- Konu Sahibi CADISILA87
- #6.181
bende çok rahat biri deilimki bu kadar yazabiliyorum bende çekingenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf keşke benimki de çekingen olsa ya(((( Allahtan ev yüzünden biraz aramız bozuldu da tartışırım korkusuyla fazla msj yazamıyo bugün rahatım...resmen msj manyağı yapıyo normalde beni ya...fazlası da zarar
ikimizde birbirimizin aynısıyız ben biraz daha açık kalıyorum yanında o derece diyim yani ikimizde başak burcuyuz en büyük özelliği çekingenlik
offf keşke benimki de çekingen olsa ya(((( Allahtan ev yüzünden biraz aramız bozuldu da tartışırım korkusuyla fazla msj yazamıyo bugün rahatım...resmen msj manyağı yapıyo normalde beni ya...fazlası da zarar
olsun olsun yazsın.azıyla çoğuyla kocişlerimiz olacaklar. :icecream:
ben ilhanla tanışana kadar hep kaçıyodum diyebilirim eltim çalıştığım fabrikaya girene kadar seni kaynımla tanıştırıyım falan dedi görüştük bidahada ayrılmadık ama sessizliği ilerdede devam ederse diye düşünmüyo deilim
ikimizde birbirimizin aynısıyız ben biraz daha açık kalıyorum yanında o derece diyim yani ikimizde başak burcuyuz en büyük özelliği çekingenlik
o da zor tabi. aman aşkı kolay bulmuyoruz. onlarsız olmaz değil mi.kuşum gecenin 5inde telefon elimde oluyo ama yauyku düzenim kalmadı sözlüm yüzünden.ay bi de bazen bi dediğim lafa alınıyo gecenin bi yarısı resmen yeni gelin nazı yapıyo bazen daraltıyo beni...
valla bu erkek milletini çözen beni de müsait bi zamanda aydınlatsın nolur
cnm ne olrsa olsn evlendgnde hala böle ilgsz olrsa çok üzülrsn o yzden bazı şeyleri sen başlt onu açmaya çalış ilk bulştgnz zamnı hatrlat yada bunu gibi birsürü şey artk sen düşnceksn biraz çnkü erkegn çekingni zor oluo yaa..
aa buarada sakardenizcim dün gece ona msj attım 4 tane daire buldum 2si mecidiyeköyden 2si eyüpten hemde uygun fiyata eyüpteki sıfırdı ne güzel...dediğim evlere bigün bakalım mı dedim..gelen cevap da aynen şu oldu: benimle pazarlık yapma...
çok kızdım ben de aileme durumu anlattığımı ve eğer o evi alırsa kesin ayrılacağımı söyledim..ama gurur yapıyosun inat ediyosun dedi sonra alıcam diye tutturdu...ben biraz daha sıkıştırınca iyi geceler dedi msjlarıma cevap vermedi....sinirden öldüm neler yazdım bi bilsen...bugün akşam yazmaya başladı ne dese evet ya da hayır diye cevap veriyorum.çok fena ödicek bunu var ya sinir oldum gece gece...
o da zor tabi. aman aşkı kolay bulmuyoruz. onlarsız olmaz değil mi.
çok haklısın katılıyorum canımm.
aa buarada sakardenizcim dün gece ona msj attım 4 tane daire buldum 2si mecidiyeköyden 2si eyüpten hemde uygun fiyata eyüpteki sıfırdı ne güzel...dediğim evlere bigün bakalım mı dedim..gelen cevap da aynen şu oldu: benimle pazarlık yapma...
çok kızdım ben de aileme durumu anlattığımı ve eğer o evi alırsa kesin ayrılacağımı söyledim..ama gurur yapıyosun inat ediyosun dedi sonra alıcam diye tutturdu...ben biraz daha sıkıştırınca iyi geceler dedi msjlarıma cevap vermedi....sinirden öldüm neler yazdım bi bilsen...bugün akşam yazmaya başladı ne dese evet ya da hayır diye cevap veriyorum.çok fena ödicek bunu var ya sinir oldum gece gece...
onsuz olmaz diyemiyorum son 24 saattir.ah bi hıncımı alabilsem