2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

müjdecı iş olmayınca gunaydın yerını tunaydın almış
bugun işte msın daha doğrusu

ıyımm cnm sen nasılsın

:1shok:
bende tam küpür etcektım ıyıkı dedın:roflol:
ben hala eskı benım
nassın ne edınn
1de paydos bana

müjdecı iş olmayınca gunaydın yerını tunaydın almış
bugun işte msın daha doğrusu

ıyımm cnm sen nasılsın

canım bnm normalde de c.tesileri iş yoktu evdeyim yani..
ama daha orayla işim bitmedi müdür bey cumaya kdr gelirmisin dedi birini bulana kadar ama bn en fazla çarşambaya kadar giderim daha diğer iş yeri için evrak hazırlıcam :delphin:
ama insanın 1.5 yıldır çalıştığı yerden ayrılması (kendi isteğimle istifa olduğu halde) çok zormuş onu anladım..

iyiyim ya nşanlımla biraz aram bozuk canım sıkkın mirmirmirmir ben çalışmıyorum hala az kalmış çıkışına
geçer cnm arada olur tuz bıber bunlar
iş bulamadın mı yaa ck kötu ben bıle işim olduğu halde stresteyım ne etsem ne yapsam nasıl yetışcek dıe

ama daha orayla işim bitmedi müdür bey cumaya kdr gelirmisin dedi birini bulana kadar ama bn en fazla çarşambaya kadar giderim daha diğer iş yeri için evrak hazırlıcam :delphin:
ama insanın 1.5 yıldır çalıştığı yerden ayrılması (kendi isteğimle istifa olduğu halde) çok zormuş onu anladım..

ohh bıde ben bulabılsem ctesı olmayan bı iş :delphin:bgun 1e kadardı sımdık oldu 2 şansıma tüpürem
ben olsam gtmezdım madem kendı ısteğınle bıraktın
bırak azcıkta onlar zorda kalsın ben burdan yakamı bı kurtarsam ölselerde durmam bı dk :dilcikar:

Hayırlısı olsun hakkında bende 5 sene çalıştığım şirketten ayrıldım arkadaşlarından ayrılmak koyuyo insana zaten bıkarak çıktığın için şirket hiç özlenmiyo

iş bulamadın mı yaa ck kötu ben bıle işim olduğu halde stresteyım ne etsem ne yapsam nasıl yetışcek dıe

ohh bıde ben bulabılsem ctesı olmayan bı iş :delphin:bgun 1e kadardı sımdık oldu 2 şansıma tüpürem
bırak azcıkta onlar zorda kalsın ben burdan yakamı bı kurtarsam ölselerde durmam bı dk :dilcikar:

İş önceleri arıyodum şimdi aramıyorum cnm açıkcası çünkü ben anadolu yakasına gelin gidicem bana 6-7 ay için zaten kimse iş vermez :gitme:düğüne 1-2 ay kala çıkarım zaten anca kayınvalidem felan burda olmadığından coğu şeyle ben ilgilenicem nasıl olcak bende düşündükçe uykularım kaçıyo valla

İş önceleri arıyodum şimdi aramıyorum cnm açıkcası çünkü ben anadolu yakasına gelin gidicem bana 6-7 ay için zaten kimse iş vermez :gitme:düğüne 1-2 ay kala çıkarım zaten anca kayınvalidem felan burda olmadığından coğu şeyle ben ilgilenicem nasıl olcak bende düşündükçe uykularım kaçıyo valla

bende yanı belkı
nışanlım orda calısıyo burdan iş bul dıo ama ınan orda iş ımkanı cok kısıtlı
burda bu iş olmasa baskası olur ama tee ordan avrupa yakasına yanı buraya gelenler var
-tatlicadiarzu- ben bu tarafta oturmak ıstıyom ama bellı deıl hayrlısı
olsun cnm ne guzel kımse karısmadan kendın ılgılenırsın
hem cok takma cnm hersey olacağına varır bak evlenınce dersın boşuna takmışım dıe
düğün ne zmn
bızmkısı 22 kasımdı vazgectık 2010 nısan mayıs ınş:Saruboceq:

e işte her iş yerinin bi eksiği gediği oluyo illaki mesela şimdi şalışacağım yerde de haftada 1 gün izin o da hafta sonumu olur hafta içimi belli değil duruma göre ayarlanacak. bayram tatili falanda nanay ama bunlar koymaz bana yeterki huzurlu olayım...
boşver böcük ya onlara öyle yapmak yakışırda bana yakışmaz bnm iş adabımda yoktur insanları yarı yolda bırakmak bnde hesabımı öbür tarafta görürüm.. kötükedihüso

