2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya cnm bunun hazra konmakla faln bi alaksı yok yani bn öle düşünmüorum geçen senye kadr bnde hep hazıra konuodum hala öle ama mutfaga grdm mi de çok hoşuma gidio seviyorum uğraşmayı.. sen hoşlanmdgn için öle düşünüosn bnce cnm sonuçta illa bi vaktn vardır haftasonu faln?

oo ne güzel cnm ama sende yaparsın bak sosyetyle başladın kayseri mantısıyla bitrirsin bu işi evelallah tatlım sositososito
yok artık gerçktn mi seydacm yaa akannehir

oo ne güzel cnm ama sende yaparsın bak sosyetyle başladın kayseri mantısıyla bitrirsin bu işi evelallah tatlım sositososito
yok artık gerçktn mi seydacm yaa akannehir

Valla öle oldu cnm yaa sırnaşık şey
Zaten babası kayserili delikafadulden

Şeydaaaaaaaaaaaaaaaa bizim yıldönümümzde 3 şubat :)))

Füsunnnncumm hg cnm..
Yaa bu kdrda tesdf olamaz artıkk yaa kardeşmyz biz neyiz bölee delikafadulden

Aaaa hediye cidden güme gitmiş sırnaşık şey
Valla bilmiorum cnm yaa gsli çakmak almştm şimdi nerde bilmiorum bile hbre bişleri kaybedio o yzden zippo almakta terddteym..
[/QUOTE]

cnm kaybediosa alma o zmn güme gtmesn..

Kızlarrr bağlantım koptu ayy yeni geldi telekomu aradım filan..Fazla bişey kaçırmamışımdır umarım??

yok cnm kaçırmadn hg hihoyyyt
rejmden sonraki konumuz yemek yapmak ve hediye olaylarına daldık füsuncm hihoyyyt

Ayy bencede şeydacım var bizde bişi :)))
Biz yılbaşında sevgililer gününde filan hediye almıyoruz birbimize, emperyalist ülkelerin ağına düşmeme mantığıyla..Ama işimize geliyor doğrusu :)))
Doğumgünü yıldönümü gibi günlerde hediyeleşiyoruz aşkımla, daha anlamlı geliyo bize :)
Bu yıl doğumgünümde aşkım bana minik laptoplardan aldı ama ben ona bişey alamıycam sanırım işten ayrıldım baba parası yiyorum..Ama ne zamandır balık istiyordu, ona iki güzel sevimli palukk alabilirim :))

Evet Denizcim kaybedio o yzden bu kdr çok düşünüorumm..

Valla ksra bkmasn bi kaşıo 40 mantı sığdrmak için kasamam kendimi naptysam yesin onu bulamayanlarda var sırnaşık şey
Bide eti çok sewio bende kırmızı et hiç sewmem hele pişirmekten nefret ederim kokusuna dayanamam napcam Ferhatla bilmiorum sositososito

Hoşbulduk denizim :) Yemek yapmayı biliyor musunuz kızlar?
Benim öğrencilik yıllarımda sarma sarmışlığım mantı yapmışlığım pastalar kekler döktürmüşlüğüm vardı ama 1,5 yıldır annemle yaşamaya başlayınca herşeyi unutmuşum yemek yapmak filan zor geliyo bana artık :)))

Ayy bende eti hiç sevmem 40 yıl yemesem aklıma gelmez, ben sebze canavarıyım..
Ama doğulular et sever biliyorsunuz, kayınvalidemler etten başka yemeğe yemek demiyo aparatif diyo valla Allahtan özcan çok düşkün değil ne verirsen onu yer :)

Valla cnm bna hedye alınmasına bayılıorum o yzden böle günler çok işime gelio sırnaşık şey
Karşımdakine hedye almayıda çok severim ama böle bunalıma giriorm ne alcam die delikafadulden
Balık istiosa alabilrsn tbki cnm ne güzel bi hedye olur..
Ben bnmkine alamam öldürr o balıkları zawallılara işkence olur :lepi:

ooo kayınpeder kayserili seydacım usta o bn anlamam delikafadulden
gelin gelin ne bunlar böle insan yicek bunları demesin sonra cnm yaa :roflol:
bnm aşkımda kırmızı et çok sever bnde çok aramam yani olrsa yerim ama özellikle cnm istemz seydacm zor işimiz akannehir

ben kendi adıma biliorum cnm arasıra grerim mutfaga meraklıyım cokacimcoook

Eee canım klasik Malatyalılar amcalarım babam kardeşim öle et olmadımı doyduklarını hissetmiolar..

Valla canım o zmn karısının yaptığı mantılardan yesin benden mantı beklemesn :roflol:
Bende tavuk çok severim işte Ferhata diorm Allah'tan belanımı istiosun et manyağı olsaydm bna paramı dayanırdı sırnaşık şey
Yaranılmıo işte delikafadulden

hadi ya bnu duymamştm füsncm sırnaşık şey
cnm ya mis gibi ot çöp varken bnde çok severim sebzeyi burada kereviz delisymdr herkes sevmez mesela bn bayılırm cokacimcoook

takılıorm seydacm yaa :roflol:
tavuk ve balık bnde severim cnm aşkımda kırmızı et seviyor ama balık da sever
cokacimcoook
ya erkek milleti işteee et seversin aaa et yenir mi bilmem ne ot sevrsin aaa inek msn faln (genelde bana inek msn die kızlar diodu sebze sevdgmden ) delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…