• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kepçeyi tencereye bi daldırdı lappp diye duvara çorba sıçradı, sonra bi çekti içinden hooooppp bi daha duvarda bi desen oldu :))) Dedimki burada iyice öğren de benim evimi duvarlarımı pisletme böyle :))) Hain gelin diyo bana :)))

Kayınvalidem ameliyat oldu, ben dün oraya gittim. Ona yemek yaptım biraz ilgilendim filan. Çorbayı aşkımla beraber yaptık, mutfak alışverişine çıktık. Evlendiğimizi ve evimiz için alışveriş yaptığımızı hayal ettim kızlarrrrr o kadar güzeldikiiiiii :) Yalnız çorba pişirme faslında erkek olarak mutfağı biraz batırdı ve kadın olarak toplamak bana düştü :))

ne güzel yaa. biz de konuşurken anlaştık. haftada 1 gün ona ait mutfak. kabul etti gibi ama bakalımmm

Aynen Denizcm yaa bnde çok sıkılıorum kalabalık kasıntı ortamlardan fln napcam hiç bilmiorum düğün yapmıorum ne olsa eğlenceyede samimi olmadklarım gelmez raht edcm o yzden sositososito
[/QUOTE]

yaaa bnde düğün istemiorm ama aşkım olmaz dio nikah arkası eglenceye ikna edcm bnde seydacm akannehir

Evet denizcim size erkek tarafından pek gelen olmaz. Ama mesela benim kayınvalidem minibüs tutcam eltilerimi yakın akrabalarımı ve komşularımı kınaya getircem müsade ederseniz dedi bizde buyrun başımızın üstünde yeriniz var dedik..Ben düğün dernek olaylarında kalabalığı çok severim kızlar, hele gelin bensem daha bi severim :)))

cnm sizin yakın yine bzm nerden baksan 5 saat var geln olmz sanmıorum..
füsuncm tabi orası ölede işte bni basıo kalablık herks bana bakıo faln ayyy bak yine geldiler bana -tatlicadiarzu-

Kepçeyi tencereye bi daldırdı lappp diye duvara çorba sıçradı, sonra bi çekti içinden hooooppp bi daha duvarda bi desen oldu :))) Dedimki burada iyice öğren de benim evimi duvarlarımı pisletme böyle :))) Hain gelin diyo bana :)))

ama tecrübelilerde öğrendiğim kadarıyla mutfağı batırsa bile övücekmişiz.

İkna et denizcim bişe olmaz ha düğün ha eğlence yine oynıcas zewkini çıkarıcas de bu sizin özel gününüz ikinizinde hemfikir olmanız lazm..
Niye düğün olması lazımmış?

Kayınvalidem 50 yaşında tatlım.. Ama son yıllarda aşırı kilo aldı ve gıdığı çok aşırı şişip beze yapmıştı, o da aldırdı.. Sosyete değilde kendine bakmayı seven biri.. Hatta 50 yaşına gelmiş gözlerinin kenarında tek bir kırışık bile yok. Mesela ben yüzüme kurumadıkça nemlendirici bile sürmem ama kayınvalidem gece kremleri filan sürer :))

benim ki aslında mutfak konusunda benden çok daha iyi. bende de hırs başladı,ondan daha iyi yemek yapıcam diye. ben de bi tuhafim yaa kaydirigubbakcemile4

Kayınvalidem 50 yaşında tatlım.. Ama son yıllarda aşırı kilo aldı ve gıdığı çok aşırı şişip beze yapmıştı, o da aldırdı.. Sosyete değilde kendine bakmayı seven biri.. Hatta 50 yaşına gelmiş gözlerinin kenarında tek bir kırışık bile yok. Mesela ben yüzüme kurumadıkça nemlendirici bile sürmem ama kayınvalidem gece kremleri filan sürer :))

estetik gerekiomş cnm o zmnyani bn hç duymadm da ondan şaşırdım kusura bakma..
valla o konuda bnde kokoşumdr bakarım kendime makyajdan çok ilersi için hazrlıorm cildimi hihoyyyt

cnm gelen çok olckmş onların taraf say say btmio zaten nerdeyse stadymda yapıcz ayıp olrmş seydacm :gitme:

Valla canım bizimde akrabalar çook ama kimseyi düşünemem walla başkalarını memnun edicem die istemediğim bişeye dahil olmak istemiorum..
Benim istediğim gbi düğününde altından kalkamayız sırnaşık şey
Çok masraflı olur o kdr parayda gönlüm razı olmaz en mantıklı çözüm buydu bizim için :lepi:

Canım kilo almasın kendine baksın o zmn sırnaşık şey
Yanlış anlama skn sölediğimi şaka yaptım..
İnsan kaç yaşında olursa olsun kendini bırakmamalı tbkide rahatsız oluosa aldırması en iyisi pskljisi bozulcağna en mantıklısını yapmş..
Eee sanada alır artık o kremlerde gelin kaynana kullanırsınız kaydirigubbakcemile3

estetik gerekiomş cnm o zmnyani bn hç duymadm da ondan şaşırdım kusura bakma..
valla o konuda bnde kokoşumdr bakarım kendime makyajdan çok ilersi için hazrlıorm cildimi hihoyyyt

Aşkolsun tatlım ne kusuru :1hug: Bende ilk duyduğumda bana da çok tuhaf gelmişti doğrusu kaydirigubbakcemile3 Ama var ya şu anda bandajlı bile olsa fark gözle görülür derecede güzel kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim çok uykum geldi yatıyorum.Hepinize iyigeceler. Kocaman öpüldünüz güzel arkadaşlarım..

iyi geceler cnm öptm bnde umarım yanlış anlmamşısındr bn şaka yapmıştm herkesi şeyda gibi sanıp konuşyrm kusura bakma eger kırdıysam ama kötü anlmda dedm yani emin ol opuyorumnanaktan

Back
X