2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yok cnm havayolu firmasında çalışıodum ama malum kriz falan baya bi suistimal edildi herşey o yüzden ayrıldım bi otelle anlaştım bakalım hayırlısı p.tesi başlıcam cidden dua bekliyorum sndn cnm yaa

sn neyle uğraşıosn neler yapıosn?

bende eskiden acentada çalıştım da onun için sordum,meslek lisesinde seyahata acenteciliği bölümünü okudum,
sonra stajdan itibaren 3 yıl boyunca acentada çalıştım,uçak bileti satıyordum bende müşterilerime :)
sonra bu mesleğin bana uygun olmadığını farkettim ayrıldım,
severek yapmıyordum,çalışma saatleride çok uzundu..
şimdi bir elektrik firmasında ön muhasebeci olarak çalısıyorum,
şuan da da yaptığım işi çok sevdiğim söylenemez ama en azından huzurum var ve
açıköğretim 3.sınıfa gecicem bu sene inşallah,
o yüzden şimdilik sıkıyorum dişimi,kpps ye girip memur oldummu benden iyisi yok

günaydın kızlar,uzun zamandır takip ediyordum artık bende sohbete bizzat katılmak istedim.bende Haziran 2010 da evlenicem kısmetse,kafamızdaki tarih 6 haziran ama henüz gidip gün almadık,Biz sade bir nikah töreni düşünüyoruz,ardından aile arası samimi bir yemek olabilir,şuan konusurken gençler gece eğlenmeye gider diyoruz ama zaman ne gösteriri bilinmez,gerçi nişanımda eğlenmeye gitmiştik,heralde nikahtada öyle olur,
şimdi ne kadar kalmış diye sayıyorumda 9 ay var nerdeyse,sanki zaman hiç geçmiycek gibi geliyor,bir 9 ay öncesine bakıyorum,neler yapmışız diye,zaman ne çabuk geçmiş buda hemen gelir geçer diyorum,
dün yatak odamız geldi,kuruldu,içim pır pır etti kızlar,:kedi:
ayın 26sında da salonumuz yerleşiyor,biraz acelemi ediyoruz bilmiyorum ama biz daha önce aldığımız için malum kriz sebebiyle mobilya firmalarına güvenemedik,depolarında durcağına evde dursun dedik,
neyse çenem düştü kaydirigubbakcemile3

Canım hayırlı olsun eşyalarınız,Allah iyi günlerinizde kullanmayı nasip etsin opuyorumnanaktan İyi yapmışsınız almakla eve yerleştirmekle,hem evi benimsersin hemde düğün zamanı masrafınız ve kafanızdaki düşünceler azalmış olur.Malum düğün zamanı kafa dolar cep boşalır kaydirigubbakcemile3

bende eskiden acentada çalıştım da onun için sordum,meslek lisesinde seyahata acenteciliği bölümünü okudum,
sonra stajdan itibaren 3 yıl boyunca acentada çalıştım,uçak bileti satıyordum bende müşterilerime :)
sonra bu mesleğin bana uygun olmadığını farkettim ayrıldım,
severek yapmıyordum,çalışma saatleride çok uzundu..
şimdi bir elektrik firmasında ön muhasebeci olarak çalısıyorum,
şuan da da yaptığım işi çok sevdiğim söylenemez ama en azından huzurum var ve
açıköğretim 3.sınıfa gecicem bu sene inşallah,
o yüzden şimdilik sıkıyorum dişimi,kpps ye girip memur oldummu benden iyisi yok

yapma ya bnmde en büyük hayalim acentacı olmak turizm otel işletmeciliği ön büro mezunuyum bi türlü istediğim işi yapamadım şimdi de otelle anlaştım :(
hangi firmada çalıştın cnm mrk ettim
beni de dün bi acentadan aradılar havaalanındaymış yerleri ama şartları çok ağır.

Canım hayırlı olsun eşyalarınız, Allah iyi günlerinizde kullanmayı nasip etsin inş opuyorumnanaktan

kız nerelerdesin sen bakıım :mymeka:
bn sana kendini çok özletme demedimmi :1rolleyes:
nbr cnm neler yapıosn

dün bi hesap yaptık evlendiğimiz zaman 6000 tl borcumuz olacak sadece,bence gayet iyi bi rakam.
ev kendimizin olduğu için herşeyi biblosundan perdesine,bütün aksesuarları sindire sindire almak istiyorum,
aceleye getiripte almış olmak için almak istemiyorum
belki gözüm alışıcak eşyalara ama olsun,içinde yaşamadıktan sonra hevesim kaçmaz heralde

yapma ya bnmde en büyük hayalim acentacı olmak turizm otel işletmeciliği ön büro mezunuyum bi türlü istediğim işi yapamadım şimdi de otelle anlaştım :(
beni de dün bi acentadan aradılar havaalanındaymış yerleri ama şartları çok ağır.

