2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Canım karar verdiysen makyajnı nerde yaptrcana ne güzel..
Tabikide pazarlık şart indir indirtebildiğin kdr kaydirigubbakcemile2

cnm sadece makyaj temzleme ürünleriyle çıkıomş bende tam bilmiorm bende araştrcm öğrenince paylşrm..
aynen öle cnm zaten önce kndisi çekemick çnkü istnblda büyümş memlktni görmemş hç kndiside zorlanck kaydirigubbakcemile3
tipi bile hiç bnzemio karadenizlilere :roflol:

esracım kusura bakma tatlım ben bir şaşkın ördek olarak karıştırmışım :)) Tebrik ediyorum seni hadi bakalım :) Ayy nasıl rahatlamışsındır şimdi dimi?Nereyi tuttunuz peki?

Birileri önceden bunu sorduysa da özür dilerim arkadaşlar..

Canım ne güzel en azından güvenilir bi modeevi bulmşsn dikimlerinede şahit olmşsn arkdşnda orda diktirmişsn..

Aslnda boyun 1.68 kiloyada 61 demiştn dmi kilolu değilsinki neden kilo vermek istiyosun?

nasl bi makyaj cnm

tam denk gelmş şanslısın cnm kaydirigubbakcemile3

Kuşum o zaman ısrara ne hacet karadenizli deillermi akrabaları çıksın oynasın illa sizin oynamanz gerekmioki bilmiosanz bilmiosnzdur..
Ferhatta pek oynamayı sevmes..
Bide bizim sözde patavatsız dayısı kolbastı biliomsn bilmiosan öğren oynıcan düğünde fln demişti ( annesi giresunlu-bide o zmn düğün düşünüoduk nikah deil)
Bende bilmiorum öğrenmekte istemiorum kolbast sewmiorum ddm ama adam sümük gbi yapştı uzattıda uzattı gülümseyip gittim yanından..
Sevmedğim bişeyi oynatamaz bna ksra bkmasnlar walla..

Evet kızlar sadece makyaj 300..
Benim nişanımda makyajım berbat olmuştu ve şimdi fotoğraflara bakmıyorum bile, çok üzülüyorum o halimi görünce..O yüzden burayı buldum, porselen makyaj yapacaklar..
Porselen makyaj saatlerce ağlasanda silinmiyor canlar akmıyor bozulmuyor, ilk yapıldığı an gbi kalıyor yüzünüzde.Makyaj temizleme sütleriyle ve tonikleriyleyse de çok kolay silinebiliyor.Ayrıca porselen makyaj deyince sakın aklınıza tabaka halinde sürülecek bir makyaj gelmesin. Porselen makyajın farkı, özel malzemelerle uygulanmasıdır. Kreyole denen ürünler kullanılarak yapılır bu makyaj..Ayrıca makyajdan sonra sabitleyici bir sprey sıkarlar yüzünüze, o da makyajın kalıcılığını arttırır ama dikkat sadece o sprey porselen makyaj demek değldir, çoğu kuaför böyle deyip kandırıyormuş milleti ve gecenin ilerleyen saatlerine doğru makyaj berbat oluyormuş.Duyurulur...

saol cnm önemli deil cnm
istemeden önce konuştuğumuzda ramazandan sonra yaparız diye konuşmuştuk şimdi şaşkınım biraz aslında sultançiftliğinde bi salon cnm oturucağım yere çok yakın 10 dk mesafe gibi bişey

Canım ne güzel en azından güvenilir bi modeevi bulmşsn dikimlerinede şahit olmşsn arkdşnda orda diktirmişsn..

Aslnda boyun 1.68 kiloyada 61 demiştn dmi kilolu değilsinki neden kilo vermek istiyosun?

rejimde msn füsun Allah yardımcn olsun stres yapma sakın veremem faln die o zmn hiç gtmio o kilolar..
seydacm senin boyun ve kilon kaç çok merak ettm ama sölemk zorunda deilsn eger mahsuru yoksa :kedi:

Şeydacım canım ben geçen yıl bu zamanlar 53 kiloydum, hatta 25 yaşıma kadar hep öyleydim. Ama 7-8 ayda serumlar kan şurupları vs yüzünden 61 e fırladım. Şu an giydiğim hiçbirşey güzel durmuyor üstümde..Amacım eski kiloma dönmek tatlım..

Ohh iyiymiş çok sevindim tatlım hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile5

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz cnm..
İyi araştırmak lazım o zmn yaa off bileni war bilmeyeni war bizde tam iyi bilmiorus nası anlıcaz bilemiorm valla burdanda kalkıp çok uzak yerlerde makyaj yaptrmak istemiorum çnkü evde gelinliğimi giymek istiorum kuaförde fln giymicem ben sewmiorum kuaförde giyilmesini..

rejimde msn füsun Allah yardımcn olsun stres yapma sakın veremem faln die o zmn hiç gtmio o kilolar..
seydacm senin boyun ve kilon kaç çok merak ettm ama sölemk zorunda deilsn eger mahsuru yoksa :kedi:

Evet tatlım rejimdeyim ama sıkı bir rejim değil, sonra yine hastalanmak istemiyorum (malum son 2 ayda çok hastalandım) Sabahları yürüyüşe gidiyorum, kepekli ekmeğe dönüş yaptım, az az ama sık sık yiyorum.Böyle bir rejim yani..Ben çok kolay kilo alıp verebilen biriyim, 2 haftada 7-8 kilo vermişliğim vardır şimdi 2 ayda 61 den 55 e inmeyi hedefliyorum canım..Ama stres filan yapmıyorum şimdilik kaydirigubbakcemile3

bnm aşkımın anneside giresunlu akraba çıkcaz şimdi seydcm yaa :roflol:
bnmkide bilmio ki başta bn nasıl biliym ama babsı faln aa olmz 1 kere tepcksnz diomş tepcez artk cnm delikafadulden

çok saol cnm bilgilendirdgn için ben az çok bu kadrını biliodum ama sprey sıkıldığını bilmiodm..

Ben mecburen ıstanbula gideceğim kızlar..Çünkü dış mekan çekimi yapacağız ve mekan olarak Çamlıca yı belirledik. Evden çıkıp önce makyaj stüdyosuna, sonra türban için başka bir kuaföre, ardından Çamlıcaya fotoğraf çekimine gideceğiz.Sanırım sabah 6 da yollara döküleceğiz ya

Kuşum olurmu öle şey Füsunlar bu konuyu konuştuklarında bende yazmştm boyumla kilomu mahsuru yok tbkide..
Benim boyum 1.68 kilomda 58 57 fln değişio..
Bende 68dim 10 kilo verdim ama bilinçli değil midem çok ağrıodu yemek yiyemiodum..
Verirsem veririm vermessemde kasmıcam kendimi azcık dha veriym die ama 55 olsam fena olmaz aslnda 50 olmak istiormda annemler falan abartma dha kilo verme diolar kaydirigubbakcemile3

Anladım cnm okumuştum ztn geçmiş olsun..
Rahatsız ediyosa seni sağlıklı bi şekilde kilo ver o zmn cnm..
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…