Hayırlısı olsun hakkında bende 5 sene çalıştığım şirketten ayrıldım arkadaşlarından ayrılmak koyuyo insana zaten bıkarak çıktığın için şirket hiç özlenmiyo

sağol cnm snn hakkındada hayırlısı olur inşallah biran önce iş bulursun..
evet zaten oradaki insanların dayanışması özverisi falan özlenecek olan şeyler yoksa diğer teferruatlar değil. inşallah gittiğim yerde daha iyi ortamla karşılaşırımki çıktığım yeri aramam..

bende yanı belkı
nışanlım orda calısıyo burdan iş bul dıo ama ınan orda iş ımkanı cok kısıtlı
burda bu iş olmasa baskası olur ama tee ordan avrupa yakasına yanı buraya gelenler var
-tatlicadiarzu- ben bu tarafta oturmak ıstıyom ama bellı deıl hayrlısı
olsun cnm ne guzel kımse karısmadan kendın ılgılenırsın
hem cok takma cnm hersey olacağına varır bak evlenınce dersın boşuna takmışım dıe
düğün ne zmn
bızmkısı 22 kasımdı vazgectık 2010 nısan mayıs ınş:Saruboceq:

Artık bakıcam ordan bişeyler kiram çıkarsam yeter.Ben çok pimpirikliyim ya çok kafama takıyorum herşeye o nsıl olsan bu nasıl olcak diye sorma ya sinir oluyorum bazen kendime biz salonu tutuk Allah kısmet ederse 24 NİSAN 2010 evlenicez kaydirigubbakcemile2

gıt gıt sende gıt ben yalnız kalcam gıbı

GAF nan bende dıom bu nasıl oluyoda benım arkdas lıstemde var:roflol:

Artık bakıcam ordan bişeyler kiram çıkarsam yeter.Ben çok pimpirikliyim ya çok kafama takıyorum herşeye o nsıl olsan bu nasıl olcak diye sorma ya sinir oluyorum bazen kendime biz salonu tutuk Allah kısmet ederse 24 NİSAN 2010 evlenicez kaydirigubbakcemile2

bende öleyım ama arkadaslarımdan görduğum kadrı ıle onlar yenı evlendı takılmaması gerekıyomuş aslında
ne guzel yaa tarıh bellı bızımm daha bellı deıl :gitme:

bende öleyım ama arkadaslarımdan görduğum kadrı ıle onlar yenı evlendı takılmaması gerekıyomuş aslında
ne guzel yaa tarıh bellı bızımm daha bellı deıl :gitme:

Evim belli olsa eşyada bakıcam kafamda herşeyi oturtucam ama şimdiden ev tutulmaz o olmadan kafamdakilerde yerli yerinde olmuyo ne yapalım bununda heyecanı başka yaşıycaz sonrada gülücez kendimize kaydirigubbakcemile3 tarih belli ama sanki zaman geçmiyo daha nikahı nerde yapıcaz ona karar vermedik kayınvalidemler geliceklerdi gelemediler tarihi babamla konuşmak için biz salonu tuttuk ama bakalım babam ne diycek gerçi karışmaz bu kadar bekledik evlenicez nasıla kaydirigubbakcemile2

Evim belli olsa eşyada bakıcam kafamda herşeyi oturtucam ama şimdiden ev tutulmaz o olmadan kafamdakilerde yerli yerinde olmuyo ne yapalım bununda heyecanı başka yaşıycaz sonrada gülücez kendimize kaydirigubbakcemile3 tarih belli ama sanki zaman geçmiyo daha nikahı nerde yapıcaz ona karar vermedik kayınvalidemler geliceklerdi gelemediler tarihi babamla konuşmak için biz salonu tuttuk ama bakalım babam ne diycek gerçi karışmaz bu kadar bekledik evlenicez nasıla kaydirigubbakcemile2

1de paydos cıkmam bellı olmuyo :gitme:
bzım nıkah olcak cnm pek sorun deıl kışı bı atlatalımda ınş gerısı kolay yanı ocak ayı bı gelsın bakarız artık bızde
hıc acele etmıyom yaa ne sakın bı ınsanım
ceyıs alıyom işim gucum yokk oda kredı kartını öduyo cok harcadı cokk :mymeka:

ne güzel herkesler öğlen evlerine gidiyo,ben akşama kadar burdayım,bi tane bile telefon çalmıyo üstelik sinir oluyorum yaa

Back