• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

evet . geçen yaz evlenen arkadaşım var. ailesinin yanına 2 gün kalıp gitti geçen. kendimi yalnız ve yabancı hissettim diyor.

Ben okumadım o yazıyı yaw..
Evlendikden snra baba evimize geldiğimzde eskisi gbi olamycas bu belli ve bu çok koyuyo ya mafoldumben

bana da çok dokunuyo gerçekten. ama kendi evimi de istiyorum. valla rüyamda bile aşkımla evlenmiş olarak görüyorum kendimi çok mutluyum derken zırr saat çalıyor Çok üzgünüm çoook

bana da çok dokunuyo gerçekten. ama kendi evimi de istiyorum. valla rüyamda bile aşkımla evlenmiş olarak görüyorum kendimi çok mutluyum derken zırr saat çalıyor Çok üzgünüm çoook

şeydacım site içinde bir yazıydı karıştırırken okudum. şimdi bulamadım kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Canım bnm yaa..
Ben hayal kurmayı sevmediğim için ne zaman hayal kursam hep olmadığı için hayal dahi kurmuyorum.
Rüyamdada gördüğümü hiç hatırlamıorum o kdr şartlandırmışm kendimi.. =)
Bende bizim evimiz olsn istiorm bugn geldi evden çıkarken onu yolcularken balkondan bakarken fln içim çok kötü oldu her görşüp ayrıldığımzda dahada kötü oluorum mafoldumben
Boşver cnm bulamadysan baktğn için teşkr ederm.. buyrunnnnnnnnn

selam cnm benimde yüzde doksan nisan olucak

ben üstü dar altı kabarık taş işlemeli alıcam yada yaptırıcam tam belli değil...

senin zevkin nasıl bilmek lazım :)::)

nişanlım dün öyle bir aradı baktı ben alttan almadım bu sefer o da hemen yan çizip konuyu uzattı yine sabahta mesaj çekmiş.önceleri bana güveniyordun ve benimle bir ömür geçirmeyi benden daha çok istiyordun şimdi ne oldu sana da sürekli problem çıkarıyorsun. diye yazmış. ben de cevap yazmadım o da hala aramadı :(

Back
X