• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Denizcm telefnla konuşuodum kuzenmde kendi üyeliğine girmiş o sırada geldiğimde görebildim yazdklarını ksra bkma..
Bence neden ilginç evet yada hayr dememesi bi tarh söylememesi özellklede telini isteyp aramaması tık yok dediğine göre aramamş..

Bence hemen konuşman lazm cnm kendini alıştıramaz böyle istesede ne kdr geç o kdr iyi diye düşünüo herlde :delphin:

Valla canımı sıkanın ne oldğnu bi bilsem canını sıkcam ztn de bilemiorm işte kaydirigubbakcemile3
İçim sıkılıyo ya ruhum daralıo
Niye böleyim hiç bilmiorumc:bbo:

iyi gidiyo aynı bi değişiklik görmedim şimdiye kadar
pazar akşamı nişan bohçalarını götürücez o zaman 1 hafta olmuş olucak nişanlanalı

iyi gidiyo aynı bi değişiklik görmedim şimdiye kadar
pazar akşamı nişan bohçalarını götürücez o zaman 1 hafta olmuş olucak nişanlanalı

Hayırlı olsun cnm..
Bizde bugn söz bohçasını götrdk bizimki baya geç oldu özlesin aileler birbirini ddk ..
kaydirigubbakcemile3

seyda cim bosvermeliyiz umursamamaliyiz aslinda...

nisanli ciftler arasinda bu sorunlar genelde olurmus tipik turk nisanli halleri............

Hg cnm
Valla takmamak gerek evet ama elde deil..
Evlenme merklısı deilim veya evlencem gün gelsin die sabırsızlanıorum diye bişe yok o kdr çok bekledimki artk sıkıldım herşey sıkıyo bunaltıo bnm yaşdklrm koly şeler deildi onlardn snra bide hala beklemek ne bilem işte öle ortya karşk bişe durumum :gitme:

hos buldum kizlar

seyda cim anlatsam burdan koye yol olur dedikleri cinsten yasadiklarimi sorunlari anlatsam ama bosverecegiz sevdigimiz adamlar icin....ben 2003 yilindan beridir bekliyorum bekle bekle sabir kalmamisti artik hele ki annesinin eski sevgililerini anlatmasi,degisik sacmaliklari neyse ki askim cok tatli,iyi ve beni seviyor.Garip bir sevgi iste vazgecmeye calistim yeri geldi ama ne mumkun oyle bir islemis yuregime....gozlerimi sanki onunla actim.Beni kirip,uzmuyormu sanki tabi arada oluyor ama iste artik belli bir yasa gelip ve 6 yildir ayni insanla bir iliski yasayinca huyu suyu,hatasi,sevgisi her seyi kabulun oluyor.Arada da bazen umutsuzluklar sariveriyor dort yanini sonra unutuveriyorsun sorunlari bir sekilde cunku seviyorsun o adami...........bu en buyuk gercegi oluyor yureginin :)

hos buldum kizlar

seyda cim anlatsam burdan koye yol olur dedikleri cinsten yasadiklarimi sorunlari anlatsam ama bosverecegiz sevdigimiz adamlar icin....ben 2003 yilindan beridir bekliyorum bekle bekle sabir kalmamisti artik hele ki annesinin eski sevgililerini anlatmasi,degisik sacmaliklari neyse ki askim cok tatli,iyi ve beni seviyor.Garip bir sevgi iste vazgecmeye calistim yeri geldi ama ne mumkun oyle bir islemis yuregime....gozlerimi sanki onunla actim.Beni kirip,uzmuyormu sanki tabi arada oluyor ama iste artik belli bir yasa gelip ve 6 yildir ayni insanla bir iliski yasayinca huyu suyu,hatasi,sevgisi her seyi kabulun oluyor.Arada da bazen umutsuzluklar sariveriyor dort yanini sonra unutuveriyorsun sorunlari bir sekilde cunku seviyorsun o adami...........bu en buyuk gercegi oluyor yureginin :)

Öyle tbki cnm seviyorus bekliyces umursamamaya çalşcas bunların hepsinin farkndaym ama şuanki durumum istem dışı anlam veremiyorum..
Azcık içiymde kafa dağtym eğer buda iyi gelmesse bilemiorum yaniiii :içelim:

Back
X