- Konu Sahibi CADISILA87
tsekkur ederım dıvıne tıme..senıde allah kawustursun senınle hemen hemen aynı zamanlarda ewlenıcez sanırım![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:):):)tsekkur ederım dıvıne tıme..senıde allah kawustursun senınle hemen hemen aynı zamanlarda ewlenıcez sanırım![]()
benim sevgilimde askerde biz de 2010 yaz düşünüyoruz inşallah bu arada allah kavuştursun
tsekkur ederım dıvıne tıme..senıde allah kawustursun senınle hemen hemen aynı zamanlarda ewlenıcez sanırım![]()
teşekkür ederim cnm:) 3.cu denememde basardım sanırım alıntı yapmayı:) senıde allah kawustursun..bızımkıler hemen hemen aynı zamanda gelecek desene:):) hihoyyythihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız bakalım seneye bu zamanlar bizde koştururuz artık
ne güzel herkes hemen hemen aynı tarihleri düşünüo
asker yolu bekleyenlere allah sabır versin tez zamanda kavuştursun inşallah
diğer durumlardan dolayı erteleyenlere de alllah sabırlar versin zor işler(
daha erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıramamış olanlar varmı benim gibi?
cesaretlenmem lazım artık...
mujdecı bnde tansıtrmadm hala aılemle .....tanstrınca hemen cıddı brısyeler olması laızm gıbı gelıo,,,ondan...
ne güzel herkes hemen hemen aynı tarihleri düşünüo
asker yolu bekleyenlere allah sabır versin tez zamanda kavuştursun inşallah
diğer durumlardan dolayı erteleyenlere de alllah sabırlar versin zor işler(
daha erkek arkadaşını ailesiyle tanıştıramamış olanlar varmı benim gibi?
cesaretlenmem lazım artık...
selam kızlarr bende sizdenim 2010 yazında evleneceğimkaydirigubbakcemile3 iğrenç yaaaklava:
beklemek heralde...
aynen canım ya düşünsene 2010 a kadar beklicez erken gelio bana tanıştırmak hani iş cıvımasın açısından
ama ailesi yaza gelio o yüzden artık kolları sıvamam lazım :)))
sen ne zaman düşünüyosun..