• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir

canım dediğim gibi sanki onda ve hatta sende geçici bi gerginlik var. bence geçecek. çok fazla beklentiye girmek bizi de yıpratıyor. tamamen rahat bırak demem tabii,ama karşılıklı konuşun imkanın varsa.

erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir

Aramadımı nası aramadı bi dk bnm kafam karıştı en son gece bi ara telefonunu uykusundan uyanıp açmş onu sölemişti sna snra konuştunuzmu hiç?

Denizcim benim yanımda hee çok faydasını görüorum sorma..
Bu ara muhabbetin M si yok aramzda ilginç ettiğimz zamanda sonu benim cinnetimle bitio ztn kaydirigubbakcemile3

seydacım olur mu hç ya bnm yerimde olsan kafayı tırlatrtın heralde kafmda 40 tilki gezio sen hç yoksa görebiliosn ama bzm en yakın halimz telefn :gitme:
msn'ye griodk pc bozuldu tamirde malesf oda yok yani cnm çok zor uzakta olmak kendimi herşeyden mahrum hssedyr :gitme:

cnm vardır ferhat enştemiz romantik hemde gözü senden başkasını görmüo maşallah hemde ne zmn istesn yanında olabilo ne güzel cnm bnm çok şanslısın :nazar:

slm kıslar nasılsınız
biz nişanlımla 1 seneden beri görüşüyoruz şimdiye kadar çok şükür bi kavgamız olmadı ama benimkide biraz ilgisiz ikimizinde ilk ark biraz çekingen kalıyoruz ikimizde ben msj attığım zaman msj çok geç cvp geliyo bazen hiç gelmiyo günde bir kere konuşuyoruz telde o yetiyo ama çokta ilgili deil

seydacım olur mu hç ya bnm yerimde olsan kafayı tırlatrtın heralde kafmda 40 tilki gezio sen hç yoksa görebiliosn ama bzm en yakın halimz telefn :gitme:
msn'ye griodk pc bozuldu tamirde malesf oda yok yani cnm çok zor uzakta olmak kendimi herşeyden mahrum hssedyr :gitme:

cnm vardır ferhat enştemiz romantik hemde gözü senden başkasını görmüo maşallah hemde ne zmn istesn yanında olabilo ne güzel cnm bnm çok şanslısın :nazar:

Canım herkesin kendince derdi var işte sizin görüşememek bizim başka bişe..
Dertler derya olmuşş bende bir sandall devrilip batmışım boğulmuşumm bennn..
Bugünde ben arbske bağlym sositososito

slm kıslar nasılsınız
biz nişanlımla 1 seneden beri görüşüyoruz şimdiye kadar çok şükür bi kavgamız olmadı ama benimkide biraz ilgisiz ikimizinde ilk ark biraz çekingen kalıyoruz ikimizde ben msj attığım zaman msj çok geç cvp geliyo bazen hiç gelmiyo günde bir kere konuşuyoruz telde o yetiyo ama çokta ilgili deil

slm cnm hg ..
zaten en kıl oldgmda msja geç cvp verilmesi deli olrm ilk tanştgmzda öleydi bzmde bn kulağnı çekince daha doğrusu sündürünce anldı beyfendi..
yani işn varsa söle kardeşim yada bana msj atma dedim o zmnlar kızlar etkili oldu delikafadulden

cnm seydam bnm sen şimdi dertliyim deme bana ltfn senin maşallahın var Allah bozmasın :Saruboceq:

bugnde tatlıses abimizden dın dın dırı dın dındırı dın dın dın dırın dırı dııııııın :roflol:

ilk başlarda daha sessizdik ikimizinde ilk ilişkisi acemilikmi diyim ne diyim kişilik yapısımı bilmiyorum ilk başlarda sadece msnde konuşuyoduk en fazla 20 dk çıkıyodu hemen benim sayemde oturmuştu pc başına zaten pcle pek alakası yok sonra telle konuşmaya başladık msn iptal oldu benim türkselim 30000 bedava msj var bikaç kere söyleyerek anca yaptırdım nsjlar bedava olmasına rağmen nsj gönderiyo diyemem şuan evde çalışmıyo telefona bakmaya vakti varda telefonla pek ilgisi yok iş arıyo şimdi ikimizde ist oturuyoruz

cnm seydam bnm sen şimdi dertliyim deme bana ltfn senin maşallahın var Allah bozmasın :Saruboceq:

bugnde tatlıses abimizden dın dın dırı dın dındırı dın dın dın dırın dırı dııııııın :roflol:

