilmiorum dua edinde allah iyi insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

acentadamı çalışıyorsun canım,ne iş yapıyorsun,
dua ederim merak etme,allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:

Back