2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

şeyda tam o yazıyı buldum elektrik gitti iyi mi akannehir ama azmin elinden ne kurtulur ki sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/286560-baba-evimi-231ok-246zleyece287im.html
:gitme:

Reyhannn çooooook teşekkür ederim cnm o kdr arayp buldun ya..
Okudum gözlerim doldu daha hala farkına varamamştm kendimi avutuyodum ama bunu okudukdan snra dankkk etti kafama iyice görmek istemediğim düşünmek istemediğim şeyleri yüzüme vurdu mafoldumben
Her an vazgeçebilrm evlenmekten sırnaşık şey
Dermişimmm vazgeçebilrmymmm gerçekten geçemem heralde :bbo:
Ama çok koyuyo gerçekten bu evden ayrılmak yaaaaaaaaaaa senağlama

hg şeyda nasılsın cnm o yazıyı daha önce okumuştum o kadar çok etkilememişti şimdi yine okudum düğün tarihi belli olunca bu sefer baya bi etkiledi ağladım diyebilirim

hg şeyda nasılsın cnm o yazıyı daha önce okumuştum o kadar çok etkilememişti şimdi yine okudum düğün tarihi belli olunca bu sefer baya bi etkiledi ağladım diyebilirim

Hb cnm..
Evet insanı çok fena yapıo düşüncesi bile yani bişiler okuduğumzda bu kdr etkilenmemiz farknda olupta hatırlamak istememizden..
Eğer şimdiki mantıkta olsaydım ve hayatımda Ferhat olmasaydı kimseyle olmazdım evlenmemek ailemden ayrılmamak için heralde..
Belki bi çoğunuza mantıksız gelebilr seninde yuvan olcak sende bi aile kurcaksın diyebilrsinz fakat çok farklı ya hepimiz yaşıorus bu duyguyu hiç ayrılmak istemiorum ailemden ama Ferhatla bi yuvamızın olcanın düşüncesi hergn onu görcemi bilmek onunla uyumak uyanmakta farklı bişe ikisindende vazgeçemiorum sırnaşık şey

o yazıyı bnde okumuştum kızlar bogazım düğümlendi okurken :gitme:
yani zor ama ne yardan geçerim ne de serden die bi laf vardır aynen öle hytmı geçirecgm aşkımdan asla vazgeçmem çünkü ona aşığım heranım onunla olsun istyrm :asigim:

Oyyy Oyyy kimler gelmişşş kimlerrr...
İyiyim Allah'a şükür cnm sen nasılsın?
İyisindir inşallah.. :Saruboceq:

iyiyim tatlım ne olsun Allaha şükür hihoyyyt
nasıldı akşam mantını yedi mi beyimiz cokacimcoook

iyidir emma sen nasılsın

hayrlı olsun cnm düğün tarihiniz zemuszemus
iyiym cnm yuvarlnıp gidiorz sositososito

İşte Denizcim böyle ciddi işlere girişmeden önce anlamamıştım bu kdr koycanı..
Ama şimdiki düşüncelerim olsaydı ve hayatımda Ferhat olmasaydı kimseyi hayatma sokmazdm heralde..
Ama Ferhat var çok seviyorum Allah ayırmasın beni ondan vazgeçemem ondan o yzden dedim vazgeçilcek gbi deil öyle olsaydı evlilik kararı almazdık hiç birimiz zaten..
Ama içimizin yandığı hepimizin üzüldüğü aşikar malsf mafoldumben
Offf şmdide starda yeliz yalan şarksını sölüo ağlamıcam ağlamıcam ağlamıcammm...

Kuşum tam mantı denemez ona sosyete mantısı bilmem biliomsn çok seviyo o onu yapmştm önceden yemişti o gelcek die yaptm zaten yedi tabi yemezmi sırnaşık şey
Güzeldi dün valla en azından askmı gördm ne kdr hala özlesemde

ilk okuduğumda sadece duygulanmıştım ikinci okuduğumda ağladım işeriye yönelik adım atttığımız için çok dokundu yazı kim yazdıysa çok güzel anlatmış duygularını

selam kızlar ben de geldim:))) çeyizime iğne alamadan eve fırın aldık şimdi geriye kalanları temizlemeye gidiyorum püffff((( 5 dk içinde yanınızdayım:)))

baba evimi özleyeceğim yazısı mı esracım? ah o yazı mahvetti beni ya( muhteşem olmuş yani bir kız ancak böyle anlatabilir sevincine rağmen geride bırakacağı özlemleri...

cnm seydam bnm zaten o yüzden bu haldeyiz aşık olmasak gözümüz bu kadr kara olr muydu.. Allah hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın..
tarkandan asla vazgeçmem fonda çalsın arkdaşlar :asigim:

kıymam bn sana cnm yaa :gitme:
biliorm seydacm güzel oluo hem de pratik di mi alkisalkisalkis
sen mi bn mi özledm yaa off geçmior günler yar yar yar iğrencim laelaelaelaelae

Valla napalım hem ağlıycas hem gidices ama kına gecemde çok ağlarım heralde..
Benim sözümde bile annem tutamadı kendini ağladı anneme bakmadımki ağlamym die yoksa bende tutamaz kendimi bi başladımı saatlerce ağlardım..

Hı hı çok pratk cnm ama bizim yazlıkta 5 aileye birden yapmştm bikere tepsi tepsi hiç pratk gelmemişti o zmn bna canım çıkmştı ya -tatlicadiarzu- sırnaşık şey
Özcan deniz geçmyr günler dmi hiiçççtee iğrenç deilsn cnm yaa bayılıorum ben o şarksna özcan denizn hep sölerim dinlerm delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…