2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Denizcim bu durumlarda anneler konuşur genelde önden yani benim öyle olmuştu sonra babam beni çağırıp öğrenmek istediklerini sorup fikrini söylemişti gelsin tanışalım demişti ama benimki yanlız gelmek istemedi ailece geldiler

Valla bnmde annem konuştu ama babam hiç beni çağrp sormadı saolsn pek meraksızdı insanı fitil edicek derecede rahattı..
Denizciğimnde annesi konuşmuo glba aslnda en iyiside senin konuşman Denizcm ya hem ne merk ediosa rahat rahat sorar baban sna

biliorm cnm ama ben babmla daha iyiym oyzden.. bilmiorum artk ne olck ne btck stres içindeym..

aynen öle cnm annem pek yanaşmıo..haklısın cnm konuşcm tekrardan inşallh..

Sen konuş canım ozaman bir an evvel babam bu fikre iyice alışsın yaza bişey kalmadı senin gitmen birden koymasın

Aynen Gülçine katılıyorum bencede bir an evvel konuş çnkü bnm babamında alışması baya zamn aldı ciddiye almıodu resmen adam bizi kaydirigubbakcemile3

Sen konuş canım ozaman bir an evvel babam bu fikre iyice alışsın yaza bişey kalmadı senin gitmen birden koymasın

orası öle cnm ama yapck bişeym yok şimdilik çünkü bn nyetmi söldm ama tekrardn bana konuyu açmdılr.. yazın konuştgmzda aşkım hakkında herşy konuşuldu yani nereli ne iş yapar kaç yaşında nasıl tanştık herşy konuşldu ama şimdi sanki hçbrşey konşmamş gbyz..

Aynen Gülçine katılıyorum bencede bir an evvel konuş çnkü bnm babamında alışması baya zamn aldı ciddiye almıodu resmen adam bizi kaydirigubbakcemile3

Benimde öyle oldu babam yeni alışmaya başladı yani salonu tutunca anladıki evleniyoruz sözlendiğimde herkese diyodu 2010da düğün diye bende kızıyodum nasıl bekleriz o kadar diye bekledik geçti bile

Benimde öyle oldu babam yeni alışmaya başladı yani salonu tutunca anladıki evleniyoruz sözlendiğimde herkese diyodu 2010da düğün diye bende kızıyodum nasıl bekleriz o kadar diye bekledik geçti bile

Denizcim konuşuldu konuşuldu baban hç fikrini sölemedimi tmm şu olsun bu olsun demedimi iginç demedyse hemencck söle bence kendini hala alıştıramadı demekki

Denizcim konuşuldu konuşuldu baban hç fikrini sölemedimi tmm şu olsun bu olsun demedimi iginç demedyse hemencck söle bence kendini hala alıştıramadı demekki

nedn ilginç cnm sence? yani dinledi sadece aşkımı araştrıcgnı söledi cep numarsını falan aldı ama daha tık yok bni korkutnda bu sesszlik cnm..

Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler iyi sohbetler size

iyi geclr cnm saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…