2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayyy sakınnn karışmasın karışırsa biterim bennn Şimdi bi duş alıp yatıcam zaten. yorgun uyanmak istemiyorum çünkü yarın uykusuz kalıcam bayağı (pazar günü baba biir sınavım varda)

Allah yardımcın olsun güzelim..
İnşallah sınavın çok güzel geçer..
Uykunu al cnm uyuklama skn sınvda..

Oyy kıyamam ben sana yaa bilirim olur insanın öyle halleri.Benimde çok olurdu ama nedense çalışmaya başladığımdan beri pek olmuyo.Hiç boş vaktim olmuyo düşünmek için ondan heralde :))

Ben çıkıyorum fıstıklar bir duş alıp vücudumu dinlendireyim sonrada mışıl mışıl bir uykuya dalayım :) İyi geceler öpüldünüz...

Ben çıkıyorum fıstıklar bir duş alıp vücudumu dinlendireyim sonrada mışıl mışıl bir uykuya dalayım :) İyi geceler öpüldünüz...

Tamam cnm mışıll mışıll uyu rüyanda sevdiceğini gör
İyi geceler.
Tekrar sınavında başarılar İnşallah ÇooooooooooK güzel geçer..

seydacm geldm babm zor kalktı
cnm dün nedn agldn bana deseydn çıkmzdm seni yalnız bırakmzdm karşılıklı aglardık bnde çok karışığım mafoldumben

seydacm geldm babm zor kalktı
cnm dün nedn agldn bana deseydn çıkmzdm seni yalnız bırakmzdm karşılıklı aglardık bnde çok karışığım mafoldumben

Hg cnm nasılsın?
Canım ağlamam gerekiyodu rahatlamam için hiç iyi değildim çnkü
Çok teşekkür ederm cnm düşünmen yeter
Senin neyin var kuşum ya..

iyiyim cnm yani öle diorum işte..
ne biliym cnm ya belirsizlik kadar kötü bişey yok.. neyse şimdi bni boşver, sen neden üzgnsn cnm?

Evet cnm bende aynı dertten müzdaribim Ferhatla konuşuorus eylülde olması taraftarı o öyle anlıyorum ama bu ara çok alınganım herşeyi tersten anlyp üzülüorum kendime kuruntu ediorum..
Bu ara çok ilgi istiorum glba mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…