• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

dua edin güzel geçsin:))) sabaha kadar uyumadım...şanseseri eski bankamdan arkadaşım iş ayarlamaya gidecek bugün.bana da haber verdi beraber gidelim diye.eğer ayarlayabilirsem kendi adıma da iş için konuşucam arkadaşlar...bankacı olmak tek hedefim nolur dua edin kızlar...şimdi makyaja başlıyorum bikaç dk içinde kaçıcam:))) dualarınıza çok ama çok ihtiyacım varrr:)

deliturku hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin. Ohh ne güzel ev tutulmuş eşyalar alınmış süper heyecanlar valla :) Ben biraz zayıflayayım öyle gideceğim gelinlikçilere :)) Ben türbanlıyım eğer açık olsaydım hazır gelinlik alırdım, çünkü harika modeller var açık gelinlere..Ama türbanlı olarak hiçiçime sinen bir model bulamadım, beğendiğim bir modaevine istediğim modeli diktireceğim inş..

Canım bende ayrıldım geçen ay sonu işten ohhh bi rahatladım ki sorma..Şimdi kendime vakit ayırabiliyorum.Sabahları yürüyüşe gidiyorum kulağımda mp3 ümle, eve gelip dekorasyon dergileri okuyorum keyifle filan :) Yememe içmeme de dikkat etmeye başladım, 2 ayda 5-6 kilo vermeyi hedefliyorum bakalım nolacak..
Bizde baktık mobilyalara, oturma odası için L koltuk alacağız bizde, salon için de yuvarlak koltuk alacağız.Hatta geçmiş sayfalarda fotoğrafları eklemiştim belki bakmak istersin.
Eğer açıksan zaten hiç diktirip risk alma hazır bir model tercih etmek en sağlıklı seçim canım..

Slm kızlar ben geldim çok mutluyum hihoyyyt fotoğraf işini sonunda hallettik nişanlım ikna oldu tek derdimiz o gün yağmur yağmasın dua edin kızlar 24 nisanda yağmur yağmasın yoksa dış çekim iptal olur :Saruboceq:

Kızlarr kim benimle birlikte rejim yapıyo bakalım?Birbirimizi gaza getirelim hadiii :))

Bennnnnn sen koçumuz ol olurmu sırnaşık şey

Slm kızlar ben geldim çok mutluyum hihoyyyt fotoğraf işini sonunda hallettik nişanlım ikna oldu tek derdimiz o gün yağmur yağmasın dua edin kızlar 24 nisanda yağmur yağmasın yoksa dış çekim iptal olur :Saruboceq:

çok sevindim adına canım hep 23 nisanda yağmur yağar ama inşallah 24 ünde yağmaz :Saruboceq:

Bennnnnn sen koçumuz ol olurmu sırnaşık şey

bende bende bendeee hihoyyyt

Eveeettt kızlar madem öyle ben koçunuz oluyorum, hep birlikte zayıflayıp çıtır gelinler olacağız Allahın izniyle :dance: Ben şu an acayip motive olmuş durumdayım çünküüüüü 1 haftadır rejimdeyim ve 1.3 kilo vermişim :teytey: Haydi herkes kaç kilo olduğunu ve hedefini yazsın :)

Ben şu an 60.4 kiloyum ve hedefim 2 ayda 55 e düşmek kaydirigubbakcemile2

Back
X