• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

iyi geceler cnm öptm bnde umarım yanlış anlmamşısındr bn şaka yapmıştm herkesi şeyda gibi sanıp konuşyrm kusura bakma eger kırdıysam ama kötü anlmda dedm yani emin ol opuyorumnanaktan

Denizim bnm yaa opuyorumnanaktan
Yok sen onu yazarken Füsun yorum yapmş yanlış anlamadım die..
Ama bni bu kdr yakın görmen çok mutlu etti beni cnm Şeniz

iyi geceler cnm öptm bnde umarım yanlış anlmamşısındr bn şaka yapmıştm herkesi şeyda gibi sanıp konuşyrm kusura bakma eger kırdıysam ama kötü anlmda dedm yani emin ol opuyorumnanaktan

Sorun yok tatlım böyle bişeyin neyini yanlış anlıyım bende sana katılıyorum dedim ya kaydirigubbakcemile5 Beni de şeyda gibi sanıp rahat rahat konuşabilirsin denizcim öyle havadan nem kapıp herşeye alınan kırılan, lafın altında laf arayan biri değilimdir ben zemuszemus Hatta bu yüzdende pat pat aklımdan geçenleri söyleyiverip karşımdakini istemeden kırarım :olmaz: Lütfen öyle düşünme sorun yok yani hadi çok öpüyorum a.s.

Valla canım bizimde akrabalar çook ama kimseyi düşünemem walla başkalarını memnun edicem die istemediğim bişeye dahil olmak istemiorum..
Benim istediğim gbi düğününde altından kalkamayız sırnaşık şey
Çok masraflı olur o kdr parayda gönlüm razı olmaz en mantıklı çözüm buydu bizim için :lepi:

evet cnm çok haklısın bnde istemiorum hem maddi açıdan yazık yani ne gerek var zaten insanlrı memnun etmek zor ne yapsan yaranmzsn seydacm kafamçokkarıştı
en iyisi nikah arkası eglnce oh mis valla :1hug:

Denizim bnm yaa opuyorumnanaktan
Yok sen onu yazarken Füsun yorum yapmş yanlış anlamadım die..
Ama bni bu kdr yakın görmen çok mutlu etti beni cnm Şeniz

cnm ölesin tabi ne sandın Şeniz

Sorun yok tatlım böyle bişeyin neyini yanlış anlıyım bende sana katılıyorum dedim ya kaydirigubbakcemile5 Beni de şeyda gibi sanıp rahat rahat konuşabilirsin denizcim öyle havadan nem kapıp herşeye alınan kırılan, lafın altında laf arayan biri değilimdir ben zemuszemus Hatta bu yüzdende pat pat aklımdan geçenleri söyleyiverip karşımdakini istemeden kırarım :olmaz: Lütfen öyle düşünme sorun yok yani hadi çok öpüyorum a.s.

tamam füsncm anldım pardon ben görmemşm yazdığını iyi geceler hihoyyyt

Evet denizcm nikahtada masraf oluo şekerleriydi bilmem neleriydi ama doğru düzgn bi düğün yapmakta güç ister yazık günah o kdr paraya ben düğün salonlarını zaten sewmem ezelden beri o yzden böle bi karar aldık sende askna tatlı dille anlat oda anlycaktır..
Ama ailesi böle bişeye hyr diosa orasını bilemicem belki ailesi düğün olması lazm diodur..
Allah'tan ne bnm ailem nede onun ailesi fikirlerimze saygısızlık yapmadılar hatta bu fikir babamdan çıktı :lepi:

Evet denizcm nikahtada masraf oluo şekerleriydi bilmem neleriydi ama doğru düzgn bi düğün yapmakta güç ister yazık günah o kdr paraya ben düğün salonlarını zaten sewmem ezelden beri o yzden böle bi karar aldık sende askna tatlı dille anlat oda anlycaktır..
Ama ailesi böle bişeye hyr diosa orasını bilemicem belki ailesi düğün olması lazm diodur..
Allah'tan ne bnm ailem nede onun ailesi fikirlerimze saygısızlık yapmadılar hatta bu fikir babamdan çıktı :lepi:

evet seydacım gelsn buraya konuşcm zatn bn onunla istnblda konuşmam çnkü vaktm olmck :jeyyar:
ailesinin fikrini bilmiorm tam seydacm :1ninca:
ne güzel umarım bzmde öle olr cnm senağlama
cnm hatta bikaç yer araştr nerde oldklarını tam blmiorm amafenerbahçe dvlt demryolları tesisi varmış istnbulda denize sıfırmış yemekli olrsa kişi başına 15 tl imiş ama tesis nerde bilmiorum :roflol:

evet seydacım gelsn buraya konuşcm zatn bn onunla istnblda konuşmam çnkü vaktm olmck :jeyyar:
ailesinin fikrini bilmiorm tam seydacm :1ninca:
ne güzel umarım bzmde öle olr cnm senağlama
cnm hatta bikaç yer araştr nerde oldklarını tam blmiorm amafenerbahçe dvlt demryolları tesisi varmış istnbulda denize sıfırmış yemekli olrsa kişi başına 15 tl imiş ama tesis nerde bilmiorum :roflol:

Sende oraya geldiğinde konuşursun cnm hem ağzınıda ara bakalım bu fikir ailesiyle ortak fikrimi yoksa sdce kendisinin fikrimi die..
Yok cnm yaa 15 tl bile olsa bize 10.000 e fln gelcek hiç gerek yok nikah en güzeli en temizi hiç o sıkntıya girmek istemiorum hem güzel olmaz yemekleri fln bi sorun çıkar o sorumluluğu almaya hiiç niyetim yok anlycan sırnaşık şey

Kuşum ben kahve yapıp hemen geliorm a.s.

Sende oraya geldiğinde konuşursun cnm hem ağzınıda ara bakalım bu fikir ailesiyle ortak fikrimi yoksa sdce kendisinin fikrimi die..
Yok cnm yaa 15 tl bile olsa bize 10.000 e fln gelcek hiç gerek yok nikah en güzeli en temizi hiç o sıkntıya girmek istemiorum hem güzel olmaz yemekleri fln bi sorun çıkar o sorumluluğu almaya hiiç niyetim yok anlycan sırnaşık şey

Kuşum ben kahve yapıp hemen geliorm a.s.

anldm cnm :gitme:
bekliorm seydacım kaydirigubbakcemile4

seydacım aşkımla konuşuorum deli mi ne rüyasında bni görmş heralde çok şaşrdım çıkorum o yüzden kusura bakma olr mu mafoldumben
iyi gecelr seydacm rüyanda sevdigini gör öpüorum görüşrz yine opuyorumnanaktan

denizcim, şeydacım, arkadaşlarr iyi geceler. sizde sevdiklerinizi görün rüyanızda zemuszemus

İyi geceler cnm görüşürs kendine dkkt et..

seydacım aşkımla konuşuorum deli mi ne rüyasında bni görmş heralde çok şaşrdım çıkorum o yüzden kusura bakma olr mu mafoldumben
iyi gecelr seydacm rüyanda sevdigini gör öpüorum görüşrz yine opuyorumnanaktan

Aşkınla konuş cnm sen ne kusuru güzelim yaa olurmu öyle şey..vopuyorumnanaktan
İyi geceler cnm sende rüyanda sevdiğini gör çook öptm kendine dkkt et Şeniz

Back
X