- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.961
canlarım benim çok sağolun desteğiniz için...opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
83 tüm 70 indim 13 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım diyet yapalı 4 sene oluyo nerdeyse 1 sene koruyabildim verdiğim kiloyu sonrası yine aynı
83 tüm 70 indim 13 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım diyet yapalı 4 sene oluyo nerdeyse 1 sene koruyabildim verdiğim kiloyu sonrası yine aynı
bu sefer diyetisyen gitmem diyetisyenin dediğini yapamam çünkü işyerine yemek tablot geliyo biz çoğu zaman pilav makarna bökle doyuyoruz bi işe yaramaz diyetisyen yediklerimi azaltıp kendimce bişeyler yapıcam artık
düzensiz yeektende kynaklanıyo biraz işyerinde yiyemiyorum yemekler güzel değil eve gelene kdar çok acıkıyorum saldırıyorum ekmeğe bu sefer en kötüsünü yapıyorum
kızlar bn çıkorum ama gelcm tekrardn iyi kayntmlar şimdilik öpyrm hepinizi opuyorumnanaktan
kendim ayarlıcam artık azaltmaya çalışıcam
onu yapmam cnm işyerinde yapanları biliyorum ekmeği yemeği kesiyolar kuru bisküvi yiyolar sadece çok yanlış bişey herşeyden biraz yiceksin onlar herşeyi kesiyolar
Denizimm hg cnmmm... Şeniz
hg seydacım :hulya:
rejmle sonlanmış muhbbetnz cnm fazla bişey kaçırmamşım kaydirigubbakcemile5
hoşblduk seydam Şeniz
bu geceki konumz ne olsun bakalım tatlım hihoyyyt