- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.161
erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir
erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir
Denizcim benim yanımda hee çok faydasını görüorum sorma..
Bu ara muhabbetin M si yok aramzda ilginç ettiğimz zamanda sonu benim cinnetimle bitio ztn kaydirigubbakcemile3
seydacım olur mu hç ya bnm yerimde olsan kafayı tırlatrtın heralde kafmda 40 tilki gezio sen hç yoksa görebiliosn ama bzm en yakın halimz telefn :gitme:
msn'ye griodk pc bozuldu tamirde malesf oda yok yani cnm çok zor uzakta olmak kendimi herşeyden mahrum hssedyr :gitme:
cnm vardır ferhat enştemiz romantik hemde gözü senden başkasını görmüo maşallah hemde ne zmn istesn yanında olabilo ne güzel cnm bnm çok şanslısın
slm kıslar nasılsınız
biz nişanlımla 1 seneden beri görüşüyoruz şimdiye kadar çok şükür bi kavgamız olmadı ama benimkide biraz ilgisiz ikimizinde ilk ark biraz çekingen kalıyoruz ikimizde ben msj attığım zaman msj çok geç cvp geliyo bazen hiç gelmiyo günde bir kere konuşuyoruz telde o yetiyo ama çokta ilgili deil
Canım herkesin kendince derdi var işte sizin görüşememek bizim başka bişe..
Dertler derya olmuşş bende bir sandall devrilip batmışım boğulmuşumm bennn..
Bugünde ben arbske bağlym sositososito
cnm seydam bnm sen şimdi dertliyim deme bana ltfn senin maşallahın var Allah bozmasın :Saruboceq:
bugnde tatlıses abimizden dın dın dırı dın dındırı dın dın dın dırın dırı dııııııın :roflol:
Canım herkesin kendince derdi var işte sizin görüşememek bizim başka bişe..
Dertler derya olmuşş bende bir sandall devrilip batmışım boğulmuşumm bennn..
Bugünde ben arbske bağlym sositososito
ilk başlarda daha sessizdik ikimizinde ilk ilişkisi acemilikmi diyim ne diyim kişilik yapısımı bilmiyorum ilk başlarda sadece msnde konuşuyoduk en fazla 20 dk çıkıyodu hemen benim sayemde oturmuştu pc başına zaten pcle pek alakası yok sonra telle konuşmaya başladık msn iptal oldu benim türkselim 30000 bedava msj var bikaç kere söyleyerek anca yaptırdım nsjlar bedava olmasına rağmen nsj gönderiyo diyemem şuan evde çalışmıyo telefona bakmaya vakti varda telefonla pek ilgisi yok iş arıyo şimdi ikimizde ist oturuyoruz
ilk başlarda daha sessizdik ikimizinde ilk ilişkisi acemilikmi diyim ne diyim kişilik yapısımı bilmiyorum ilk başlarda sadece msnde konuşuyoduk en fazla 20 dk çıkıyodu hemen benim sayemde oturmuştu pc başına zaten pcle pek alakası yok sonra telle konuşmaya başladık msn iptal oldu benim türkselim 30000 bedava msj var bikaç kere söyleyerek anca yaptırdım nsjlar bedava olmasına rağmen nsj gönderiyo diyemem şuan evde çalışmıyo telefona bakmaya vakti varda telefonla pek ilgisi yok iş arıyo şimdi ikimizde ist oturuyoruz
Valla kuşum bide teysem aradı biraz önce son ses ibo dinlio alıyım biraları geliym dedi çatlak iyice delirtcek beni kaydirigubbakcemile3
canım yaa herkesin derdi ayrı belkide çoğundan daha büyük ama aşmasını da bilmek önemli olan o. yerimseniben
hadi ya cnm içelim açılalım hesabı :roflol:
onuda yapıyorum cnm mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısını seviyorum kralda şu şarkıyı dinliyorum sana armağan ediyorum yazdım tık yok buna benzer şeyler yazıyorum yani aşkım seni seviyorum falan yazıyorum ama cvp yok benimkide odun biraz
sırnaşık şey
Aynen canım yaa ben içmicem cnm istemio midem ağrıo ddm oda kuzenim için o içer ddi bilemiycem ddm bnde..
Gelcem ddi ama bakalım belli olmaz teysemin sağı solu eser gelir snra yolda vazgeçer geri döner..
Valla dert moduna girerse kolay kolay çıkamayz heralde delikafadulden
onuda yapıyorum cnm mustafa cecelinin hastalıkta sağlıkta şarkısını seviyorum kralda şu şarkıyı dinliyorum sana armağan ediyorum yazdım tık yok buna benzer şeyler yazıyorum yani aşkım seni seviyorum falan yazıyorum ama cvp yok benimkide odun biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?