• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

teşkkr edrm cnm daha iyileri senin olsn opuyorumnanaktan
yani bzm ortada ev falan yok mutfgm kesin geniş olması lazım yoksa salona koyarız artk delikafadulden
cnm bnde zaten o siyah dedgm çamaşr makinesini alamam çok pahalı ve bana göre gerksiz dedğin gibi dış tasarımna gidio o kdar para :gitme:
ama çok zengin olsaydm alırdım niye almıym ki di mi cnm :dance:

tabi canım çok paramız olsa almamak olmaz zaten kaydirigubbakcemile3
ay hayırlısı olsun inş o zaman ev konusunda da şekerim :Saruboceq:

cnm dalış yaptım falanda deme biz zaten siz lafa girmedgnz için kaynatıp gdiyrz tabi grecksn :hulya:
uniqueart markasını hiç duymadım cnm neyin bu dedgne göre kalitelii bişey ?

işin esprisi canım o öyle olmadığını biliyorum zaten yerimseniben
uniqueart oldukça kaliteli ve iyi bi marka canım ister evle ilgili satış yapan sitelere ister kendi sitesine bak çok da güzel modelleri var, ben şimdi tek kişilik bi modelini kullanıyorum memnun olduğum için çeyizime de ondan aldım, o yüzden tavsiye ederim opuyorumnanaktan
neyin olduğunu ben de bilmiyordum sen deyince baktım, şöyle bi yazı buldum:

"1974 yılında 40.000m²lik kapalı alana sahip Türkiye'nin ilk ihtisassa yönelik tekstil fabrikasını kuran Denizli Basma, teknolojisini sürekli yenileyip geliştirerek, çeyrek asırdır dünyanın dört bir tarafına ihracat yapmaktadır.

1997 yılında Deba Holding bünyesinde kurulan UNIQUE ART Denizli Basma'nın 25 yıllık deneyimi ile iç piyasa ve yurt dışında ev tekstili sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. 2 sene içerisinde hedeflediği Pazar payını yakalayan UNIQUE ART sektöründe örnek alınan bir marka haline gelmiştir."

Anladım cnm geldikden snra gittiğinde zaten gitmiş oldğuna kendini alıştırana kdr dönmüş olcak inşllah öncedende konuştuğmz gbi..

EVET BİTANEM AYNE ÖLE OLUR İNŞALLAH...
AMA BENİM ŞİMDİ ÇIKMAM LAZIM KIZLAR ÇOK TEŞEEKKÜR EDERİM HEPİNİZE KENDİNİZE ÇOOOK İİ BAKIN ÖPÜYORUM HEPİNİZİ AYRI AYRI...opuyorumnanaktan

tabi canım çok paramız olsa almamak olmaz zaten kaydirigubbakcemile3
ay hayırlısı olsun inş o zaman ev konusunda da şekerim :Saruboceq:

amin cnm Allah hepimin gönlüne göre versin :Saruboceq:

işin esprisi canım o öyle olmadığını biliyorum zaten yerimseniben
uniqueart oldukça kaliteli ve iyi bi marka canım ister evle ilgili satış yapan sitelere ister kendi sitesine bak çok da güzel modelleri var, ben şimdi tek kişilik bi modelini kullanıyorum memnun olduğum için çeyizime de ondan aldım, o yüzden tavsiye ederim opuyorumnanaktan
neyin olduğunu ben de bilmiyordum sen deyince baktım, şöyle bi yazı buldum:

"1974 yılında 40.000m²lik kapalı alana sahip Türkiye'nin ilk ihtisassa yönelik tekstil fabrikasını kuran Denizli Basma, teknolojisini sürekli yenileyip geliştirerek, çeyrek asırdır dünyanın dört bir tarafına ihracat yapmaktadır.

1997 yılında Deba Holding bünyesinde kurulan UNIQUE ART Denizli Basma'nın 25 yıllık deneyimi ile iç piyasa ve yurt dışında ev tekstili sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. 2 sene içerisinde hedeflediği Pazar payını yakalayan UNIQUE ART sektöründe örnek alınan bir marka haline gelmiştir."

saol cnm aklımda bulunsun bnmde hihoyyyt

iyi geceler kızlar nasılsınız
mühürlükaderim gözün aydın aşkına kavuşuyosun galiba izinemi geliyo tezkereyemi

geç oldu azcık ama hoşgeldin canımm opuyorumnanaktan

seydaferat .!.:
FONT="Comic Sans MS"]
MELTEMEMRE cnm bnm dediğim buzdolabı göze batcak kdr iz bırakmıo anlatmştm bilmiorum ben çok beğeniorum o buzdolabını..
Fiyatıda arçeliğin sitesinde 3.468.000 olarak geçio ama gittiğinde indirim payıda wardır heralde..
Siz aldınızmı buzdolabını fln?
[/FONT]

bilmem ki bende mağazada sormuştum 4bin küsür demişti -tatlicadiarzu-
belki benim elimde asit miktarı fazladır daha fazla iz bırakıyordur canım şakkıdı
o kadar para verecek olsam bide tabi yerim olsa bosch siyah alırdım zaten gardrop tipi :delphin:

[sıze="2"]amin kızlar amin az kalıcak inşallah dönüşünde ama bi daha nası ayrılcam bilmiyorum öle özledimki anlatamam size...[/sıze]

daha şimdiden gidişine odaklanma benden tavsiye tatlım
gelişine odaklan şimdi, yokluğunun acısını nasıl çıkartacağınıza bakın
gittiği gün üzülürsün ama şimdi onu düşünme lütfen :teselli:

Son düzenleme:

MELTEMEMRE aynı dolaptan bahsetiğimiz hakkında şüpheye düştüm şuanda kaydirigubbakcemile3
Neyse cnm çift kapılı dolapların içi geniş olmuo eğer beğendysen farklı tabi herkesin zewki ayrıdır..

Denizcim görüşürs cnm kendne dkkt et Şeniz

Back
X