2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hayrlısı olsun cnm ben o kadr uzucgnı düşünmüorum siz bu yaz Allahın izniyle evinizde olcksınız üzülme olr mu.. bnm derdm hem ilgisizlik hem belirszlik yani bzmkilerin ya tersi tutarsa çok korkuorum yaa offf..

hayrlısı olsun cnm ben o kadr uzucgnı düşünmüorum siz bu yaz Allahın izniyle evinizde olcksınız üzülme olr mu.. bnm derdm hem ilgisizlik hem belirszlik yani bzmkilerin ya tersi tutarsa çok korkuorum yaa offf..

Yok cnm ya sıkma canını bende öyle takntı yapıodum bnm babam sorun çıkarmadysa o kdr süründürdükden snra sizinkilerde sevip güvendikden snra sorun çıkartmazlar güzelim
Zaten o belirsizlik insanı yiyip bitio bende o yzden bu kdr takıorum kendime
Bu ara çok yoğun çalışıo Ferhat bide daha çok ilgi istiorum hayatmda dha fazla hissetmek istiorum onu mafoldumben

sorunlar bttmio ki cnm ne siz sorun ne ben içimdekileri dökeym sizide bunaltmak istemiorum.. tekrar ediorum belirsizlik kadar kötü bişey yok adı konmaynca sanki hayal gbi gelio..

Anlat cnm ya dinlemek istemesek anlat demeyz burda birbirimizin yanında olmak için varız..
Emin ol tamamen hazırlıklara kaptırıp gtmeden hep hayal gbi gelio bna şuan bile adı konduğu halde hayal gbi gelio kafamçokkarıştı

sıkmamak elde deil cnm.. al bnden de o kadr 2 haftadır zaten istnbl dışında konuşamıoruz bile kızıorum kendi kendime, ama onada hak veriorum işin içinden çıkamıorum cnm mafoldumben sen yine yüzünü görebiliosun cnm elini tutabiliosn bnde oda yok senağlama

üzme kendini denizcim. şeydacım senin de moralin bozuk gibi. kıyamam valla. herşey yoluna girer canlarım. biraz sabretmek düşüyor bize. birlikte aşıcaz inşallah. güzel haberler vereceğiz birbirimize

cnm anltck bişeyde yok tam olark çnkü belirsz çünkü ailemn tepkisinden korkuorum yani ya olmaz derlerse.. yazın söldm mesela isteme muhabbetini nedn tekrardn sormuolar neyi bekliolar anlmıorum bu belirsizlikte bni boğuo çok fazlasıyla hemde..

seydacım öle deme bak iş cddileşince yüzük takılınca sonunda er ya geç evlnicksnz ama bn bilmiorum mafoldumben

Evet cnm en azından yüzünü görebiliorum oda yetmio azck görüşebiliorus bütn hafta yoruluo die tbkide senin durumunla kıyaslanamaz..
Tabikide sıkmamak elde deil biz ne dersek diyelim sıkıcaksın ama şöyle yapabilrsn cnm senin babanla bu konu konuşulmştu bilio baban diymi sende babanla oturup konuşabilrsn babcım ne düşünüosun bnm durumum hakkında fikirlerini almak isitorum diyebilrsn en azından içindeki sıkntılar birazck gecer..

üzme kendini denizcim. şeydacım senin de moralin bozuk gibi. kıyamam valla. herşey yoluna girer canlarım. biraz sabretmek düşüyor bize. birlikte aşıcaz inşallah. güzel haberler vereceğiz birbirimize

Valla cnm işte söledğm gbi ilgi konusuna takıldım bnde hayatmda deilmiş gbi varlığını hissetmek istiyorum..

Canım biz sözlenmeden ve söz muhabbtimz olmadan Ferhatla konuştğmzda baban duysa napar derdi bnde aa hemen sözlenmemiz lazm askm ciddiye bindirmemiz lazm işi diodum ama babama söledk adamda tık yok sesini çıkartmıo bide üstüne soruorus baba bişe söle artk ee nolck fln die benim sölicem tarhi beklemiomsnz o zmn dha bekliceksnz ben ne zmn dersem diyip oyalyp oyalyp duruodu bnm babamın karşısna geçip konuşma gbi bi durmum yoktu babam dinlemezdi çok çabuk parlar eğer sen babanla oturp konuşabiliosan gidip konuşmanı tavsiye ederm baba fikirlerin ne die sor en azından

bnm babmda çok sinirlidr cnm ama annem daha sinirlidr oyzden babamla konşuorm

umudunu sakın yitirme. sevgisinden eminsen herşey yoluna girer. aileler de sorun olmaz korkma.

inşallah cnm eminm şüphem yok ama kokulrm var işte..

Canım bence evde kimse yokken veya babana söyle bi akşam yürüyüşe çağr babanı konuş en azından dışarda fln olursanız fevri davranamaz yani sözlencem fln demiceksn sdce baba böyle böyle bi olay oldğnu biliosun fikirlerin nedir senin söylemeni bekledim ama söylemedn benim için fikirlerin önemli merak ediorum paylaşmanı isitorum de ne kaybedersinki

anldm cnm mektup mu yazsam ne yapsm bilmiorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…