- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.161
Ben geldim kızlar bıcı bıcı yaptım :ecrin_bebek:
Ben geldim kızlar bıcı bıcı yaptım :ecrin_bebek:
Sakınnnnnn
Mektubun cwbınıda beklersn baya en iyisi yüz yüze konuşmak bnce..
Denizcim bu durumlarda anneler konuşur genelde önden yani benim öyle olmuştu sonra babam beni çağırıp öğrenmek istediklerini sorup fikrini söylemişti gelsin tanışalım demişti ama benimki yanlız gelmek istemedi ailece geldiler
ay mis gibi olmuşsunn..hoşgeldin
Denizcim bu durumlarda anneler konuşur genelde önden yani benim öyle olmuştu sonra babam beni çağırıp öğrenmek istediklerini sorup fikrini söylemişti gelsin tanışalım demişti ama benimki yanlız gelmek istemedi ailece geldiler
Valla bnmde annem konuştu ama babam hiç beni çağrp sormadı saolsn pek meraksızdı insanı fitil edicek derecede rahattı..
Denizciğimnde annesi konuşmuo glba aslnda en iyiside senin konuşman Denizcm ya hem ne merk ediosa rahat rahat sorar baban sna
Sen konuş canım ozaman bir an evvel babam bu fikre iyice alışsın yaza bişey kalmadı senin gitmen birden koymasın
aynen öle cnm annem pek yanaşmıo..haklısın cnm konuşcm tekrardan inşallh..
Sen konuş canım ozaman bir an evvel babam bu fikre iyice alışsın yaza bişey kalmadı senin gitmen birden koymasın
Aynen Gülçine katılıyorum bencede bir an evvel konuş çnkü bnm babamında alışması baya zamn aldı ciddiye almıodu resmen adam bizi kaydirigubbakcemile3
İlk bu olayı babana senmi söyledn cnm?
Aynen Gülçine katılıyorum bencede bir an evvel konuş çnkü bnm babamında alışması baya zamn aldı ciddiye almıodu resmen adam bizi kaydirigubbakcemile3
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler iyi sohbetler size
Denizcim konuşuldu konuşuldu baban hç fikrini sölemedimi tmm şu olsun bu olsun demedimi iginç demedyse hemencck söle bence kendini hala alıştıramadı demekki
Ben çıkıyorum kızlar iyi geceler iyi sohbetler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?