• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

teşekkür ederim canım. iyiyim.yarın akrabamın kına gecesi var,oğlan tarafıyız. Allah bize de göstersin inş.

Allah mesut etsin canım benim:) darısı da bizim başımıza inş:)) henüz programlanmış bişeyler yok ama düğünlerimizde toplansak ne güzel olurdu dimi:)

kızlaaarrr ben geldim dün kavuştum sonunda aşkıma izne geldi yarında buluşcaz inşallah bütün gün bizim olcak için kıpır kıpır yaa ne çok özlemişim...

kızlaaarrr ben geldim dün kavuştum sonunda aşkıma izne geldi yarında buluşcaz inşallah bütün gün bizim olcak için kıpır kıpır yaa ne çok özlemişim...

ay canım benim hayırlı olsun:) Allah kavuştursun inş:) ay heyecana bakar mısın ya canım benim dolu dolu yaşarsınız izninizi inş:))))

ohh çok güzel bir haber.çok sevindim. Allah mutluluğunuzu arttırsın inşallahh.

ahh keşke gelebilsemm :((( ama burda olcam:) tüm gelişmelerini burdan takip edicem inş:)

ben de gelişmeleri takip ederim. tek tek yuvadan uçarız artıkk kaydirigubbakcemile4

şaka gibi ya:) biz de evleniyoruz vay be:) geçen bi topicte okudum baba evimi özleyeceğim diye bi yazıydı.çok duygulandım canım ya...evlenmek iyi hoş da duygusallığı fena olcak o gün:(

evet o yazıyı ben de okudum. hele odayla ilgili kısmı bitirdi benii. yazlıklarımı kaldırırken saneye evliyken giyip giyemeyeceğimi düşünerek ayırdım.

Ümmümm askına kavuştun sonunda yaa inşallah birazda olsa hasret giderebilrsiniz cnm..
Çok sevindimmm..

şaka gibi ya:) biz de evleniyoruz vay be:) geçen bi topicte okudum baba evimi özleyeceğim diye bi yazıydı.çok duygulandım canım ya...evlenmek iyi hoş da duygusallığı fena olcak o gün:(

Valla bu evlenme konusunda hala inanamıyorum bnde şaka gbi oyun gbi her zmn evlilikten konuşuodk şimdide öyleymiş gibi gelio Allah yardmcmz olsun..

Back
X