2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

1de paydos cıkmam bellı olmuyo :gitme:
bzım nıkah olcak cnm pek sorun deıl kışı bı atlatalımda ınş gerısı kolay yanı ocak ayı bı gelsın bakarız artık bızde
hıc acele etmıyom yaa ne sakın bı ınsanım
ceyıs alıyom işim gucum yokk oda kredı kartını öduyo cok harcadı cokk :mymeka:

Evet şu kışı bi atlatsak işimiz çok şimdi hiç bişey yapamıyoruz.Çeyiz zaten al al bitmiyo ben artık almıyorum bişey bitti gibi zaten belli şeyler kaldı. Ben biriktirmiştim tazminatta aldım onlar olduğu gibi duruyo şimdi nişanlım biriktiriyo para beyaz eşyalar ve mobilyalar için

patron milleti şekerim,git dermi hiç.
parasını veriyorum duracak mantığı var onlarda.
ne güzel çeyiz işlerinizi halletmişsiniz,benim herşeyim alındı ama havlularım yok,yatak örtüm ve nevresimim yok,bide mutfak takımı masa örtüsü falan yok,ay aklıma geldide vitrin örtüsü ve vitrinin içine koyacağım bardaklarımın da hiçbirisi yok
en önemlisi beş kuruş param da yok,ailemden kimse destek çıkmıyor,allah büyüktür...kafamçokkarıştı

Evet şu kışı bi atlatsak işimiz çok şimdi hiç bişey yapamıyoruz.Çeyiz zaten al al bitmiyo ben artık almıyorum bişey bitti gibi zaten belli şeyler kaldı. Ben biriktirmiştim tazminatta aldım onlar olduğu gibi duruyo şimdi nişanlım biriktiriyo para beyaz eşyalar ve mobilyalar için

zaman ztaen cabuk gecıyo bana tanısalı bgun 3.ayımız :nazar: nışanlanını ay sonu 2.ay olcak abboww dün gıbıydı
benım yok ıste almaya calısıyom al al al btmıyo
ben camasr ve bulasık mak aldım
ocak ayındada tv buzdolabı fırın alcaz ortak oderız askıma yardımcı olurum
mobılyayıda düğüne yakın ev tutunca ınş

patron milleti şekerim,git dermi hiç.
parasını veriyorum duracak mantığı var onlarda.
ne güzel çeyiz işlerinizi halletmişsiniz,benim herşeyim alındı ama havlularım yok,yatak örtüm ve nevresimim yok,bide mutfak takımı masa örtüsü falan yok,ay aklıma geldide vitrin örtüsü ve vitrinin içine koyacağım bardaklarımın da hiçbirisi yok
en önemlisi beş kuruş param da yok,ailemden kimse destek çıkmıyor,allah büyüktür...kafamçokkarıştı

patron işte:kızgın:neyse
cnm allah yardım eder ınan bana cok onemlı seyler deıl
bıde önerım olcak ben yemek odası alırken vıtrın almıycam kıracı olcaz kalabalık etmesın o yuzden örtu ve bardak ıhtıyacım yok
ama genede bardak alcam cunku cok assortık garıyım
suplalarım bıle var kadehlerımde olmalı masada
banada kımse yardım etmedı ınş ıhtıyacımda olmaz
zaten gecım zor babamın emeklı maası anca kendıne yeter mafoldumbenallah sağlık versın evlenınce bıle alırsın

1 yılı geçmış herıfı kandıramadın mı laa :mymeka:ben 1. gun halletım işi:jeyyar:

:roflol::roflol: böcük çok hoşsun yaa
o beni kandıramadı desek :delphin:
annesi geldi geçenlerde konuşmak için ama biz şubat düşünüoruz çünkü benimkinin işlerinin yoluna girmesi lazım

şubatta da ablamın düğünü var nasıl nereye sıkıştırcaz nişanı bilmiorum karışık valla

:roflol::roflol: böcük çok hoşsun yaa
o beni kandıramadı desek :delphin:
annesi geldi geçenlerde konuşmak için ama biz şubat düşünüoruz çünkü benimkinin işlerinin yoluna girmesi lazım

