• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

geliş gidiş günüyle beraber toplam 26 gün izni var döndüğündede 4 ayı kalmış olcak...

canım benim sabretmen gereken sadece 4 ay var:( şimdiki psikolojisini kendine sıkıntı yapma üzme kendini.geldiğinde bu sıkıntı yokolucak kendiliğinden.şimdi sadece anlayışla karşılaman gerekiyor.bozma moralini.

gelinliğin içinde güzel durmak için irademi korucam inş korumam lazım kesinlikle

esracm beynde bitio herşey sen inan ve bnde bikaç bişey söldm okuduysn eger onları mutlka uygula cnm..
tabi kızlarda bir sürü şey söledi onlarda önemli cnm unutma hçbrini vericeksn gör bak azmin elinden bişey kurtulmaz :lepi:

karbeyzcm senin resimler nerede ben göremdm de :hulya:

Canım bak karbeyzn resminin üzerine tıkla istatstkler varya ona tıkla üyenin açtığı konular die bişe war ordan söz resimlerim var görürsn ztn cnm..
Veya evlilik hazırlığı bölümünde albümler konusu varya ordanda bakabilrsn..
Ben biraz atlamş gbi oldm ama delikafadulden

Canım bak karbeyzn resminin üzerine tıkla istatstkler varya ona tıkla üyenin açtığı konular die bişe war ordan söz resimlerim var görürsn ztn cnm..
Veya evlilik hazırlığı bölümünde albümler konusu varya ordanda bakabilrsn..
Ben biraz atlamş gbi oldm ama delikafadulden

yok cnm çok saol seydacm iyi oldu bekliodm bnde hihoyyyt

83 tüm 70 indim 13 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım diyet yapalı 4 sene oluyo nerdeyse 1 sene koruyabildim verdiğim kiloyu sonrası yine aynı

Back
X