2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anldm cnm ama hamaratsn maşllah 5 tepsi oh oh kaydirigubbakcemile3
bn arabesk dinlemiodum ama bu hasretlik beni dmardn vurdu şeydacım yaa netten artk geçmiyor günler dinliorum yok artk bu bn miym :roflol:

Merhaba Güzel Gelinlerim :1hug:

Nasılsınız bakalım diyeceğim ama girmişsiniz yine duygusal moda :sinifsinif: Hayırdır ya neymiş bu yazı niye hepiniz ağlamaklı oldunuz bakiim, hadi hadi canlanın bikaç ay sonra sevdiklerimizle bir ömür yaşamaya başlıycazzz opuyorumnanaktan Geçmişi okumycam çünkü çok sayfa var söyleyin bakalım ben yokken önemli şeyler oldu mu?Yeni kararlar ya da yeni eşyalar alındı mı?

He bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin :1hug:

anldm cnm ama hamaratsn maşllah 5 tepsi oh oh kaydirigubbakcemile3
bn arabesk dinlemiodum ama bu hasretlik beni dmardn vurdu şeydacım yaa netten artk geçmiyor günler dinliorum yok artk bu bn miym :roflol:

Valla bizim yazlıkta hep akrabalar bi fikir çıktı sahilde annemler oturrken balkondan akşama sosyete mantısı yapalım dedim anam demez olaydım yengemlr bizede yap dediler bide onlarada yaptım herkes çok beğenmişti zemuszemus
Sayemde akşam yemeğinden kurtulmşlardı :lepi:
Canım bende arbsk dinlemem ama damar deil o şarkı o kdr ya müslüm fln deil snçta ama özcan denizin hemen hemen bütün şarkılarını çok beğeniyorum ben..

ya seydacım o deilde şu baba evden son çıkış bni btirio yani kınada faln ağlmıcm ama evden son çıkışım bni bnden alır herade hüngür hüngür ağlarım makyaj falnda kalmz o derece yani mafoldumben
bn bide ağlamya başladgm zaman krize giriorm nefes faln alamiorum nasıl olck bilmiorum cnm yaa mafoldumben

Hg Füsuncum 1-2 sayfa geriye bak link war orda ordan okuyabilrsn o yazıyı cnm..
Ben mudoya gttm geçen gn yazdmda buraya okudunmu bilmiorum sosluk çerezlk bahrtlık mum fln aldım yemek takımı almadığım için uymaz diye başka bişey almaya çekindim..
Eee sende neler var bakalım??

Aynennn canım bnde öleym valla makyaj fln kalmıcak bizde o kurdle takma faslı evden çıkma faslı napcaz işimiz çok zor ya mafoldumben
Bende tutarım kendimi tutarım bi başladımıda kimse tutamaz beni saatlerce ağlamam lazm anca rahatlamam için..
Çözüm yok bu konuda malsf cnm 1 gn önceden bu kurdle takma evden çıkma olaylarını halledemicemz için mecbr yaşycaz sırnaşık şey

slm füsuncm hg zemuszemus
valla aynen gördgn moddayz duygusala bağladık mafoldumben
bi değşiklik yok cnm dvm öle muhabbete kaydirigubbakcemile5

hamaratsın işte seydacım hem ne güzel sevabada grmşsn yemk yapmktan kurtrmışsn yengenleri :lepi:
dur bakalım dha özcanla başldık cnm sonum müslüm olck heralde :roflol:

seydacım aldıklarını ağız tadıyla kulln inşllah bn onu untmuşum kusura bakma bide denk gelmdk ne zmndr :gitme:

ya yok evet ama makyajımızı porselen yaptırırsak akmıomş tatlım sende duydun mu fisfisfis

Yok be kuşum bence artık eğlencelerde çalınan şarkıları araştırmaya başlycaz sırnaşık şey

Güle güle kullan şeydacım..

Bende bişi yok valla, sınavlar bitti kendimi dinlenmeye adadım :))
Gelinlik modelleri filan bakıyorum işte..
Rejime başladım ben yürüyüşe filan gidiyorum, en önemli ayrıntı bu şu an hayatımda :))))

Teşekkür ederm cnm denk gelemedk ne zmndır evet..

Valla bilmiorum cnm hiç duymadım ama gittğim kuafördeki kız makyajda prfsyonel değil o yzden tereddtteyim napcam diye saçımı orda makyajmı başka yerde yaptıramıycama göre bişiler düşüncem artık..
Sen nerden duydun cnm yaptırmışmı kimse öyle?
Bide ben yağlı boya gbi makyajları sewmiorum parıl parıl parlayan hafif simli bronz makyjları beğeniorm..

Evet cnm okudum yazdıklarını rejime başlamşsn hdi bakalım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın..

cnm bnde çevremden duydum bu akmıomuş terlynce çıkmıomuş falan öle bişey..
seydacım makyaj konusunu konuştk bn abartı makyajdan hiç hoşlnmıorum demştm hatta makyajm bi rimel bi kalemdr başka bişey kullnmıorum ama bu porselni iyice araştrmak lazım sositososito
bnde simli şeylerden parlyn yüzden hç hoşlnmıorum zaten fotolarda da güzel çıkmıo cnm 220 watt lamba gibi parıl parıl :roflol:

[

Nası oynamama cnm?
Aaa ben döktürürüm valla oohhh ohh yandan yandann sositososito

oooh seydacm 10 parmağnda 10 marifet ne güzel zemuszemus
kursa faln mı gtsem ne yapsm cnm ya bn oynarım oynmasnda o kadr gözün üstmde olduğu bi ortmda nasıl oyncm bilmiorum :sm_cool:
cnm bide horon var hadi oyndm dielim horon nasıl teperim ben yaa :roflol:

oynamayı bende severim valla nişanda çiftetelli dışında bişey oynayamadıma ama nişanlığın kuyruğu sayesinde gelinliğimi kuyruksuz yaptırıcam bu yüzden kesin kararlıyım bide koltuk altında taşlar olmıcak nişanlığım baya taşlıydı koltuk altım mahvoldu o yüzden

oynamayı bilememde horonu gelinlikle çok zor oynanır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…