• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Başakmııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı akannehir
Ferhatta başakkk
Ay şimdi bayılazammmmmmmmm kafamçokkarıştı

cnm ama her burç aynı etkiyi göstermio yükselen çok önemli opuyorumnanaktan
hm bnmkide oğlak çok cimri derler ama öle deil mesela seydacm :olmaz:

aa buarada sakardenizcim dün gece ona msj attım 4 tane daire buldum 2si mecidiyeköyden 2si eyüpten hemde uygun fiyata eyüpteki sıfırdı ne güzel...dediğim evlere bigün bakalım mı dedim..gelen cevap da aynen şu oldu: benimle pazarlık yapma...

çok kızdım ben de aileme durumu anlattığımı ve eğer o evi alırsa kesin ayrılacağımı söyledim..ama gurur yapıyosun inat ediyosun dedi sonra alıcam diye tutturdu...ben biraz daha sıkıştırınca iyi geceler dedi msjlarıma cevap vermedi....sinirden öldüm neler yazdım bi bilsen...bugün akşam yazmaya başladı ne dese evet ya da hayır diye cevap veriyorum.çok fena ödicek bunu var ya sinir oldum gece gece...

hdi ya çok inatçı çıktı cnm seninkde yaa akannehir

Canım bnce ona deki biz sözlüyüz bi hayatı paylaşmayı planlayan insanlarız bi ev konusunda uzlaşamayıp hemfikir olamıyorsak nası bi hayatı paylaşıcas benmde düşüncelerimi önemse ben ortak yol buluorum ne senin ailene yakn ne bnmkine işine geliosa dersin..
Adaletli olmalı birazda evi o alıo die nerde olcağnada o karar weremes..
Ortak karar alınmalı..

seydacm bunları dha öncedn de sölmştk karbeyaza ama sonuna kadar katılıorm..

Canım bnce ona deki biz sözlüyüz bi hayatı paylaşmayı planlayan insanlarız bi ev konusunda uzlaşamayıp hemfikir olamıyorsak nası bi hayatı paylaşıcas benmde düşüncelerimi önemse ben ortak yol buluorum ne senin ailene yakn ne bnmkine işine geliosa dersin..
Adaletli olmalı birazda evi o alıo die nerde olcağnada o karar weremes..
Ortak karar alınmalı..

yine çok doğru bir tespit yaptın canım

cnm ama her burç aynı etkiyi göstermio yükselen çok önemli opuyorumnanaktan
hm bnmkide oğlak çok cimri derler ama öle deil mesela seydacm :olmaz:

hdi ya çok inatçı çıktı cnm seninkde yaa akannehir

seydacm bunları dha öncedn de sölmştk karbeyaza ama sonuna kadar katılıorm..

Evet cnm sölemiştk..
Bidaha söliyelim bişe olmaz kaydirigubbakcemile3
Kuşum sen seninkinin oğlak oldğunu sölediğindede sölemiştm çok şanslısın benm babam oğlaktır felakt ilgili ve evlerine bağlıdırlar ayrıca cimri fln deil acayip eli açıktırlar..
İçin rahat olsun babamdan biliorum bi tek çok sabit fikirlidirler dedikleri kanun gbi mbrk fikirleri zor değişir..
Eğer seninide öleyse Allah yardmcın olsn kaydirigubbakcemile3
Fakkaaattt karılarına düşkün olduklarından onlarn dediklerini hemencck kbl edip yelkenleri indirrler sırnaşık şey

Evet cnm sölemiştk..
Bidaha söliyelim bişe olmaz kaydirigubbakcemile3
Kuşum sen seninkinin oğlak oldğunu sölediğindede sölemiştm çok şanslısın benm babam oğlaktır felakt ilgili ve evlerine bağlıdırlar ayrıca cimri fln deil acayip eli açıktırlar..
İçin rahat olsun babamdan biliorum bi tek çok sabit fikirlidirler dedikleri kanun gbi mbrk fikirleri zor değişir..
Eğer seninide öleyse Allah yardmcın olsn kaydirigubbakcemile3
Fakkaaattt karılarına düşkün olduklarından onlarn dediklerini hemencck kbl edip yelkenleri indirrler sırnaşık şey

yok cnm tekrardn söle tabi o zmnda konşmştk ya onu hatrlttm bn :kedi:
evet cnm şanslıyım demek evlnince görücm artık kaydirigubbakcemile2
evet fikirleri cidden değişmez seydacm çok doğru sölysn bikere olmz dedi mi tamam ama biraz naza çektm mi de hemn döner yaa :asigim:

kızlar çok güzel diyosunuz da anlamıyoki benimki:((( ablam bile yuhh dedi afedersiniz ama bu kadar uzayacağını tahmin etmiyodu ablamlar.bu kadar inatçı olunmazki ya:( benim bu durum yüzüğü alptekin efendi elinde görünceye kadar böyle sürecek gibime geliyo.ciddiyetimin farkına varamadı halen çünkü...

şeydacım seninkidemi aynısı

Valla senin dediğin kdr değil cnm bende öle olmadığm için rahat oda yani ben hiç çekingen fln değilmdir sölicemi sölerm aklıma geleni sölerimm utanmam sıkılmam sence utanma ne utanıon kocan olcak o senin kaydirigubbakcemile3

yok cnm tekrardn söle tabi o zmnda konşmştk ya onu hatrlttm bn :kedi:
evet cnm şanslıyım demek evlnince görücm artık kaydirigubbakcemile2
evet fikirleri cidden değişmez seydacm çok doğru sölysn bikere olmz dedi mi tamam ama biraz naza çektm mi de hemn döner yaa :asigim:

Anladım cnm demek istediğini bende hatırlıyorum konuştğmzu o yzden söledm..
Evlenince görürsün cnm inşallah Allah hiç birimizi pişman etmez..

kızlar bn çıkorum hepinzi öptm iyi kayntmalar :hulya:

Görüşürs cnm kendine iyi bakk Şeniz

kızlar çok güzel diyosunuz da anlamıyoki benimki:((( ablam bile yuhh dedi afedersiniz ama bu kadar uzayacağını tahmin etmiyodu ablamlar.bu kadar inatçı olunmazki ya:( benim bu durum yüzüğü alptekin efendi elinde görünceye kadar böyle sürecek gibime geliyo.ciddiyetimin farkına varamadı halen çünkü...

yengeç burcu sözlüm olacak vatandaş :((

Öyle yada böyle anlycak o zmn sözlün cnm başka çare yok anlayana kdr anlatcan..
Yengeçmii ayyy yanmışsın sen akannehir
Sen hangi burcsun?

Anladım cnm demek istediğini bende hatırlıyorum konuştğmzu o yzden söledm..
Evlenince görürsün cnm inşallah Allah hiç birimizi pişman etmez..
[/QUOTE]

inşallah seydacım Allah hçbrimzi utandırmasın :Saruboceq:
kaçtım cnm bn :hulya:

Back
X