şubatta da ablamın düğünü var nasıl nereye sıkıştırcaz nişanı bilmiorum karışık valla

ozmn ablanın düğünden sonraya kalır gıbı yanı bence neyse şurda subata ne kaldıkı
hem kış nan bı yerın donar azcık sabret nisanda neyım yapın kaydirigubbakcemile3

sımdık cıkmam lazım cnm ıftaragıdıomkaydirigubbakcemile4

haziranda düğün düşünüoruz nişanla düğün arasında bişi kalmıcak o zaman nişanlılığın tadını çıkarmak lazım :D ama arayada sıkışsın istemiorum bakcaz artık
tmm cnm bnde iftara gitcem hadi grş p.tesi bye

patron işte:kızgın:neyse
cnm allah yardım eder ınan bana cok onemlı seyler deıl
bıde önerım olcak ben yemek odası alırken vıtrın almıycam kıracı olcaz kalabalık etmesın o yuzden örtu ve bardak ıhtıyacım yok
ama genede bardak alcam cunku cok assortık garıyım
suplalarım bıle var kadehlerımde olmalı masada
banada kımse yardım etmedı ınş ıhtıyacımda olmaz
zaten gecım zor babamın emeklı maası anca kendıne yeter mafoldumbenallah sağlık versın evlenınce bıle alırsın

canım biz mobilyalarımızı aldık,çok büyük olmayan bi vitrini var yemek takımının,bakalım allah yardım eder inşallah,çokda dert etmek istemiyorum,evlenince de alınır diyorum ama hepten züğürt gibi gitmekte bi yerde koyuyo be canım,laf edecek insanlar değiller onlar daha sadece bavulunu al gel diyolar ama genede dokunuyo içime,,
neyse ben çıkayım yavaştan herkese hayırlı iftarlar,hayırlı akşamlar cokacimcoook

haziranda düğün düşünüoruz nişanla düğün arasında bişi kalmıcak o zaman nişanlılığın tadını çıkarmak lazım :D ama arayada sıkışsın istemiorum bakcaz artık

canım bende haziranda düşünüyorum,evlendiğimde 2 sene nişanlı durmuş olucam,fazla uzatmakta iyi değil,ideali 6 ay maksimum 1 sene olmalı,
ay çıkamadım ,,iyi akşamlar

sLm Kizlarrrr.... a.s.

ben buraya coktandir üyeyim ama bu bölüme bi kac öncesine kadar yazacagim aklima gelmezdii.. cünkü umutsuzdum.. ama 4.5 bekledikten sonraaa büyükk sürpriz Ankarada beni bekliormus meger.. veee nisanlandimm sonundaa....
insallahhdaa 2010 yilinin temmuz ayindada dügünümüz olacak... :asigim:zemuszemus
ayyyhh hala nisanli oldugum inanamiyorum.. bazilariniz belki biliodur nedenini, cünkü buraya yazmistim.. DARISIII BÜTÜN SEVENLERIN VE BEKARLARIN BASINA opuyorumnanaktan

(artikin bu bölümdeyim, tabii araniza alirsanizzz) :kedi:

en iyisi zaten aranın fazla olmaması tabı maddı yönden bı sıkıntınız yok ıse
nışanlılık en guzel dönemdır ama bu dönemde bıle ınsanlar sorunlar yaşıyor :delphin:haklılarda gercekten hayat çok zor RABBIM yardm etsın :Saruboceq:

canım biz mobilyalarımızı aldık,çok büyük olmayan bi vitrini var yemek takımının,bakalım allah yardım eder inşallah,çokda dert etmek istemiyorum,evlenince de alınır diyorum ama hepten züğürt gibi gitmekte bi yerde koyuyo be canım,laf edecek insanlar değiller onlar daha sadece bavulunu al gel diyolar ama genede dokunuyo içime,,
neyse ben çıkayım yavaştan herkese hayırlı iftarlar,hayırlı akşamlar cokacimcoook

hayrlı olsun cnm
ne olursa olsun bıseyler yapılmalı cnm yanı ılk başta aman bısey olmasada olsun dıyen ınsanlar ılerde ınan yüzüne bıle vurup arkandan dedıkodu edebılıyor
o yüzden elınden geldığınce yapılmalı bazı seyler
gule gule kullanın cnm

canım bende haziranda düşünüyorum,evlendiğimde 2 sene nişanlı durmuş olucam,fazla uzatmakta iyi değil,ideali 6 ay maksimum 1 sene olmalı,
ay çıkamadım ,,iyi akşamlar

tabi cnm haklısın 2 ene fazla gerçekten dediğin gibi ideali 6 ay ama işte nişanlılıkta güzel düşünüorumda ailemin içine giriyo evimize gidio gelio fln bunlar çok hoşuma gider bnm e bu duygunun da 2-3 ay sürmesini istemem :jeyyar:

sLm Kizlarrrr.... a.s.

ben buraya coktandir üyeyim ama bu bölüme bi kac öncesine kadar yazacagim aklima gelmezdii.. cünkü umutsuzdum.. ama 4.5 bekledikten sonraaa büyükk sürpriz Ankarada beni bekliormus meger.. veee nisanlandimm sonundaa....
insallahhdaa 2010 yilinin temmuz ayindada dügünümüz olacak... :asigim:zemuszemus
ayyyhh hala nisanli oldugum inanamiyorum.. bazilariniz belki biliodur nedenini, cünkü buraya yazmistim.. DARISIII BÜTÜN SEVENLERIN VE BEKARLARIN BASINA opuyorumnanaktan

