• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ne oldu cnm ya neden bu kadar karamsar konuştun şimdi bişey mi oldu :gitme:

hayırlı olsn cnm zemuszemus
karbeyazcm ya bu başvuruları illa elden mi yapmak gerekio kaydirigubbakcemile5

kendi sitelerinden yayınladıkları ilanlara başvuru yapabiliyorsun ama eğer şube veya genel müdürlükte bi tanıdığın varsa onların direk insan kaynaklarına senin hakkında referansta bulunup maille veya postayla gönderdikleri cvler daha çabuk cevap veriyor açıkçası.ben de bizim birimden ve komşu birimimizden bikaç kişiyle görüştüm.sağolsunlar cvmi gönderecekler.

aynı sorun aynen devam ediyo canım hiçbişeye hevesim kalmıyo keşke izne gelmeseydi kendim için hiç bi anlamı yok iznin ama onun için ii oldu ama beraber ikimiz açısından düşünürsek bize hiiiiç bi faydası yok tam tersi bana sıkıntı dert oldu ordayken daha ii di aramız...

Canım takma kafana..
O şuan normal değil bildiğin kişi değil karaktrinin dışında davranması hiç ondan beklenmycek şeyler yapması şaşırtmıştır seni ama farkında olduğunu yani kasıtlı,bilinçli yaptğını zannetmiyorum..
Gittiği gbi geldiğini beklemio olabilrsn asker topiğinde yazanlardan dolayı ama bukdrını beklemediğin yaşadığın şoktan belli..
Ama cnm konuşmalısın bence onunla farkındamı deilmi en azından onu öğren belkide dawranışları ona göre normal geliodur..

hg seydacım kaydirigubbakcemile5
yedn mi yemeğini cnm yerimseniben
cnm bnde sordm ama daha cvp yazmdı :sinifsinif:

Hb cnm..
Hı hı yedim yememmii cokacimcoook
Sen nasılsın Denizcim?

kendi sitelerinden yayınladıkları ilanlara başvuru yapabiliyorsun ama eğer şube veya genel müdürlükte bi tanıdığın varsa onların direk insan kaynaklarına senin hakkında referansta bulunup maille veya postayla gönderdikleri cvler daha çabuk cevap veriyor açıkçası.ben de bizim birimden ve komşu birimimizden bikaç kişiyle görüştüm.sağolsunlar cvmi gönderecekler.

anldm cnm bnm tanıdığım yok malesf sana hayırlı olsun opuyorumnanaktan
bn zaten kaçıncya yollyrm maille hçte bi işe yaramıo cnm ama gene denerim şansımı..

Hb cnm..
Sen nasılsın Denizcim?
[/QUOTE]

afiyet olsun cnm cokacimcoook
iyiyim bnde seydacm aynı devm ediyrz işte kaydirigubbakcemile5

şuan ona kzdığımın farkında sabah günaydın msj attım cevap verdi öğlen iki oldu bişi yok dedim atim bi mesaj aşkın naber falan yazdım arkadaşlarına gidiyomuş onu söledi ii dedim saat 7 oldu yine hala ondan bişi yok hadi dedim yine atim aşkım dedim cevap vermedi aradan yarım saat geçti pişt ordamısın dedim hemen efendim canım dedi neden geç cevap verdin die sorum ilkini duymamışım dedi hımmm yazdım gönderdim ben sormadın die o srdu naber napıyosun canım die iii sen...? yazdım aynen böle oda ne olsun canım aynı dedi noldu kızdınmı sen dedi yoo dedim ama anladı kızdığımı mutlaka kim olsa anlar anlamaışmıdır kızlar siz söleyin anlaşılmıyomu...dahada bişi demedi istese sorardı noldu die ilgilenmio işte ben ondan aşkım meşkim deli divane ayaklarımda dolansın gibi bi ilgi alaka beklemmiyorum sadece böle bu kadar uzak davranmasını istemiyorum bunuda beklemiyodum...senağlama

selam canlarımmm... ümmücüm takma gerçekten kafana,sen lazımsın bize. karbeyazcım hangi bankalar alıyor bi bilgin varmı. yoksa yine sınav mı yapıyorlar.

Hb cnm..
Sen nasılsın Denizcim?

iyiyim bnde seydacm aynı devm ediyrz işte kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

Allah iyilik versin cnm..
Dün askın rüyasındamı görmş kız seni kaydirigubbakcemile3

şuan ona kzdığımın farkında sabah günaydın msj attım cevap verdi öğlen iki oldu bişi yok dedim atim bi mesaj aşkın naber falan yazdım arkadaşlarına gidiyomuş onu söledi ii dedim saat 7 oldu yine hala ondan bişi yok hadi dedim yine atim aşkım dedim cevap vermedi aradan yarım saat geçti pişt ordamısın dedim hemen efendim canım dedi neden geç cevap verdin die sorum ilkini duymamışım dedi hımmm yazdım gönderdim ben sormadın die o srdu naber napıyosun canım die iii sen...? yazdım aynen böle oda ne olsun canım aynı dedi noldu kızdınmı sen dedi yoo dedim ama anladı kızdığımı mutlaka kim olsa anlar anlamaışmıdır kızlar siz söleyin anlaşılmıyomu...dahada bişi demedi istese sorardı noldu die ilgilenmio işte ben ondan aşkım meşkim deli divane ayaklarımda dolansın gibi bi ilgi alaka beklemmiyorum sadece böle bu kadar uzak davranmasını istemiyorum bunuda beklemiyodum...senağlama

