- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.141
ne oldu cnm ya neden bu kadar karamsar konuştun şimdi bişey mi oldu :gitme:
hayırlı olsn cnm zemuszemus
karbeyazcm ya bu başvuruları illa elden mi yapmak gerekio kaydirigubbakcemile5
aynı sorun aynen devam ediyo canım hiçbişeye hevesim kalmıyo keşke izne gelmeseydi kendim için hiç bi anlamı yok iznin ama onun için ii oldu ama beraber ikimiz açısından düşünürsek bize hiiiiç bi faydası yok tam tersi bana sıkıntı dert oldu ordayken daha ii di aramız...
hg seydacım kaydirigubbakcemile5
yedn mi yemeğini cnm yerimseniben
cnm bnde sordm ama daha cvp yazmdı :sinifsinif:
kendi sitelerinden yayınladıkları ilanlara başvuru yapabiliyorsun ama eğer şube veya genel müdürlükte bi tanıdığın varsa onların direk insan kaynaklarına senin hakkında referansta bulunup maille veya postayla gönderdikleri cvler daha çabuk cevap veriyor açıkçası.ben de bizim birimden ve komşu birimimizden bikaç kişiyle görüştüm.sağolsunlar cvmi gönderecekler.
Hb cnm..
Hı hı yedim yememmii cokacimcoook
Sen nasılsın Denizcim?
şuan ona kzdığımın farkında sabah günaydın msj attım cevap verdi öğlen iki oldu bişi yok dedim atim bi mesaj aşkın naber falan yazdım arkadaşlarına gidiyomuş onu söledi ii dedim saat 7 oldu yine hala ondan bişi yok hadi dedim yine atim aşkım dedim cevap vermedi aradan yarım saat geçti pişt ordamısın dedim hemen efendim canım dedi neden geç cevap verdin die sorum ilkini duymamışım dedi hımmm yazdım gönderdim ben sormadın die o srdu naber napıyosun canım die iii sen...? yazdım aynen böle oda ne olsun canım aynı dedi noldu kızdınmı sen dedi yoo dedim ama anladı kızdığımı mutlaka kim olsa anlar anlamaışmıdır kızlar siz söleyin anlaşılmıyomu...dahada bişi demedi istese sorardı noldu die ilgilenmio işte ben ondan aşkım meşkim deli divane ayaklarımda dolansın gibi bi ilgi alaka beklemmiyorum sadece böle bu kadar uzak davranmasını istemiyorum bunuda beklemiyodum...senağlama
şuan ona kzdığımın farkında sabah günaydın msj attım cevap verdi öğlen iki oldu bişi yok dedim atim bi mesaj aşkın naber falan yazdım arkadaşlarına gidiyomuş onu söledi ii dedim saat 7 oldu yine hala ondan bişi yok hadi dedim yine atim aşkım dedim cevap vermedi aradan yarım saat geçti pişt ordamısın dedim hemen efendim canım dedi neden geç cevap verdin die sorum ilkini duymamışım dedi hımmm yazdım gönderdim ben sormadın die o srdu naber napıyosun canım die iii sen...? yazdım aynen böle oda ne olsun canım aynı dedi noldu kızdınmı sen dedi yoo dedim ama anladı kızdığımı mutlaka kim olsa anlar anlamaışmıdır kızlar siz söleyin anlaşılmıyomu...dahada bişi demedi istese sorardı noldu die ilgilenmio işte ben ondan aşkım meşkim deli divane ayaklarımda dolansın gibi bi ilgi alaka beklemmiyorum sadece böle bu kadar uzak davranmasını istemiyorum bunuda beklemiyodum...senağlama
afiyet olsun cnm cokacimcoook
iyiyim bnde seydacm aynı devm ediyrz işte kaydirigubbakcemile5
selam canlarımmm... ümmücüm takma gerçekten kafana,sen lazımsın bize. karbeyazcım hangi bankalar alıyor bi bilgin varmı. yoksa yine sınav mı yapıyorlar.
Allah iyilik versin cnm..
Dün askın rüyasındamı görmş kız seni kaydirigubbakcemile3
evet cnm aynen öle uykudan uyanıp aradı deli yaa seydacm bnde şaştım laelaelaelaelae
slm cnm hg nasıl gidio diyet dvm di mi :lepi:
hb cabım.devam devam, gidiyor yavaş yavaş kilocuklar... kararlı ve azimliyim.. :jeyyar:
selam canlarımmm... ümmücüm takma gerçekten kafana,sen lazımsın bize. karbeyazcım hangi bankalar alıyor bi bilgin varmı. yoksa yine sınav mı yapıyorlar.
vanda askerlik yapıyo ama öle çok sıkıntıda deil gelen giden askerlerle ilgileniyo onların dağıtım kağıtlarıyla teslim edilmeleriyle uğraşıyo yaa imaad bulunuyorum çünkü o hatasını kend anlayıp hareketlerini kendi düzeltsin istiyorum ben konuştuktan sonra arayıp sormasının bi anlamı yok benim için...
vanda askerlik yapıyo ama öle çok sıkıntıda deil gelen giden askerlerle ilgileniyo onların dağıtım kağıtlarıyla teslim edilmeleriyle uğraşıyo yaa imaad bulunuyorum çünkü o hatasını kend anlayıp hareketlerini kendi düzeltsin istiyorum ben konuştuktan sonra arayıp sormasının bi anlamı yok benim için...
erkegin sorumsuzlugundan ve umursamazligindan sikayetci biri daha off ya bu erkekler hep ayni mi diyecegim ama istisnalarin oldugunu da goruyoruz hala aramadi biliyor musunuz kizlar nisanlim inanamiyorum ya yaptigini biliyorsunuz yani hem suclu hem guclu diye buna denilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?