Valla kuşum bide teysem aradı biraz önce son ses ibo dinlio alıyım biraları geliym dedi çatlak iyice delirtcek beni kaydirigubbakcemile3

canım yaa herkesin derdi ayrı belkide çoğundan daha büyük ama aşmasını da bilmek önemli olan o. yerimseniben

ilk başlarda daha sessizdik ikimizinde ilk ilişkisi acemilikmi diyim ne diyim kişilik yapısımı bilmiyorum ilk başlarda sadece msnde konuşuyoduk en fazla 20 dk çıkıyodu hemen benim sayemde oturmuştu pc başına zaten pcle pek alakası yok sonra telle konuşmaya başladık msn iptal oldu benim türkselim 30000 bedava msj var bikaç kere söyleyerek anca yaptırdım nsjlar bedava olmasına rağmen nsj gönderiyo diyemem şuan evde çalışmıyo telefona bakmaya vakti varda telefonla pek ilgisi yok iş arıyo şimdi ikimizde ist oturuyoruz

cnm şimdi iş stresi var tabi ondandr..
zaten biz işteyken hiç msjlaşmyz ondan beklerim öğlen arasında da 1 kere konuşrz o zmn msjlaşırız ama işten sonra boş oldugnda yani o zmnlarda görüşorz iyi gecelr demedn uymyz zaten arar yine öle çok fazla görüşmüorz bizde..

azıcık romantik şeyler yaz. ardarda doldur mesajları. ama hergün aynı saatte? bak bakalım mesaja alışıyormu alışmıyormu.

canım yaa herkesin derdi ayrı belkide çoğundan daha büyük ama aşmasını da bilmek önemli olan o. yerimseniben

Herkezin yaşadıkları ayrı dertleri ayrı hiç birimiz diğerimizin ne yaşadığını detaylarıyla bilmioruz öncesini bilmiorus o kdr sabrettm o kdr sorunlar aştıkki biz bunları yaşamak insanı çok yıpratıo en ufacık soruna tahammülsüz oluosun işte böle bişe kaydirigubbakcemile2

benimkide taaa saat 22.00 da başlar(mesaja). sonra 23.30 da sızar kalır.bide konunun en güzel yerinde kaydirigubbakcemile3

hadi ya cnm içelim açılalım hesabı :roflol:

sırnaşık şey
Aynen canım yaa ben içmicem cnm istemio midem ağrıo ddm oda kuzenim için o içer ddi bilemiycem ddm bnde..
Gelcem ddi ama bakalım belli olmaz teysemin sağı solu eser gelir snra yolda vazgeçer geri döner..
Valla dert moduna girerse kolay kolay çıkamayz heralde delikafadulden

onuda yapıyorum cnm mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısını seviyorum kralda şu şarkıyı dinliyorum sana armağan ediyorum yazdım tık yok buna benzer şeyler yazıyorum yani aşkım seni seviyorum falan yazıyorum ama cvp yok benimkide odun biraz

onuda yapıyorum cnm mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısını seviyorum kralda şu şarkıyı dinliyorum sana armağan ediyorum yazdım tık yok buna benzer şeyler yazıyorum yani aşkım seni seviyorum falan yazıyorum ama cvp yok benimkide odun biraz

est. deme enişteye öyle. şarkı sözünü dürekt yaz. ya da azcık özel konuları hatırlatacak şeyler yaz :kedi: . rahat kişiyi bile yerinden kaldırır.. :1rolleyes:

sırnaşık şey
Aynen canım yaa ben içmicem cnm istemio midem ağrıo ddm oda kuzenim için o içer ddi bilemiycem ddm bnde..
Gelcem ddi ama bakalım belli olmaz teysemin sağı solu eser gelir snra yolda vazgeçer geri döner..
Valla dert moduna girerse kolay kolay çıkamayz heralde delikafadulden

alem senin teyznde cnm yaa :roflol:

yontmak lazım o zmn cnm şimdiden başla evlendgnzde sorun olmasn..
cnm mesela senin düğün tarhn falnda net yani şimdi hayal kurmacksınızda ne zmn kurucksnz.. mesela şimdi evimizde olsak aşkımla en sevgmz filmi tekardan izlesk flan die msj at cvbı mutlaka vericktr..

Ben direk sen dünyadamısın ya msj yazıorus insan bi cwp atar yazardım akannehir

Back
X