- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.981
ne sensiz ne bnsz cnm yaaa iki geveze topiği alıp götrüorz valla kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey
Valla öle cnm yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne sensiz ne bnsz cnm yaaa iki geveze topiği alıp götrüorz valla kaydirigubbakcemile3
Hmm bilmem kuşum ne olsun konumuz ??
Neyse ben bi soryla başlym askma yeni yıl hedyesi ne alsam ya sen almayı düşünüomsun cnm?
canlarım şimdiki konumuz da yemekler olsun mu:))) ben yemek yapmayı pek bilmiyorum..ara sıra yapıyorum güzel de oluyo ama evlendikten sonra misafir ağırlayacak kadar çok şey bilmiyorum...işim o yönden zor olcak
cnm biz hediye devrini kapattk kaydirigubbakcemile3
yani geçen bnm doğum günümdü aşkım elektronik çerve almış böle resimlerimz slyt olark geçiomş evimize artık eve yatrım yapıorz :jeyyar:
öle anlştk eve ya da işimze yarck ev eşyası faln alıorz artk cnm bide hem yılbaşı hemde aşkımın doğm günüde ocakta 2 hediye yerine 1 tane bişey alcm ev için kaydirigubbakcemile5
sen ne almyı düşnüosn seydcm daha öncelri ne almştn ona göre yardmcı olym zemuszemus
canlarım şimdiki konumuz da yemekler olsun mu:))) ben yemek yapmayı pek bilmiyorum..ara sıra yapıyorum güzel de oluyo ama evlendikten sonra misafir ağırlayacak kadar çok şey bilmiyorum...işim o yönden zor olcak
Valla kuşum aklına gelebilcek biçok şeyi aldım artık bu hediye konusu acayp kasıo walla kaydirigubbakcemile3
Dün bizdeydi ya bna ne alcan yeniyıl hediyesi ddm bilmiorumki askm ne alsam düşünüorum bnde ddi..
Hadi be dedim aklına bile gelmedi dmi..
Yok valla askm düşündümde alcak bişe kalmadı ya ne alsam ddi
Snra sen ne alcan ddi..
Tabikide bişe almıcam aa ben baba evindeym bnde para ne gezeerrr dedim sırnaşık şey
Valla yeniyıldan snrada sewgililer gnü war çok kasıorum bu hedye konularında ya mafoldumben
o zmn cnm hem hediye hem de yemek konusuna dalalım ne dersinz zemuszemus
bnde öle herşey aklımda olck kadr hakim deilm cnm ama yaparım yani baklava hamuruda açarım gözleme hamuruda hatta mantı yani zorlmıo hatta zevk duyuyrm yemek yapmktn sende alışrsn cnm hem kitaplar, internt ne güne duruo herşey elimizin altnda artk zorlnmazsn cnm..
cnm bide bnmki meraktan gelio yani çok araştrırım ne nasıl yapılıo nasıl güzel olr faln bide severim dedgm gibi yemek yapmyı şu zmna kadr da hç kötü bişey yapmdm herks begnr senin kadr olmasmda seydacm bnde fena sayılmam hani :kedi:
Eee hamarat kızın hali başka oluo tebii sırnaşık şey
Bende yemek yapmaktan zewk alıorum hele yaptığım yemekler beğenildiğinde dahada mutlu oluorum..
Yorulması dışında yemekle bi problemim yok kaydirigubbakcemile3
Ay bide denizcim yeni yıl varya bide sevgililer gnü warya onların ikisinin arasında 3 şubatta da bizim yıldönümümüz 3. yılımıza giriorus bayılazaaaaaaammmmmmm
Bide bu hedye konusunu konuştuğmzda geçenlerde dedimki askm biz bu hedyelere para dayandıramıorus evlendikden snra geçinemices walla..
Oda umutlandı evet askm ya evlendkden snra geçinemeyz walla ddi..
Bende ddmki o yzden evlendkden snra ben sna almym sdce sen bna al yoksa batarız hee..
Yaa aslında ben sna almyım her aldığm hedyede gittkce fiyat artıo dedi..
