- Konu Sahibi CADISILA87
- #5.721
iyi gecelerrrr.. ben geldimmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim teşekkürler. oo düğünlerde buluşacaksınız ha. keşke bende o taraflarda otursaydım..
sen nerde oturuyosun cnm
düğünün de afyonda mı olcak kısmet olursa canım?
afyon olursa gelmemiz zor ama burdan yetişiriz sana:))) yalnız bırakmayız senii:)
kızlaaarrr ben geldim dün kavuştum sonunda aşkıma izne geldi yarında buluşcaz inşallah bütün gün bizim olcak için kıpır kıpır yaa ne çok özlemişim...
ohh çok güzel bir haber.çok sevindim. Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallahh.kızlaaarrr ben geldim dün kavuştum sonunda aşkıma izne geldi yarında buluşcaz inşallah bütün gün bizim olcak için kıpır kıpır yaa ne çok özlemişim...
ahh keşke gelebilsemm(( ama burda olcam:) tüm gelişmelerini burdan takip edicem inş:)
kızlaaarrr ben geldim dün kavuştum sonunda aşkıma izne geldi yarında buluşcaz inşallah bütün gün bizim olcak için kıpır kıpır yaa ne çok özlemişim...
şaka gibi ya:) biz de evleniyoruz vay be:) geçen bi topicte okudum baba evimi özleyeceğim diye bi yazıydı.çok duygulandım canım ya...evlenmek iyi hoş da duygusallığı fena olcak o gün![]()