- Konu Sahibi CADISILA87
- #6.061
Estetik ameliyatı oldu kayınvalidem :)) Gıdığını aldırdı :)) Çok saolun arkadaşlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kayınvalidem ameliyat oldu, ben dün oraya gittim. Ona yemek yaptım biraz ilgilendim filan. Çorbayı aşkımla beraber yaptık, mutfak alışverişine çıktık. Evlendiğimizi ve evimiz için alışveriş yaptığımızı hayal ettim kızlarrrrr o kadar güzeldikiiiiii :) Yalnız çorba pişirme faslında erkek olarak mutfağı biraz batırdı ve kadın olarak toplamak bana düştü :))
Estetik ameliyatı oldu kayınvalidem :)) Gıdığını aldırdı :)) Çok saolun arkadaşlar..
Evet denizcim size erkek tarafından pek gelen olmaz. Ama mesela benim kayınvalidem minibüs tutcam eltilerimi yakın akrabalarımı ve komşularımı kınaya getircem müsade ederseniz dedi bizde buyrun başımızın üstünde yeriniz var dedik..Ben düğün dernek olaylarında kalabalığı çok severim kızlar, hele gelin bensem daha bi severim :)))
Kepçeyi tencereye bi daldırdı lappp diye duvara çorba sıçradı, sonra bi çekti içinden hooooppp bi daha duvarda bi desen oldu :))) Dedimki burada iyice öğren de benim evimi duvarlarımı pisletme böyle :))) Hain gelin diyo bana :)))
İkna et denizcim bişe olmaz ha düğün ha eğlence yine oynıcas zewkini çıkarıcas de bu sizin özel gününüz ikinizinde hemfikir olmanız lazm..
Niye düğün olması lazımmış?
Kayınvalidem 50 yaşında tatlım.. Ama son yıllarda aşırı kilo aldı ve gıdığı çok aşırı şişip beze yapmıştı, o da aldırdı.. Sosyete değilde kendine bakmayı seven biri.. Hatta 50 yaşına gelmiş gözlerinin kenarında tek bir kırışık bile yok. Mesela ben yüzüme kurumadıkça nemlendirici bile sürmem ama kayınvalidem gece kremleri filan sürer :))
cnm gelen çok olckmş onların taraf say say btmio zaten nerdeyse stadymda yapıcz ayıp olrmş seydacm :gitme:
Kayınvalidem 50 yaşında tatlım.. Ama son yıllarda aşırı kilo aldı ve gıdığı çok aşırı şişip beze yapmıştı, o da aldırdı.. Sosyete değilde kendine bakmayı seven biri.. Hatta 50 yaşına gelmiş gözlerinin kenarında tek bir kırışık bile yok. Mesela ben yüzüme kurumadıkça nemlendirici bile sürmem ama kayınvalidem gece kremleri filan sürer :))
estetik gerekiomş cnm o zmnyani bn hç duymadm da ondan şaşırdım kusura bakma..
valla o konuda bnde kokoşumdr bakarım kendime makyajdan çok ilersi için hazrlıorm cildimi hihoyyyt
Kızlar benim çok uykum geldi yatıyorum.Hepinize iyigeceler. Kocaman öpüldünüz güzel arkadaşlarım..
Kızlar benim çok uykum geldi yatıyorum.Hepinize iyigeceler. Kocaman öpüldünüz güzel arkadaşlarım..