(artikin bu bölümdeyim, tabii araniza alirsanizzz) :kedi:

canım evt hatırlıorum seni allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı bekleyenlerin başına :))

en iyisi zaten aranın fazla olmaması tabı maddı yönden bı sıkıntınız yok ıse
nışanlılık en guzel dönemdır ama bu dönemde bıle ınsanlar sorunlar yaşıyor :delphin:haklılarda gercekten hayat çok zor RABBIM yardm etsın :Saruboceq:

doru valla araya kaynayıp nişanlılığı zor hale sokmak isteyen o kdr çok insan ve olay kalabalığı varki.. ablamdan biliyorum..
o zamana kadar maddi sıkıntı kalmaz heralde cnm para biriktiriyoruz şimdiden bide aile desteğiyle evleniriz biz sanıyorum ama tabi Allah bilir yinede Allah tüm ev kuracaklara yardım etsizn..

günaydın kızlar,bu bölüme bir kaç gündür giriyorum,ama pek bi hevesle giriyorum,çok sevdim burayı ya,,
oezlem06 hayırlı olsun canım,tebrik ederiimm opuyorumnanaktan

kızlarrr şimdii sizin fikrinize ihtiyacım var....

25 temmuzda nişanım olmuştuu şimdi sıra hayırlısıyla evlilikte ama sürekli kafamı kurcalaya bir şey var

bilenler bilir erkek tarafı kasımda düğün istiyor, ben ise seneya mayıs haziran gibi düşünüyorum

ama asıl sorun nerde oturucam kayınvalidem üst kattaki evi yaptıralım oturn diyor ama işime uzakk

aileme uzak...

evde çok odalı ama odalar küçükk gerçi ilk oturan ben olucam sıfır daire ama salon istediğim kadar büyük değill balkonu teras gibii
akşam burda yer evinize çıkarsınız diyoo
ama ben hep düşünüyorum uzakta oturup kira vermekmii akşam eve gelip hazır yemek yiyip eve çıkmakmı sonra para birirktirip ev alıp çıkmakmı

sorun olurmu olmazmıı aslında kayınvalidem melek gibidir desem yeridirr ama aynı binada olunca da öel dermiyim gerçi sabah çıkıp akşam gelicem offf düşünüyorum düşünüyorumm
bulamıyorm nişanlım orda oturalım kira vermeyelim diyor.. ama salonu küçük :(
sen istersen kiraya çıkarız canınıu sıkma dio off kızlarr birde ben evlenince bebek istiyorum erkenden

bebek olursa işe ara vericem ozamnda kira fazla gelirmi bizee

canım bence madem kayınvalidenle aran çok iyi amaaan ha aynı binada oturupta aranızı açmayın boşuna, dışardan laylaylom gözüksede bnce çok zor bi iş dünyanın en iyi insanları da olsanız ev üstüne ev olmaz bence çünkü bi süre sonra herşey batmaya başlıcak yeni evliyiz başbaşa kalamıoruz evime girip çıkan bilinio ben akşam eşime kendi elimle yemek hazırlamak istiyorum ama kayınvalidemde yiyoruz hep, biz gitmesek onlar gelio demeye başlarsan (ki haklı olarak) bu sefer eşinlede aran açılır. boşver üçbeş kuruş kira verin ama azınızın tadı kaçmasın derim ben canım hem ailenede çok uzak olma..
bence evliliğin ilk zamanları iyi değerlendirilmeli böyle durumlar erkekleri çok etkiler neden en güzel zamanlarınızı o bunu dedi bn bunu kavgasıyla geçiresiniz bu yüzden iki aileyede uzak olmakta fayda var derim canım tabi karar sizin öpüyorum

müjdecim dediklerini hep düşünüyorum haklıda buluyorum seni ama hep iki taraflı düşünüyorum... işim kendi evime yakın olduğu için zaten en az 2 gün anneme gelirim haftada..canım kaynanamşlar hayatta bana yemeğe çıkmazlarr çünkü
onun derdi ben yorulmayayım işten gelip yemek için yorulma 2 tabak ye çık dio
nişanlımda 2 gün annenlere gideriz 2 gün dışrada yeriz 2 gün bizde yeriz dio hep orda yemeyiz dio
yani evim öle süs durmicak aslındaa bende tabiki yemek fln yapıcam herzaman orda yemem ama

işte aynı bina öff kızlar düşün düşün kaynanamı görümcemi düşünmüyorum onlar melek gibi
asıl canımı sıkan salonun küçüklüğü :(:(

Back