- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.761
şeyda tam o yazıyı buldum elektrik gitti iyi mi akannehir ama azmin elinden ne kurtulur ki sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/286560-baba-evimi-231ok-246zleyece287im.html
:gitme:
hg şeyda nasılsın cnm o yazıyı daha önce okumuştum o kadar çok etkilememişti şimdi yine okudum düğün tarihi belli olunca bu sefer baya bi etkiledi ağladım diyebilirim
slm güzel gelin adayları nasılsınz bakalım herks iyidr inşllah kaydirigubbakcemile5
seydacm nasılsın tatlım opuyorumnanaktan
Hb cnm..
Evet insanı çok fena yapıo düşüncesi bile yani bişiler okuduğumzda bu kdr etkilenmemiz farknda olupta hatırlamak istememizden..
Eğer şimdiki mantıkta olsaydım ve hayatımda Ferhat olmasaydı kimseyle olmazdım evlenmemek ailemden ayrılmamak için heralde..
Belki bi çoğunuza mantıksız gelebilr seninde yuvan olcak sende bi aile kurcaksın diyebilrsinz fakat çok farklı ya hepimiz yaşıorus bu duyguyu hiç ayrılmak istemiorum ailemden ama Ferhatla bi yuvamızın olcanın düşüncesi hergn onu görcemi bilmek onunla uyumak uyanmakta farklı bişe ikisindende vazgeçemiorum sırnaşık şey
Oyyy Oyyy kimler gelmişşş kimlerrr...
İyiyim Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
İyisindir inşallah.. :Saruboceq:
iyidir emma sen nasılsın
saol emmcım 12 hazirana gününe tuttuk salonu liste kayıdınla kim ilgileniyo
saol emmcım 12 hazirana gününe tuttuk salonu liste kayıdınla kim ilgileniyo
İşte Denizcim böyle ciddi işlere girişmeden önce anlamamıştım bu kdr koycanı..
Ama şimdiki düşüncelerim olsaydı ve hayatımda Ferhat olmasaydı kimseyi hayatma sokmazdm heralde..
Ama Ferhat var çok seviyorum Allah ayırmasın beni ondan vazgeçemem ondan o yzden dedim vazgeçilcek gbi deil öyle olsaydı evlilik kararı almazdık hiç birimiz zaten..
Ama içimizin yandığı hepimizin üzüldüğü aşikar malsf mafoldumben
Offf şmdide starda yeliz yalan şarksını sölüo ağlamıcam ağlamıcam ağlamıcammm...
Kuşum tam mantı denemez ona sosyete mantısı bilmem biliomsn çok seviyo o onu yapmştm önceden yemişti o gelcek die yaptm zaten yedi tabi yemezmi sırnaşık şey
Güzeldi dün valla en azından askmı gördm ne kdr hala özlesemde
selam kızlar ben de geldim:))) çeyizime iğne alamadan eve fırın aldık şimdi geriye kalanları temizlemeye gidiyorum püffff((( 5 dk içinde yanınızdayım:)))
cnm seydam bnm zaten o yüzden bu haldeyiz aşık olmasak gözümüz bu kadr kara olr muydu.. Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..
tarkandan asla vazgeçmem fonda çalsın arkdaşlar :asigim:
kıymam bn sana cnm yaa :gitme:
biliorm seydacm güzel oluo hem de pratik di mi alkisalkisalkis
sen mi bn mi özledm yaa off geçmior günler yar yar yar iğrencim laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?