Canım bnce anlamamıştır..
Neden anlamasını bekliosun imada bulunuosunki bu ilişkilerdeki en büyük yanlıştır bence direk söyle kırıldıysan kızdıysan sinrlendiysen ben hep sölerim o anlasın die beklersem dha çooooook beklerim nie o anlycak die kasıym kendimi bide anlayana kdr sıkntı çekym bence acık acık konuş Ümmücüm..

cnm nerde askerlik yapıo eger operasyna faln katılıosa doğudaysa onun psklojsi zaten yerinde deildr ama öle normal bi yer ise ve nişanlın çokta rahatına düşknse bilemcm yani askerlik gerçektn bitek doğuda askerlik diğer yerlerin çok sıkı olduğunu düşnmüorm bn bilerk sölyrm bunu laf olsun die deil..
2. olark kesinlikle trip atmadan konuşmalısın direk olarak ve oda bilmeli nasıl davrandgnı cnm konuşmalısın..

iyiyim bnde seydacm aynı devm ediyrz işte kaydirigubbakcemile5

evet cnm aynen öle uykudan uyanıp aradı deli yaa seydacm bnde şaştım laelaelaelaelae

selam canlarımmm... ümmücüm takma gerçekten kafana,sen lazımsın bize. karbeyazcım hangi bankalar alıyor bi bilgin varmı. yoksa yine sınav mı yapıyorlar.

slm cnm hg nasıl gidio diyet dvm di mi :lepi:

evet cnm aynen öle uykudan uyanıp aradı deli yaa seydacm bnde şaştım laelaelaelaelae

slm cnm hg nasıl gidio diyet dvm di mi :lepi:

hb cabım.devam devam, gidiyor yavaş yavaş kilocuklar... kararlı ve azimliyim.. :jeyyar:

Hg cnm..
Nbr..

Ohh ne güzel cnm ya biz bu ara iki sıradan vatandaş gbiyz mbrk pek muhabbet edemiorus..

vanda askerlik yapıyo ama öle çok sıkıntıda deil gelen giden askerlerle ilgileniyo onların dağıtım kağıtlarıyla teslim edilmeleriyle uğraşıyo yaa imaad bulunuyorum çünkü o hatasını kend anlayıp hareketlerini kendi düzeltsin istiyorum ben konuştuktan sonra arayıp sormasının bi anlamı yok benim için...

Ohh ne güzel cnm ya biz bu ara iki sıradan vatandaş gbiyz mbrk pek muhabbet edemiorus..
[/QUOTE]

seydacım senin yanında biz uzaktayz anca bu kadr oluo işte :sinifsinif:

vanda askerlik yapıyo ama öle çok sıkıntıda deil gelen giden askerlerle ilgileniyo onların dağıtım kağıtlarıyla teslim edilmeleriyle uğraşıyo yaa imaad bulunuyorum çünkü o hatasını kend anlayıp hareketlerini kendi düzeltsin istiyorum ben konuştuktan sonra arayıp sormasının bi anlamı yok benim için...

cnm şimdi nişanlın nasıl bi kişlkte bilmiorum bazı insanlara açık açık sölmdn anlamzlar yan imada bulunman ne kadr etkili olr bilmiorum ...

Güzelim ben söyledikden snra arayp sormasın farklı bişey aranızdaki sorunu çözmeniz için fikirlerini sunman rahatsız olduğun şeyleri söylemen farklı bişey..
Şimdi sen ona yok dedin diceksn ki aslnda ben sna snrlenmiştm anlamanı bekledm ama anlamadın..
Ee adamın kafası karşcak bi dediği diğerini tutmuyo diycek..
Erkekler öle işlerden anlamazlar cnm ya ince düşünmelerinide beklememiz en büyük hata olur..
Niye kendi kendini yiyosun söyle açık açık ya bak her derdini söylediğinde nası rahatladığını anlıcaksın şmdiye kdr nie içimde tutmuşum diyceksn..

erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir

canım arkadaşım.erkekler bizim gibi ince düşünemiyorlar malesef. birbirimizi tamamlayabilsek de çok farklıyız aslında. onlara net olacaksın. yok sa hep yıpranırız. çok fazla da bi beklenti içine girmemk lazım.

Denizcim benim yanımda hee çok faydasını görüorum sorma..
Bu ara muhabbetin M si yok aramzda ilginç ettiğimz zamanda sonu benim cinnetimle bitio ztn kaydirigubbakcemile3

erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir

hala aramdı mı adacım hadi ya nedn bu kadr uzadı ?

Back
X