2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

kız nerelerdesin sen bakıım :mymeka:
bn sana kendini çok özletme demedimmi :1rolleyes:
nbr cnm neler yapıosn[/QUOTE]

Oyy oyy oyy canım benim yerim seni :1hug:
Yaa ben özel okulda çalışıyorum arkidişim,yok seminerler yok velileri arayıp iftara davet etmeler yok iftarlar.. yasakkelime Ayy yoruldum anacım daha dönem başlamadan..Nete girmeye vaktim olmadı hiç anlayacağın..Bunlar dışında bir atraksiyon yok malesef :1no2:
Herkese hayırlı Ramazanlar canlarım opuyorumnanaktan

dün bi hesap yaptık evlendiğimiz zaman 6000 tl borcumuz olacak sadece,bence gayet iyi bi rakam.
ev kendimizin olduğu için herşeyi biblosundan perdesine,bütün aksesuarları sindire sindire almak istiyorum,
aceleye getiripte almış olmak için almak istemiyorum
belki gözüm alışıcak eşyalara ama olsun,içinde yaşamadıktan sonra hevesim kaçmaz heralde

6000 gerçektende iyi bir rakam canım kısa sürede bitirirsiniz borcu Allahın izniyle..Bir arkadaşım evlenmeden 9 ay önce evini tutup yavaş yavaş eşyalarını aldı,çünkü nişanlısı o evde yaşıyordu..Kışın buluşmak için mekan aramak zorunda kalmadılar kaydirigubbakcemile3 evde olmadıkları zamanda hep IKEA Bauhaus Tepe Home gibi yerlerde ev dekorasyonu için geziyorlardı zaten.Evlendiğinde hiç borcu kalmamıştı.Eve de iyice alışmıştı,dolayısıyla evlenip ailesinden ayrılmak onu çok zorlamadı.Yani öyle aman hevesim kaçacak diye düşünme hala o nişanlılık günlerini özlemle yad eder yerimseniben

Kıslarrrrr,

Ben balayı mekanı araştırmalarına başladım kaydirigubbakcemile3 Siz ne alemdesiniz?Balayı yapmayı düşünüyor musunuz?Düşünüyorsunuz kafanızda belli bi yer var mı? Ben türbanlıyım.O yüzden daha muhafazakar bir tatil düşünüyorum mecburen yerimseniben Aslında önce yutdışında bi balayı hayal ediyoduk ama onun yerine yurtiçi olsun dedik,zaten düğün yorgunu olucaz bide o müze senin bu sahil benim diye dolaşmayalım dedik.Bide nişanlım bende 1 hafta deniz üstünde yolculuk yaparsam indiğimde kafayı yemiş olurum dedi kaydirigubbakcemile3 Güney sahillerini düşünüyoruz,sizin düşüncelerinizi öğrenebilir miyim???Sevgiler opuyorumnanaktan

6000 gerçektende iyi bir rakam canım kısa sürede bitirirsiniz borcu Allahın izniyle..Bir arkadaşım evlenmeden 9 ay önce evini tutup yavaş yavaş eşyalarını aldı,çünkü nişanlısı o evde yaşıyordu..Kışın buluşmak için mekan aramak zorunda kalmadılar kaydirigubbakcemile3 evde olmadıkları zamanda hep IKEA Bauhaus Tepe Home gibi yerlerde ev dekorasyonu için geziyorlardı zaten.Evlendiğinde hiç borcu kalmamıştı.Eve de iyice alışmıştı,dolayısıyla evlenip ailesinden ayrılmak onu çok zorlamadı.Yani öyle aman hevesim kaçacak diye düşünme hala o nişanlılık günlerini özlemle yad eder yerimseniben

aynı benim durumumu özetlemişsin canım,benimde tam 9 ay var kısmetse,bir yandan güzel bence..:icecream:

Kızlar bikaç gündür nete giremedim ya,nerede kaldıysam o sayfadan başladım herkese yorum yapmaya çalıştım (hiçbişeyden geri kalmamak için kaydirigubbakcemile3 ) ayy ne çok konuşmuşum böyle,ben çok gevezeyim galiba :roflol: Ama napiim sizinle kaynatmahyı çok seviyorum opuyorumnanaktan

ajikal canımcım ikimizde haziranda evleneceğiz sanırım dimi?Kıss 9 ay mı kaldı hakkatennn anammm zaman çabuk geçiyo valla alkisalkisalkis

Kızlar bikaç gündür nete giremedim ya,nerede kaldıysam o sayfadan başladım herkese yorum yapmaya çalıştım (hiçbişeyden geri kalmamak için kaydirigubbakcemile3 ) ayy ne çok konuşmuşum böyle,ben çok gevezeyim galiba :roflol: Ama napiim sizinle kaynatmahyı çok seviyorum opuyorumnanaktan

canım çok tatlısın,bende çok zevk alıyorum ..
benimde çıkma vaktim geldi,sabahın 8i,nden beri aynı sandalyede oturuyrum,zaten oruç her yerime vurdu,söylenmez ama çok acıktım,,eve gideyimde iftara kadar dinleneyim,,
herkese hayırlı iftarlar cokacimcoook

ajikal canımcım ikimizde haziranda evleneceğiz sanırım dimi?Kıss 9 ay mı kaldı hakkatennn anammm zaman çabuk geçiyo valla alkisalkisalkis

zaman çabuk geçermi dersin canım,vallahi şüpheliyim..
6 haziran düşünüyoruz bir aksilik çıkmazsa daha gün almadık,aralıkta benim sınva tarihlerim kesinleşince gidip gün alacağız kısmetse

