- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.801
oynamayı bende severim valla nişanda çiftetelli dışında bişey oynayamadıma ama nişanlığın kuyruğu sayesindegelinliğimi kuyruksuz yaptırıcam bu yüzden kesin kararlıyım bide koltuk altında taşlar olmıcak nişanlığım baya taşlıydı koltuk altım mahvoldu o yüzden
cnm bnde çevremden duydum bu akmıomuş terlynce çıkmıomuş falan öle bişey..
seydacım makyaj konusunu konuştk bn abartı makyajdan hiç hoşlnmıorum demştm hatta makyajm bi rimel bi kalemdr başka bişey kullnmıorum ama bu porselni iyice araştrmak lazım sositososito
bnde simli şeylerden parlyn yüzden hç hoşlnmıorum zaten fotolarda da güzel çıkmıo cnm 220 watt lamba gibi parıl parıl :roflol:
[
oooh seydacm 10 parmağnda 10 marifet ne güzel zemuszemus
kursa faln mı gtsem ne yapsm cnm ya bn oynarım oynmasnda o kadr gözün üstmde olduğu bi ortmda nasıl oyncm bilmiorum :sm_cool:
cnm bide horon var hadi oyndm dielim horon nasıl teperim ben yaa :roflol:
oynamayı bilememde horonu gelinlikle çok zor oynanır bence
oynamayı bende severim valla nişanda çiftetelli dışında bişey oynayamadıma ama nişanlığın kuyruğu sayesindegelinliğimi kuyruksuz yaptırıcam bu yüzden kesin kararlıyım bide koltuk altında taşlar olmıcak nişanlığım baya taşlıydı koltuk altım mahvoldu o yüzden
ayy yara olmuştr di mi zor yaa ama taşlı şeylerede bitiorum bn taşlı taşlı oh ne güzel şıkır şıkır cnm hihoyyyt
ayy yara olmuştr di mi zor yaa ama taşlı şeylerede bitiorum bn taşlı taşlı oh ne güzel şıkır şıkır cnm hihoyyyt
Amaaan ya kızlar nerden buldunuz bu yazıyı akşam akşam benim de açıldı çeşmelerim bak ya :gitme: Değiştirin çabuk konuyu ayy yoksa ben bi başladım mı susmam :sinifsinif:
İşte terlicemiz için dahda kötü duruo resimlerde hep parlıo o yzden biraz mat bi makyaj düşünmemiz lazm bnde simli nası sewiorum biliomsn böle max factrn simli bronz bi fondteni wardı ama nası doğal duruo warya sna anlatamam anneme almştm ondan çok güzel duruodu şmdi istesemde o fondtenlerden kullanamıorum zaten hemen rahatsız edio cildimi..
Evet iyi araştrmamız lazm bide iyi yapan birini bulmak lazm herkese güvenilmio mlsf..
evet cnm anlıorum ama bu teknik şey gibi yani parlama yok akma yok porselen denmesi akmamsından yani abartısından deilmş..
bide yani abartı seven porselndede yaptrabilio o kişinin zevkine kalmış seydacm bu makyajn amacı akmamsı yani..
Kuşum nası horon tepcen sen o gelinlikle sende normal oynarsın..
Valla bn hiç çeknmem oynarım oynuorumda bi yere gittiğmzde fln tutamam kendimi kapı gıcrtısına oynar denen cinsdenim ama o ortama ısınmam lazım tbi başta kapıdan girer girmesde oynyamam kaydirigubbakcemile3
Bak o sana tecrbe olmş cnm bizede söledn bizimde aklımzda buluncak..
Canım bnde bayılırım taşlı şeylere ve gelinliğimin üst kısmını sırf işleme istiorum zaten ama esranın sölediği aklımda kalcak sölicem gelinlikçiye ya koltğmn altındaki kısımda taş olmasn ya bi kumaşla beni rahtsız etmicek şekilde ayarlasn artk onuda kendi bulsun dmi eşin ehli o ben sölüorm beni rahtsz etmesn die..
Ama söledğm halde ederse benden çok çeker o gelinlikçi sırnaşık şey
emma10 canım günü de belirlemişsiniz yeri de tutmuşsunuz ohh ne güzel valla hadi gözünüz aydın canım çok sevindim :) Tarihleri OmrumunSahibi kayda alıyor, o gelince söyleriz..
valla bi kere tepcm çünkü olmazmş öle dio aşkım artık ok yaydan çıktı sositososito
bnde severim oynamyı ama ortm kasarsa bnde kasılırım yani dedgn gibi ortm çok önemli seydcm..
nişanlığım çok güzeldi her yeri taşlı falan herkes çok beğenmişti o gün koltuk altım mahvolmuştu ama nişanım gündüz olmuştu gelinlik daha uzun süre kalıcağı için önünde taşlar olsa bile koltuk altında olmasını tercih etmiyorum
sende bikere denersin cnm mecburen baktın beceriyosun hiç kasma kendini devam et oynamaya etklerime basmaktan halay çekemedim sonuna doğruen zorunda eteklerimi tutup oynamayı öğrendimzemuszemus
ben de hiç oynayamam yaçok utanırım
Ayy denizcim kusura bakma ya hatlar karıştı demek :kedi: Kiminki 12 haziran o zaman esranın mı?
Kızlar ben Suadiye'de Makyaj Stüdyosu diye bir yere yaptırmayı düşünüyorum gelin makyajımı..300 e yaparız dedi ama pazarlık şart tabi..
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?