- Konu Sahibi CADISILA87
- #6.001
hamur işine bayılıyo sözlümün tarafı..onlara oturmaya gittiğimizde görümcemle bigün mantı açıyoduk bigün börek yapıyoduk.ama ben genelinde pek sevmiyorum mutfak olaylarını.çalışırken eve geç geliyodum annem sofrayı hazırlıyodu hazıra alıştığımdan sanırım gözümde büyüyo mutfak olayı((
ya cnm bunun hazra konmakla faln bi alaksı yok yani bn öle düşünmüorum geçen senye kadr bnde hep hazıra konuodum hala öle ama mutfaga grdm mi de çok hoşuma gidio seviyorum uğraşmayı.. sen hoşlanmdgn için öle düşünüosn bnce cnm sonuçta illa bi vaktn vardır haftasonu faln?
Evet kuşum sen dha becerklisin o zmn..
Benim kayınvalidem çok güzel mantı yapar parmaklarını yersin Ferhatta çok sewio öğrenceksn dio banada bayılazamm bu ısrarlarından akannehir
Bikeresinde onlarda mantı yiyoduk annesi bitanesinin içine nohut koydu bunu yiyenin dilekleri kbl olsun dedi bana denk geldi dioki ağzından çıkardın bize göstermedn inanmıorum sna çıktına ddm delimsn yaa sofrada onumu göstercekm çatur çutur ses geldi ağzmdan duymadınmı sırnaşık şey
oo ne güzel cnm ama sende yaparsın bak sosyetyle başladın kayseri mantısıyla bitrirsin bu işi evelallah tatlım sositososito
yok artık gerçktn mi seydacm yaa akannehir