• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

takılıorm seydacm yaa :roflol:
tavuk ve balık bnde severim cnm aşkımda kırmızı et seviyor ama balık da sever
cokacimcoook
ya erkek milleti işteee et seversin aaa et yenir mi bilmem ne ot sevrsin aaa inek msn faln (genelde bana inek msn die kızlar diodu sebze sevdgmden ) delikafadulden

Biliorm cnm bnde takılıorumm..
Nası diyim adama git karının mantısını ye die :roflol:
Ben balıkta sewmem balığın kokusunada dayanamam ama kalamar karides sewerim bi onlar ztn..
Tat alamıorum balıktan yaa önceden çok severmişim şmdi sewmiorum nedense :bbo:

Evet evet balık istiyorum diyodu ne zamandır, sever özcan hayvanlarla bitkilerle ilgilenmesini..Hatta ben annesine menekşe almıştım daha ilk tanıştığımız zamanlarda..3 yıldır çiçeğe bakıyo su değilde sodayla suluyo çiçeği filan :)))

Biliorm cnm bnde takılıorumm..
Nası diyim adama git karının mantısını ye die :roflol:
Ben balıkta sewmem balığın kokusunada dayanamam ama kalamar karides sewerim bi onlar ztn..
Tat alamıorum balıktan yaa önceden çok severmişim şmdi sewmiorum nedense :bbo:

balığı fırında sadece zeytinypı döküp bide defne yapragı koyunca hç kokmuo seydacm cidden yerimseniben
bnde tavuktan sogudum nedn bilmem ama oluo öle seyler arda cnm laelaelaelaelae

Evet evet balık istiyorum diyodu ne zamandır, sever özcan hayvanlarla bitkilerle ilgilenmesini..Hatta ben annesine menekşe almıştım daha ilk tanıştığımız zamanlarda..3 yıldır çiçeğe bakıyo su değilde sodayla suluyo çiçeği filan :)))

Ohhh ne güzel bnmki balıklara yem werdiğini unutr bidha verir patlar o balıklar yada hiç vermes açlıktan ölür..
Bitkiyi sulamayı unutur ne sodasıı :roflol:
Çook unutkan yaa çookkkk... :delphin:

balığı fırında sadece zeytinypı döküp bide defne yapragı koyunca hç kokmuo seydacm cidden yerimseniben
bnde tavuktan sogudum nedn bilmem ama oluo öle seyler arda cnm laelaelaelaelae

Valla soğumuorum tavuktan ondanda soğusam sadece otla beslencem sırnaşık şey
Hergn yesem soğumam gbi gelio galete unlu tavuğu özellikle bayılıorummm akannehir

salonda oldu ama buz gibiydi inan.

Doğrudur cnm çok sook hava gerçekten..

Eee kızlar Reyhan kına demişken siz kınanızı nerde yapmayı düşünüosuz?

Valla soğumuorum tavuktan ondanda soğusam sadece otla beslencem sırnaşık şey
Hergn yesem soğumam gbi gelio galete unlu tavuğu özellikle bayılıorummm akannehir

anldm cnm bzm evde pek kızartma türü yapılmıo haşlama tavuk ye ye bıktm bn yoksa severim şakkıdı

Eee kızlar Reyhan kına demişken siz kınanızı nerde yapmayı düşünüosuz?[/B][/COLOR][/FONT]

ben evde yaparım heralde cnm yada bzm stenin toplantı salonu var orda olblr seydacm sen neryi düşünüosun hihoyyyt

hoşbuldum denizim. karşılıklı kapılar açıktı hep. o çok etkiledi,Allahtan oturmadım yerimde de oturanlar daha bi dondu kaydirigubbakcemile3

Annemler esnaf olduğu için bizim çevre bayağı geniş kızlar, biz düğün salonu tutacağız mecburen..Bide eğer sadece nikah yapmaya karar verirsek kına da pasta kuru pasta filanda ikram edeceğiz çerez ve kınanın yanısıra..

Back
X