canım ben jolly tur da çalıştım 3 sene.infolarada gittim hatta
ama gerçekten bana göre bir meslek değil,
heres tatil yaparken ben eşşek gibi gece yarılarına kadar çalıştım
üstelik insanlara hele hele zengin kaprisli insanlara birşey beğendirmek
onları hoş tutmak hiç bana göre değil

tabiki yani düzenli bi iş değil sonuçta gecen gündüzün birbirine karışıyo o açdan mesela şuan anlaştığım yer daha avantajlı mesela bayanlara gece vardiyası vermiolar bu çok hoşuma gitti bir de bayanlar günde 8 saat erkekler 12 saat çalışıo hani ezmiolar bayanları bu sevindirirci.
ama turizm sektörü böyle çok hareketli sektör olduğu için düzen de beklenemez mesela erkek arkadaşım bu otele geçmemi çok istedi çünkü evlenince rahat edersin dedi haklıda saat 3 te evimde olcam inşallah tabiii o zamana kadar orda çalışırsam...

bir gün bu cümleleri yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama yazıyorum işte...
kızlar ben daha evleneli 3 ay oldu.2008 yılında 2009 yazı evleneceklerin topiğinde yazmaya başlamıştım.üye olduğumda 11 ay vardı düğünüme :) hiç geçmicek gibi geliyordu,evli olanlar geçer bu günler göz açıp kapayana kadar diyordu ama bi türlü geçmek bilmiyordu.o topicte ne karamsar günler geçirdik beraber üzüldük birbirimize hep destek olduk.çok güzel dostluklar kurduk ve neredeyse hepimiz artık evlendik.şimdi sıra sizlerde düğünlerinize 1 sene var neredeyse vee bu süreç çok değişik duygular yaratacak sizde. umarım sizde biz 2009 yazı evlenenler gibi birbirinize destek olarak bu süreci kolay atlatırsınız.içinden çıkamadığınız bişey olursada biz topiğimizde sizi bekliyor olacağız.Hepinize şimdiden kolay gelsin ve allah tamamına erdirsin.....................

Canım tebrik ederim Allah mesut bahtiyar eylesin bir ömür boyu opuyorumnanaktan Paylaşımın için teşekkürler,düğün zamanı yaklaştıkça siz tecrübeli arkadaşların kapısını bolca çalacağız gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Ayy çok romantikk opuyorumnanaktan Canımm çok şanslı bir gelin olduğun gerçeğini çıkarabiliriz buradan sanırım kaydirigubbakcemile3

:roflol: ay inşallah canım ya hani çiçek mevzusu için değil ama bnmki maşallah anlayışlı insandır sorun yaşamayız inşallah :nazar:
sende işler ne alemde cnm

tabiki yani düzenli bi iş değil sonuçta gecen gündüzün birbirine karışıyo o açdan mesela şuan anlaştığım yer daha avantajlı mesela bayanlara gece vardiyası vermiolar bu çok hoşuma gitti bir de bayanlar günde 8 saat erkekler 12 saat çalışıo hani ezmiolar bayanları bu sevindirirci.
ama turizm sektörü böyle çok hareketli sektör olduğu için düzen de beklenemez mesela erkek arkadaşım bu otele geçmemi çok istedi çünkü evlenince rahat edersin dedi haklıda saat 3 te evimde olcam inşallah tabiii o zamana kadar orda çalışırsam...

canım ne diyim işini mesleğini seviyorsan çalışman çok güzel,allah kolaylık versin,insanın sevdiği işi yapması çok önemli,şartlarıda iyidir inşallah,çalışmaya başlayına daha detaylı görürsün umarım,inşallah otelde internete girebilirsin de bizlerle irtibatı koparmazsın

canım ii halt yedin deme ya burada önümü göremiodum ilerliemiorum ayrıca 3-3.5 aylık param var içerde hala verilmeyen....... sorunlar çok
bi otelle anlaştım ay başında oraya başlıcam

