2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Bizim ewde galte unlu tavuğu herkes sever bu ara babamın midesi rahtsız olduğu için bitek o yiyemio hatta yrn bile onu yapcas sırnaşık şey
Canım bilmiorum ama ewde yapmak istemiorum hem bize işkence oluo o kdr insanı ağırla ewi temizle snra gittkden snra temizle bi dnya iş böle sıcak şirin bi yer olsun istiorum ama kesinlikle salon istemiorum daralıorum salonları hiç bi zaman sewmedim..

Ya onunla bir daha ayrıntılı konuşamadık tatlım ama sıkıldığı çok belli çünkü kendisi mesaj yazmayı hiç sevmemesine rağmen sıklıkla bana mesaj atıp halimi hatrımı soruyo ee neler yapıyosun filan diyerek muhabbet açıp oyalanmaya çalışıyo

hoşbuldum denizim. karşılıklı kapılar açıktı hep. o çok etkiledi,Allahtan oturmadım yerimde de oturanlar daha bi dondu kaydirigubbakcemile3

iyi olmş oynadıgn o zmn reyhncm kaydirigubbakcemile5

ayy yemek konularııı! tam benlik.

buyur cnm o zmn sende yemek yapıbilio musun :hulya:

ne biliym kınada en yakınlar olduğu için bize yetr heralde cnm ama sizin geln çok olckmış
hmm güzel fikir füsuncm zemuszemus

Yaa Allah yardımcısı olsun arkadaşının yaa peki senin tavsiyelerine uymuşmu o gecelik olayı fln?

ya cnm kınada erkek tarafı olmz di mi ?
eger yoksa çok olmyz bz ev yeter yani yada dedgm gibi toplantı salonu var orda olr ev batmsn derse annem seydacm :icecream:
salonda olmasını bnde istmiorum tatlım

zor ya inşllah atlatrlar cnm :Saruboceq:

bu aralar bayaa yemek yapıyorum. öğrencilik.iş falan derken bi de annem kolay beğenmez herşeyi, kendisi iyi yaptığından. e iş başa düşünce bende başladım pasta ve çorbalar favorim bu aralar.aşkımla hayller kuruyoruz, mutfakta nasıl yemekler yapalım diye kaydirigubbakcemile3

bende sitenin salonu olur mecburen. eve de yakın. gelen gidenede rahat olur. orayı düşünüyorum bakalımm.

ya cnm kınada erkek tarafı olmz di mi ?
eger yoksa çok olmyz bz ev yeter yani yada dedgm gibi toplantı salonu var orda olr ev batmsn derse annem seydacm :icecream:
salonda olmasını bnde istmiorum tatlım

Erkek tarafı gelio tbi cnm ama siz ist dışında oldğnz için çok kişi gelemeyebilr..

Onu mesajda sormak istemedim şeydacım aramak için de müsait olamadım, gelişmeleri bilmiyorum yani..

Anladım cnm Allah yardımcıları olsun yaa..

Kınaya erkek tarafından gelen olur canlarım, yakın akrabalar gelir..Bizim nikahımız uzak bir yerde olacağı için birçok kişi kınaya gelip hediyesini vermek isteyecektir.Dolayısıyla bizde salon tutmayı uygun gördük.Bizim düğün dernekler acayip kalabalık oluyorda..

iyi o zmn cnm zorlanmzsn cokacimcoook
bizde konuşrz hep bnde sen yapcksn ben ycem derim oda olr sultanım sen nasıl istersen die sırıtr dalga geçio bnle ne olck :mymeka:

evt bnde eger çok gekaydirigubbakcemile5ln olursa öle yapcm baklım hyrlısı alkisalkisalkis

Ne güzel hayaller bunlar opuyorumnanaktan

Kayınvalidem ameliyat oldu, ben dün oraya gittim. Ona yemek yaptım biraz ilgilendim filan. Çorbayı aşkımla beraber yaptık, mutfak alışverişine çıktık. Evlendiğimizi ve evimiz için alışveriş yaptığımızı hayal ettim kızlarrrrr o kadar güzeldikiiiiii :) Yalnız çorba pişirme faslında erkek olarak mutfağı biraz batırdı ve kadın olarak toplamak bana düştü :))

Tamam ya çorba yapması çok basitmiş evlenince sen hasta filan olursan ben sana sıcak sıcak çorba yaparım hemen içer iyileşirsin aşkım diyo :)) Mutfakta ve ev işlerinde bana bayağı yardımcı olacak aşkım ya sağolsun :) Annesi diyoki oğlumu çok rahata alıştırmadım ki ileride gelinim rahat etsin :)))

:roflol:
Olsun cnm en azından yardım etmiş bak..
Bu arada kayınvalidene çok geçmiş olsun ne amelytı oldu?

evet cnm bnde sanmıorum sadece annesi ve eltiler gelir yani uzak çnkü o yüzden çok kişi olmyz bizbize yeter daha düğünü vaar bunun off çok sıkılıorum bn kalabalık ortmlrdn
yaaa laelaelaelaelae

Aynen Denizcm yaa bnde çok sıkılıorum kalabalık kasıntı ortamlardan fln napcam hiç bilmiorum düğün yapmıorum ne olsa eğlenceyede samimi olmadklarım gelmez raht edcm o yzden sositososito

Evet denizcim size erkek tarafından pek gelen olmaz. Ama mesela benim kayınvalidem minibüs tutcam eltilerimi yakın akrabalarımı ve komşularımı kınaya getircem müsade ederseniz dedi bizde buyrun başımızın üstünde yeriniz var dedik..Ben düğün dernek olaylarında kalabalığı çok severim kızlar, hele gelin bensem daha bi severim :)))

geçmiş olsun cnm :gitme:
ya oda ayrı keyif di mi ne güzel cnm zemuszemus
ama her zmnki gibi yine bizsiz yapamıolar akannehir
bnm aşkımda çok sakardır eli ayağına dolşır bn yanındayken normalde hç öle deilmş o yzden mutfk bana emanet cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…