• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

83 tüm 70 indim 13 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım diyet yapalı 4 sene oluyo nerdeyse 1 sene koruyabildim verdiğim kiloyu sonrası yine aynı

demekki isteyince verebiliyosun kilonu canım.bu yönden bak bi de:) demekki şimdi istesen düğüne kadar yine gelirsin istediğin kiloya.şu 20dk.da doyabilme durumunu uygulamaya başla tatlım. o dakikalar içinde ne kadar az ve yavaş yemek yiyebilirsen kilo kaybetmene o kadar faydası olcak,bi de ara ara yürüyüş hareketlilik yapsan olay biter bence:)

bu sefer diyetisyen gitmem diyetisyenin dediğini yapamam çünkü işyerine yemek tablot geliyo biz çoğu zaman pilav makarna bökle doyuyoruz bi işe yaramaz diyetisyen yediklerimi azaltıp kendimce bişeyler yapıcam artık

83 tüm 70 indim 13 kilo vermiştim şimdi yine aynıyım diyet yapalı 4 sene oluyo nerdeyse 1 sene koruyabildim verdiğim kiloyu sonrası yine aynı

Neden koruyamadın cnm işte önemli olan koruyabilmek aslında miden küçülmüşken büyütmemeye bakcaksın..
Mesela bende masada oturdukca önümde sevdiğim yemekler varsa yiyorum patlıcam farkndaym midem şişmiş artık ama oturdukca yerim gözünün önünden canının çekice şeyleride kaldırrsan sorun olmaz istediğin kiloya ulaşırsın..

canlarım benim çok sağolun desteğiniz için...opuyorumnanaktan

Rica ederiz Ümmüm ya takmamaya çalş kafana asknla aran düzelcektr inan buna :Saruboceq:

canlarım benim çok sağolun desteğiniz için...opuyorumnanaktan

ne olck ki cnm her zmn :hulya:

bu sefer diyetisyen gitmem diyetisyenin dediğini yapamam çünkü işyerine yemek tablot geliyo biz çoğu zaman pilav makarna bökle doyuyoruz bi işe yaramaz diyetisyen yediklerimi azaltıp kendimce bişeyler yapıcam artık

cnm herşyden yiceksin zaten ama atıorum 1 börğn hepsini deil yada 1 tabak pilav deil az az ycksn.. yanında elma,havuç,mandalina flnda götr,yoğrt fln aralrda ye acıkma..

düzensiz yeektende kynaklanıyo biraz işyerinde yiyemiyorum yemekler güzel değil eve gelene kdar çok acıkıyorum saldırıyorum ekmeğe bu sefer en kötüsünü yapıyorum

düzensiz yeektende kynaklanıyo biraz işyerinde yiyemiyorum yemekler güzel değil eve gelene kdar çok acıkıyorum saldırıyorum ekmeğe bu sefer en kötüsünü yapıyorum

Anladım cnm elinden geldiğince düzene sokmaya çalşcksn sende bu istek oldkdan snra..
Sigara kullanıyomusun bu arada?

kızlar bn çıkorum ama gelcm tekrardn iyi kayntmlar şimdilik öpyrm hepinizi opuyorumnanaktan

Denizimm tamam bitanem şimdilik ii akşamlar dört gözle bekliorum senii Şeniz

kendim ayarlıcam artık azaltmaya çalışıcam

Yaparsın yaparsın..
Ben kendimden örnekler vermek istemiorum kilo verdiğim zamandan çnkü sağlıklı kilo vermedim ben ve bünyem çok güçsüzleşti ona çok dikkt et mesela bünyeni hiç bi zaman güçsüzleştrme..

onu yapmam cnm işyerinde yapanları biliyorum ekmeği yemeği kesiyolar kuru bisküvi yiyolar sadece çok yanlış bişey herşeyden biraz yiceksin onlar herşeyi kesiyolar

onu yapmam cnm işyerinde yapanları biliyorum ekmeği yemeği kesiyolar kuru bisküvi yiyolar sadece çok yanlış bişey herşeyden biraz yiceksin onlar herşeyi kesiyolar

Evet cnm herşeyden az az ye ben yiyemiodum işte daha yutmadan midem bulanmaya başlıodu midem ağrıodu hiç bişe yiyemiodum mlsf..

Back
X