İyi yapmışsın canım işin sana gelecek vaadetmeli..Hayırlı olsun yeni işin şimdiden :1hug:

canım ne diyim işini mesleğini seviyorsan çalışman çok güzel,allah kolaylık versin,insanın sevdiği işi yapması çok önemli,şartlarıda iyidir inşallah,çalışmaya başlayına daha detaylı görürsün umarım,inşallah otelde internete girebilirsin de bizlerle irtibatı koparmazsın

amin amiiin kaydirigubbakcemile3 valla inşallah vardır yoksa çok sıkılırım yaaa
canım bi giriim göriim yani şuan konuşmak kolay bakalım iş başlayınca napcam o zmaan düşüncelerimi aktarırım size.

patron milleti şekerim,git dermi hiç.
parasını veriyorum duracak mantığı var onlarda.
ne güzel çeyiz işlerinizi halletmişsiniz,benim herşeyim alındı ama havlularım yok,yatak örtüm ve nevresimim yok,bide mutfak takımı masa örtüsü falan yok,ay aklıma geldide vitrin örtüsü ve vitrinin içine koyacağım bardaklarımın da hiçbirisi yok
en önemlisi beş kuruş param da yok,ailemden kimse destek çıkmıyor,allah büyüktür...kafamçokkarıştı

Dediğin gibi Allah büyüktür canım hiç canını sıkma bi bakmışsın hiçbir eksiğin kalmamış opuyorumnanaktan

sLm Kizlarrrr.... a.s.

ben buraya coktandir üyeyim ama bu bölüme bi kac öncesine kadar yazacagim aklima gelmezdii.. cünkü umutsuzdum.. ama 4.5 bekledikten sonraaa büyükk sürpriz Ankarada beni bekliormus meger.. veee nisanlandimm sonundaa....
insallahhdaa 2010 yilinin temmuz ayindada dügünümüz olacak... :asigim:zemuszemus
ayyyhh hala nisanli oldugum inanamiyorum.. bazilariniz belki biliodur nedenini, cünkü buraya yazmistim.. DARISIII BÜTÜN SEVENLERIN VE BEKARLARIN BASINA opuyorumnanaktan

(artikin bu bölümdeyim, tabii araniza alirsanizzz) :kedi:

Canımm hayırlı olsun,Allah tamımına erdirsin opuyorumnanaktan Hoşgeldin aramıza :1hug:

kızlarrr şimdii sizin fikrinize ihtiyacım var....

25 temmuzda nişanım olmuştuu şimdi sıra hayırlısıyla evlilikte ama sürekli kafamı kurcalaya bir şey var

bilenler bilir erkek tarafı kasımda düğün istiyor, ben ise seneya mayıs haziran gibi düşünüyorum

ama asıl sorun nerde oturucam kayınvalidem üst kattaki evi yaptıralım oturn diyor ama işime uzakk

aileme uzak...

evde çok odalı ama odalar küçükk gerçi ilk oturan ben olucam sıfır daire ama salon istediğim kadar büyük değill balkonu teras gibii
akşam burda yer evinize çıkarsınız diyoo
ama ben hep düşünüyorum uzakta oturup kira vermekmii akşam eve gelip hazır yemek yiyip eve çıkmakmı sonra para birirktirip ev alıp çıkmakmı

sorun olurmu olmazmıı aslında kayınvalidem melek gibidir desem yeridirr ama aynı binada olunca da öel dermiyim gerçi sabah çıkıp akşam gelicem offf düşünüyorum düşünüyorumm
bulamıyorm nişanlım orda oturalım kira vermeyelim diyor.. ama salonu küçük :(
sen istersen kiraya çıkarız canınıu sıkma dio off kızlarr birde ben evlenince bebek istiyorum erkenden

bebek olursa işe ara vericem ozamnda kira fazla gelirmi bizee

Canımcım,

Birçok arkadaşım var kayınvalidesiyle altlı-üstlü oturan ve içlerinde iyi örnekler de var kötüler de..Birisi çok memnun halinden,çalışıyorum bebişime bakıyor,misafirim gelecekse herşeyi hallediyor (temizlik-yemek) akşam orada yiyip eve öyle iniyoruz diyor kayınvalidem bir melek asla başka ev almayı düşünmüyorum diyor amma..Bir diğeri aman aman ne yapın edin ama kaynanayla yakın olmayın diyor..Yani sanırım bu kayınvalide faktörüyle ilgili bir durum..He bide kendimizi de değerlendirmeliyiz,uyumlu muyuz?Kayınvalide özene bezene yemek hazırladığında bi eline sağlık demek aklımıza gelmez mi?Anneler gününü atlar mıyız?Yoksa saygıda kusur etmez miyiz?Şu an iyi anlaşıyor muyuz????Sen kendi durumunu buna göre ölç tart biç ve öyle karar ver derim tatlım,Allah yardımcın olsun opuyorumnanaktan

Back