- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.001
hamur işine bayılıyo sözlümün tarafı..onlara oturmaya gittiğimizde görümcemle bigün mantı açıyoduk bigün börek yapıyoduk.ama ben genelinde pek sevmiyorum mutfak olaylarını.çalışırken eve geç geliyodum annem sofrayı hazırlıyodu hazıra alıştığımdan sanırım gözümde büyüyo mutfak olayı((
Evet kuşum sen dha becerklisin o zmn..
Benim kayınvalidem çok güzel mantı yapar parmaklarını yersin Ferhatta çok sewio öğrenceksn dio banada bayılazamm bu ısrarlarından akannehir
Bikeresinde onlarda mantı yiyoduk annesi bitanesinin içine nohut koydu bunu yiyenin dilekleri kbl olsun dedi bana denk geldi dioki ağzından çıkardın bize göstermedn inanmıorum sna çıktına ddm delimsn yaa sofrada onumu göstercekm çatur çutur ses geldi ağzmdan duymadınmı sırnaşık şey
Şeydaaaaaaaaaaaaaaaa bizim yıldönümümzde 3 şubat :)))
Kızlarrr bağlantım koptu ayy yeni geldi telekomu aradım filan..Fazla bişey kaçırmamışımdır umarım??
oo ne güzel cnm ama sende yaparsın bak sosyetyle başladın kayseri mantısıyla bitrirsin bu işi evelallah tatlım sositososito
yok artık gerçktn mi seydacm yaa akannehir
Valla öle oldu cnm yaa sırnaşık şey
Zaten babası kayserili delikafadulden
hadi ya o zmn işin zor cnm 1 kaşığa 40 adet :roflol:
Ayy bencede şeydacım var bizde bişi :)))
Biz yılbaşında sevgililer gününde filan hediye almıyoruz birbimize, emperyalist ülkelerin ağına düşmeme mantığıyla..Ama işimize geliyor doğrusu :)))
Doğumgünü yıldönümü gibi günlerde hediyeleşiyoruz aşkımla, daha anlamlı geliyo bize :)
Bu yıl doğumgünümde aşkım bana minik laptoplardan aldı ama ben ona bişey alamıycam sanırım işten ayrıldım baba parası yiyorum..Ama ne zamandır balık istiyordu, ona iki güzel sevimli palukk alabilirim :))
Evet Denizcim kaybedio o yzden bu kdr çok düşünüorumm..
Valla ksra bkmasn bi kaşıo 40 mantı sığdrmak için kasamam kendimi naptysam yesin onu bulamayanlarda var sırnaşık şey
Bide eti çok sewio bende kırmızı et hiç sewmem hele pişirmekten nefret ederim kokusuna dayanamam napcam Ferhatla bilmiorum sositososito
Hoşbulduk denizim :) Yemek yapmayı biliyor musunuz kızlar?
Benim öğrencilik yıllarımda sarma sarmışlığım mantı yapmışlığım pastalar kekler döktürmüşlüğüm vardı ama 1,5 yıldır annemle yaşamaya başlayınca herşeyi unutmuşum yemek yapmak filan zor geliyo bana artık :)))
Ayy bende eti hiç sevmem 40 yıl yemesem aklıma gelmez, ben sebze canavarıyım..
Ama doğulular et sever biliyorsunuz, kayınvalidemler etten başka yemeğe yemek demiyo aparatif diyo vallaAllahtan özcan çok düşkün değil ne verirsen onu yer :)
ooo kayınpeder kayserili seydacım usta o bn anlamam delikafadulden
gelin gelin ne bunlar böle insan yicek bunları demesin sonra cnm yaa :roflol:
bnm aşkımda kırmızı et çok sever bnde çok aramam yani olrsa yerim ama özellikle cnm istemz seydacm zor işimiz akannehir
Ayy bende eti hiç sevmem 40 yıl yemesem aklıma gelmez, ben sebze canavarıyım..
Ama doğulular et sever biliyorsunuz, kayınvalidemler etten başka yemeğe yemek demiyo aparatif diyo vallaAllahtan özcan çok düşkün değil ne verirsen onu yer :)
Valla canım o zmn karısının yaptığı mantılardan yesin benden mantı beklemesn :roflol:
Bende tavuk çok severim işte Ferhata diorm Allah'tan belanımı istiosun et manyağı olsaydm bna paramı dayanırdı sırnaşık şey
Yaranılmıo işte delikafadulden
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmm. kızlar akrabamın kına gecesine gittim, oynadım zıpladım geldim
ben geldiiiiiiiiiimmmmmmm. kızlar akrabamın kına gecesine gittim, oynadım zıpladım geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?