Bodrum müthiş bir seçim,kutluyorum canım. Kayınpeder jest yapıp Bodrumdan devremülk aldı bize ama ben oraya gitmeyi düşünmüyorum.Alırken benim tercihlerimi göz önünde bulundurmamış.Neden derseniz; çünkü ben türbanlıyım ve bayanlara özel havuz plaj vs yok ayrıca yanda fransız tatil köyü var.Herkes üstsüz denize giriyormuş filan çok rahatsız olurum.O yüzden bende bikaç otel araştırdım antalya alanya da..Bakalım hangisi kısmet olacak ya da umarım kısmet olur içlerinden birisi :)

Hayırlı iftarlar canım cokacimcoook

Ne sınavı hayırdır?Bizde kısmetse 27 hairan düşünüyoruz düğün tarihi olarak.Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: Geçer geçer ben daha 15 ay var dediğim günü dün gibi hatırlıyorumihem kışın zaman daha hızlı geçer bak görürsün yerimseniben

müjdeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uğur böcüğüüüüüüüüüüüüüüüüü cadıııııııııııııııııııııııı ve diğerleri nerelerdesiniz yahu??İftar zamanı yaklaştı herkes çıktı anlaşılan..Herkese iyi iftarlar..

Kızlar ben geldim bugün uzak kaldım buralardan ne güzel kaynatmışsınız zemuszemus içim içime sığmıyo bugün çok gezdik bugün ama sonunda beyaz eşyalarımızı aldık opuyorumnanaktan çook mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldıkça :lepi: bide şu takvimde 7 ayı gördüm ya allaaaahhh :teytey::dance::teytey::dance:

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim bugün uzak kaldım buralardan ne güzel kaynatmışsınız zemuszemus içim içime sığmıyo bugün çok gezdik bugün ama sonunda beyaz eşyalarımızı aldık opuyorumnanaktan çook mutlu oluyorum evimiz için bişeyler aldıkça :lepi: bide şu takvimde 7 ayı gördüm ya allaaaahhh :teytey::dance::teytey::dance:

canım hayırlı olsun,güle güle kullanın inşallah,
az bir zaman kalmış,

Hayırlı iftarlar canım cokacimcoook

Ne sınavı hayırdır?Bizde kısmetse 27 hairan düşünüyoruz düğün tarihi olarak.Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: Geçer geçer ben daha 15 ay var dediğim günü dün gibi hatırlıyorumihem kışın zaman daha hızlı geçer bak görürsün yerimseniben

canım açıköğretimde okuyorum da ben,nikahı pazar günü düşünüyoruz,tam o tarihlerde de sınavlar var,çakışmasın diye aralıkta sınav tarihlerini öğrenip gün almaya gidicez inşallah mayıs sonudur sınav,bizde 6 haz.da evlenebilirük -tatlicadiarzu-
kışın zaman bencede daha çabuk geçer sanki,doğru söylüyosun

[QUOTE

Oyy oyy oyy canım benim yerim seni :1hug:
Yaa ben özel okulda çalışıyorum arkidişim,yok seminerler yok velileri arayıp iftara davet etmeler yok iftarlar.. yasakkelime Ayy yoruldum anacım daha dönem başlamadan..Nete girmeye vaktim olmadı hiç anlayacağın..Bunlar dışında bir atraksiyon yok malesef :1no2:
Herkese hayırlı Ramazanlar canlarım opuyorumnanaktan[/QUOTE]

canım bilirim ablamda öğretmen baya zorlanıo bu tür mevzularda hiç önemli değil ben şaka yaptım.
bende diğer işe geçince gitremicem sanırım nete benneyaptımki

herkese günaydın bu aradaa
ömrümün sahibi hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
böcük,ajikal,phenomen toplanın hadee :kahve:

günaydın kızlar,kimsecikler yok,çok durgun buraası ya,diğer topikler aldı başını gidiyo,hadi kızlaaaaaarrrr

günaydın kızlar,kimsecikler yok,çok durgun buraası ya,diğer topikler aldı başını gidiyo,hadi kızlaaaaaarrrr

ya bencedeee

ajikalcim sn naptın dünden beri?
ya bn böle şansı napam ya bn şirketi bırakıorum şirketin durumu düzeldi bn mi çok şanssızım acaba yoksa bunda da bi hayır var mı demem lazım :delphin:
yani eminim vardır da neden hep ben :)))

müjdecii kesinlikle her işde bri hayır vardır hayatımm
kızlar tpic sonbaharda değerlencek söylüyorum sizlere
bende beyaz eşyamı alıyorum bu ay başında bakalım kızlarr
artık annem biran önce gitde eşyaların evden gitsin ev şöle genişlesin diyo
ama niaşnlımın aileis kasımda yapalım diyince olmaz seneye dio :):):)
daha küçükmüşüm eşyaları bahane ediyorr cidden yaa

Back