• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

merhaba kızlar, bir süredir okuyordum muhabbetlerinizi , neşeniz muhabbetiniz hep böyle olsun.
ben de bir aksilik olmazsa 10 temmuzda evleniyorum. bakıyorum çoğunuz hazırlıklara baslamıssınız, ben daha dogru düzgün baslamadım , ne dugun mekanı tam kesin , ne de nerde oturacagımız, insallah 6 ayda halledicez bir sekilde.

merhaba kızlar, bir süredir okuyordum muhabbetlerinizi , neşeniz muhabbetiniz hep böyle olsun.
ben de bir aksilik olmazsa 10 temmuzda evleniyorum. bakıyorum çoğunuz hazırlıklara baslamıssınız, ben daha dogru düzgün baslamadım , ne dugun mekanı tam kesin , ne de nerde oturacagımız, insallah 6 ayda halledicez bir sekilde.

Slmmm kızlarr ben geldim ama fazla duramıycam yemek hazırlıorus kuzenciğimle o yzden gidicm yemekten snra gelicem tekrar o zmn toplanabilr inşllhh..

Buarada moni hg aramıza..
Teşekkür ederiz cnm gel sende katıl muhabbtmiz birlkte olsun..
Merak etme birden başlar ve ara vermezseniz halledebilrsiniz cnm senin temmuzdaymş ben Allah nasp kısmet ederse haziranda evlencem ama herşey konuşuluo sdce burda birbirimize destek verip zaman geçirmeye çalışıorus hepimiz zamanın ağır ilerlemsnden sıkılmış durmdayız..

Ben gelcem snra tekrar güzeller görüşmek üzere by by..

OmrumunSahibi canım çok sevindim hadi hayırlı olsun :)

Sağol canım benim

Eveeettt kızlar madem öyle ben koçunuz oluyorum, hep birlikte zayıflayıp çıtır gelinler olacağız Allahın izniyle :dance: Ben şu an acayip motive olmuş durumdayım çünküüüüü 1 haftadır rejimdeyim ve 1.3 kilo vermişim :teytey: Haydi herkes kaç kilo olduğunu ve hedefini yazsın :)

Ben şu an 60.4 kiloyum ve hedefim 2 ayda 55 e düşmek kaydirigubbakcemile2

Ben 67 kiloyum şuanda mafoldumben 60 yada 57 olmak istiyorum :Saruboceq:

öncelikle hoşgeldin. tarihlerimiz yakınmış. bende inş 17 temmuz gibi evleniyorum. hazırlıklar olur canım.aşkınız,sevgi ve muhabbetiniz yerinde olsun herşeyy yoluna girer.

merhaba kızlarrr:)))) sonunda eve döndüm:))) tüm günümü bankada arkadaşlarımla geçirdim...
ve aranızda üniv. mezunu olan enazından 3, sınıf veya önlisans mezunu olan ve bankacı olmak isteyen arkadaşlarım ocak ayında 5000 eleman alınacak bankalara:))) bu çok iyi bi gelişme çünkü krizin 2010 yılının 2, çeyreğinde bitme ihtimali olduğu konuşulıyordu.bankaların ocakta eleman almaya başlaması krizin aslında bitmek üzere olduğunu gösteriyo:)
ve bugün cv mi bikaç iş arkadaşıma gönderiyorum:) insan kaynakları birimini cv bombardımanına tutacaklar gibi görünüyo:))))belki cvmden bıkarlarda alırlar işe:))))

KIZLAR BENİM HİÇBİŞEYDE HEVESİM MEVESİM YOK ŞUAN... HİÇ BİŞEY İSTEMİYORUM ALIP BAŞIMI DEFOLUP GİTMEK İSTİYORUM HERKESTEN HERŞEYDEN UZAĞA NİŞANLIMIDA İSTEMİOM ONDANDA UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BIKTIM ARTIK YAA DAYANCAK UĞRAŞCAK TAKATİM KALMADI YORULDUM ARTIK ÇOOK YORULDUM...senağlama

KIZLAR BENİM HİÇBİŞEYDE HEVESİM MEVESİM YOK ŞUAN... HİÇ BİŞEY İSTEMİYORUM ALIP BAŞIMI DEFOLUP GİTMEK İSTİYORUM HERKESTEN HERŞEYDEN UZAĞA NİŞANLIMIDA İSTEMİOM ONDANDA UZAKLAŞMAK İSTİYORUM BIKTIM ARTIK YAA DAYANCAK UĞRAŞCAK TAKATİM KALMADI YORULDUM ARTIK ÇOOK YORULDUM...senağlama

ne oldu cnm ya neden bu kadar karamsar konuştun şimdi bişey mi oldu :gitme:

merhaba kızlarrr:)))) sonunda eve döndüm:))) tüm günümü bankada arkadaşlarımla geçirdim...
ve aranızda üniv. mezunu olan enazından 3, sınıf veya önlisans mezunu olan ve bankacı olmak isteyen arkadaşlarım ocak ayında 5000 eleman alınacak bankalara:))) bu çok iyi bi gelişme çünkü krizin 2010 yılının 2, çeyreğinde bitme ihtimali olduğu konuşulıyordu.bankaların ocakta eleman almaya başlaması krizin aslında bitmek üzere olduğunu gösteriyo:)
ve bugün cv mi bikaç iş arkadaşıma gönderiyorum:) insan kaynakları birimini cv bombardımanına tutacaklar gibi görünüyo:))))belki cvmden bıkarlarda alırlar işe:))))

hayırlı olsn cnm zemuszemus
karbeyazcm ya bu başvuruları illa elden mi yapmak gerekio kaydirigubbakcemile5

Ben geldim kızlarr...
Ümmüm noldu dünkü olayamı kafan takık yoksa başka bişeymi oldu?

aynı sorun aynen devam ediyo canım hiçbişeye hevesim kalmıyo keşke izne gelmeseydi kendim için hiç bi anlamı yok iznin ama onun için ii oldu ama beraber ikimiz açısından düşünürsek bize hiiiiç bi faydası yok tam tersi bana sıkıntı dert oldu ordayken daha ii di aramız...

aynı sorun aynen devam ediyo canım hiçbişeye hevesim kalmıyo keşke izne gelmeseydi kendim için hiç bi anlamı yok iznin ama onun için ii oldu ama beraber ikimiz açısından düşünürsek bize hiiiiç bi faydası yok tam tersi bana sıkıntı dert oldu ordayken daha ii di aramız...

cnm ama daha kaç gün oldu ki geleli daha alışmdı ortama bnce senlik bişey yok cnm üzülme :gitme:
bugn buluştnz mu cnm ?

evet şeydacım aynı sorun devam ediyo ben msj atarsam konuşuyoruz onun dışında bi arkadaşlarından ayrılınca eve giderken msj atıyo onun dışında yok bişi hep ben...:çok üzgünüm:

Back
X