Bende aa askmmm bi pırlanta hızma alsan bile bna ben mutlu olurum ddm sırnaşık şey
Ferhat aynen böledi akannehir
aynen cnm ya bottan kabana gömlekten kazağa pantolndan bilmem neye bi ton şey aldık dha ne alcz kafamçokkarıştı
seydcm sizde bzm gbi yapın istersnz yani hem daha esas hediye olylrı evlenince başlıck yok söz yok evlnme yok elvlilik teklifi yaptgı gün falan biraz da o zmna kalsn cnm yaa :roflol:
cnm bide bnmki meraktan gelio yani çok araştrırım ne nasıl yapılıo nasıl güzel olr faln bide severim dedgm gibi yemek yapmyı şu zmna kadr da hç kötü bişey yapmdm herks begnr senin kadr olmasmda seydacm bnde fena sayılmam hani :kedi:
bide korkmam ya olmazsa faln die cnm yaparım yani kaydirigubbakcemile5
ya güldürdn bni seydacım ya :roflol:
cidden seydacm bu hediye konusu çok ince bişey hem almak istyrsn hem en güzeli olsun diosn hep ferhatnda dedgi gibi çıtayı yükseltyrz :jeyyar:
Valla o detaylarada girersek işin içinden çıkamayız..
Valla canım en son fotğraf mak. aldım doğum gününde..
Şimdi ne alsam bilemiyorum çokta uçmak istemiorum bu sefer..
Boxer alablrm belki..
Yok yaa onuda hbre alıorum zaten teysemin dükkanı var diye istio arada..
Pfff böle manewi değeri yüksek bişe olsun istiorum baktığnda yüzünü güldürücek..
Bardağın üzerine yesim yerleştiriolar ya 2 tane onlardan yaptırmştm biri beyaz fonda diğeri içinde sıcak bişe koyduğunda resimler ortaya çıkıo..
Biri evlerinin salonlarında vitrinde resimlerinn orda duruo diğerinide saolsun alemlik gbi kullanıo sinir oldm aslnda ona müsthak hiç bişe almamak.. sırnaşık şey
Aaaa sen benden iyisin Denicm yaa hamur fln açabiliosun yani maşllah nazar değmesn
Evet hep çıtayı yükseltiriorus bnm biraz biraz indirmeye başlamam lazım şimdi ilk alcam hedyeyle başlym sırnaşık şey
boxerda olr cnm da aslında şöle mendil flan mı işlesek manevi değeri yüksek olr parfümümzde sıkarz :roflol:
cnm bnm aşkım da doğum günü hediyesi olrk tişört istedi bnm tişörtm işte 10 gündür faln giyorum yataken kokum sinickmiş öle bi hediye istedi bnden bnmde işime geldi yani seydacm hem manevi degri bzm için yüksek hihoyyyt parfüm sıkıorm zaten her gece yatmadn cnm![]()
cnm annem biraz destek verioda öle açıorm hem zor bişey deil sende yaparsn seydacım zaten aşkıma demdm öle hamur açıorum faln desem hergn baklava börek ister onda güç ister yani akannehir
bi keresinde yapark sarması sardm burda işte okula götrdm ta 10 saat yol gtti bndle sarmalr beyfndiyi inandıramdm sen sarmamşsndr dio bu kadr ince annesi bile saramzmış eee ben dha becerkliym diemdm tabi cnm :sm_cool:
Ayy hiç beceremem mendil işlemeyi becerebilsem yapardım valla..
Ayy ne güzel cnm bnm yaa..
Ben versem annesi yıkar koku gider o kaybeder sırnaşık şey
Zippo çakmakmı alsam acba.. :bbo:
ben bu sene doğum günün de saat yaptırmıştım evlenince kullanırız diye çok güzel olmuştu:) önemli günlerinizden birini bununla geçiştirebilirsiniz hem maliyeti de az?
hamur işine bayılıyo sözlümün tarafı..onlara oturmaya gittiğimizde görümcemle bigün mantı açıyoduk bigün börek yapıyoduk.ama ben genelinde pek sevmiyorum mutfak olaylarını.çalışırken eve geç geliyodum annem sofrayı hazırlıyodu hazıra alıştığımdan sanırım gözümde büyüyo mutfak olayı((
şaka yapıorum cnm ya bnde yapamam öle oya iş faln şakkıdı
aşkımın odasına kimse müdhele edemiomş öle dio htta kapıyı kitler bnmki :jeyyar:
aaa güzel olr cnm onların fiyatlrıda çok ama ygn olnını bulablrsn..
zippo dedinde bn aşkıma almıştm doğm günü için annem bulmuş sigara içiorm sandı kadın bende hediye aldım diyemdm Allahtn babmn doğum gününe yakındıda bbama aldım dedim seydcm ya güme gtti çakmak :roflol:
Aaaa hediye cidden güme gitmiş sırnaşık şey
Valla bilmiorum cnm yaa gsli çakmak almştm şimdi nerde bilmiorum bile hbre bişleri kaybedio o yzden zippo almakta terddteym..