- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.821
Ayy denizcim kusura bakma ya hatlar karıştı demek :kedi: Kiminki 12 haziran o zaman esranın mı?
Kızlar ben Suadiye'de Makyaj Stüdyosu diye bir yere yaptırmayı düşünüyorum gelin makyajımı..300 e yaparız dedi ama pazarlık şart tabi..
kaydirigubbakcemile3
Denizcim araştırmak lazım evet böle nikaha yakın çevredeki kuaförleri araştırcam sorcam aklımda bulunsun bu porseln makyajıda sorym bari..
Canım ama ağladğmzda nası çıkmıcak silmicesmi gözyaşlarımızı onu iyi araştrmak lazm ya bnm cildim zaten prblemli doktorn verdiği fondteni kullandğmda bile biraz fazla kaldığnda cildimde hemen kaşınmaya rahtsz etmeye başlıo..
Belkde kendi fndtenmle yaptrrm makyajı öle porslen fln yaptrmam..
Canım usulende olsa çekceksenz birazck görüntü olsn die oynarsın artk zaten nası debelendiğni gördüğünde ısrar etmezler onlarda..
Bide ben Tayyip Erdoğan ın gelininin gelinliğini çok beğeniyordum ama nereye diktirmiş bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşımla konuştum, ben senin gelinliğini çok beğeniyorum nerde diktirmiştin dedim.Moda evini söyledi bide demez mi Tayyibin gelininin gelinliği de orada dikildi diye ayy bi mutlu oldummm :sm_cool: Biraz zayıflıyım hemen gidip o modaeviyle görüşcem :roflol:
Ayy denizcim kusura bakma ya hatlar karıştı demek :kedi: Kiminki 12 haziran o zaman esranın mı?
olsun cnm sorun deil :umursamaz:
Kızlar ben Suadiye'de Makyaj Stüdyosu diye bir yere yaptırmayı düşünüyorum gelin makyajımı..300 e yaparız dedi ama pazarlık şart tabi..
kaydirigubbakcemile3
Bide ben Tayyip Erdoğan ın gelininin gelinliğini çok beğeniyordum ama nereye diktirmiş bilmiyordum. Geçen gün bir arkadaşımla konuştum, ben senin gelinliğini çok beğeniyorum nerde diktirmiştin dedim.Moda evini söyledi bide demez mi Tayyibin gelininin gelinliği de orada dikildi diye ayy bi mutlu oldummm :sm_cool: Biraz zayıflıyım hemen gidip o modaeviyle görüşcem :roflol:
cnm sadece makyaj temzleme ürünleriyle çıkıomş bende tam bilmiorm bende araştrcm öğrenince paylşrm..
aynen öle cnm zaten önce kndisi çekemick çnkü istnblda büyümş memlktni görmemş hç kndiside zorlanck kaydirigubbakcemile3
tipi bile hiç bnzemio karadenizlilere :roflol:
esracım kusura bakma tatlım ben bir şaşkın ördek olarak karıştırmışım :)) Tebrik ediyorum seni hadi bakalım :) Ayy nasıl rahatlamışsındır şimdi dimi?Nereyi tuttunuz peki?
Birileri önceden bunu sorduysa da özür dilerim arkadaşlar..
Canım ne güzel en azından güvenilir bi modeevi bulmşsn dikimlerinede şahit olmşsn arkdşnda orda diktirmişsn..
Aslnda boyun 1.68 kiloyada 61 demiştn dmi kilolu değilsinki neden kilo vermek istiyosun?
saol cnm önemli deil cnm
istemeden önce konuştuğumuzda ramazandan sonra yaparız diye konuşmuştuk şimdi şaşkınım biraz aslında sultançiftliğinde bi salon cnm oturucağım yere çok yakın 10 dk mesafe gibi bişey
Evet kızlar sadece makyaj 300..
Benim nişanımda makyajım berbat olmuştu ve şimdi fotoğraflara bakmıyorum bile, çok üzülüyorum o halimi görünce..O yüzden burayı buldum, porselen makyaj yapacaklar..
Porselen makyaj saatlerce ağlasanda silinmiyor canlar akmıyor bozulmuyor, ilk yapıldığı an gbi kalıyor yüzünüzde.Makyaj temizleme sütleriyle ve tonikleriyleyse de çok kolay silinebiliyor.Ayrıca porselen makyaj deyince sakın aklınıza tabaka halinde sürülecek bir makyaj gelmesin. Porselen makyajın farkı, özel malzemelerle uygulanmasıdır. Kreyole denen ürünler kullanılarak yapılır bu makyaj..Ayrıca makyajdan sonra sabitleyici bir sprey sıkarlar yüzünüze, o da makyajın kalıcılığını arttırır ama dikkat sadece o sprey porselen makyaj demek değldir, çoğu kuaför böyle deyip kandırıyormuş milleti ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru makyaj berbat oluyormuş.Duyurulur...
rejimde msn füsun Allah yardımcn olsun stres yapma sakın veremem faln die o zmn hiç gtmio o kilolar..
seydacm senin boyun ve kilon kaç çok merak ettm ama sölemk zorunda deilsn eger mahsuru yoksa :kedi:
Kuşum o zaman ısrara ne hacet karadenizli deillermi akrabaları çıksın oynasın illa sizin oynamanz gerekmioki bilmiosanz bilmiosnzdur..
Ferhatta pek oynamayı sevmes..
Bide bizim sözde patavatsız dayısı kolbastı biliomsn bilmiosan öğren oynıcan düğünde fln demişti ( annesi giresunlu-bide o zmn düğün düşünüoduk nikah deil)
Bende bilmiorum öğrenmekte istemiorum kolbast sewmiorum ddm ama adam sümük gbi yapştı uzattıda uzattı gülümseyip gittim yanından..
Sevmedğim bişeyi oynatamaz bna ksra bkmasnlar walla..
Evet kızlar sadece makyaj 300..
Benim nişanımda makyajım berbat olmuştu ve şimdi fotoğraflara bakmıyorum bile, çok üzülüyorum o halimi görünce..O yüzden burayı buldum, porselen makyaj yapacaklar..
Porselen makyaj saatlerce ağlasanda silinmiyor canlar akmıyor bozulmuyor, ilk yapıldığı an gbi kalıyor yüzünüzde.Makyaj temizleme sütleriyle ve tonikleriyleyse de çok kolay silinebiliyor.Ayrıca porselen makyaj deyince sakın aklınıza tabaka halinde sürülecek bir makyaj gelmesin. Porselen makyajın farkı, özel malzemelerle uygulanmasıdır. Kreyole denen ürünler kullanılarak yapılır bu makyaj..Ayrıca makyajdan sonra sabitleyici bir sprey sıkarlar yüzünüze, o da makyajın kalıcılığını arttırır ama dikkat sadece o sprey porselen makyaj demek değldir, çoğu kuaför böyle deyip kandırıyormuş milleti ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru makyaj berbat oluyormuş.Duyurulur...
rejimde msn füsun Allah yardımcn olsun stres yapma sakın veremem faln die o zmn hiç gtmio o kilolar..
seydacm senin boyun ve kilon kaç çok merak ettm ama sölemk zorunda deilsn eger mahsuru yoksa :kedi:
Şeydacım canım ben geçen yıl bu zamanlar 53 kiloydum, hatta 25 yaşıma kadar hep öyleydim. Ama 7-8 ayda serumlar kan şurupları vs yüzünden 61 e fırladım. Şu an giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor üstümde..Amacım eski kiloma dönmek tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?