2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şahsen ben eşimin evlendikten sonra bakımsızlaşmasına katlanamam.Bu bana verdiği değerden birşeyler yitirdiğini gösterir..

yani anltmak istedgm buydu cnm evlilik kötü bişey deil olmlu yönleri bna göre çok dha fazla..

Denizcim saol bitanem görmemişim kusura bakma.
Gerçi henüz almadık, kayınpeder onaylarsa alıcaz ama o da onaylamış galiba nişanlım söylemiyo heyecanımı tırmandırmak için :)

inşallah cnm Allah gönlne göre versin..

anldım cnm evlilik aşkı öldrmez zaten ben buna yürekten inanıorum..

cnm yapma bak öncelikle seni tanıdgm kadrıyla sen gerçekten pozitif bi insansın ve inan senden o elktrgi alabilorum..evliliğinde inan bana çok güzel olck yani tabiki kavgalarınz olck ama oda seviyeli olck.. yani sen gönlünü ferah (ferhat) tut ve umutsuz olma cnm

ya yok artık bu mu yani evlilik yaa akannehir

Ama evlendikten sonra her haftasonu beni bir yerlere eğlenmeye götürmezse amaann değiştin sen, evliliğimiz monotonlaştı, beni artık sevmiyomusun diye yaygara koparıp dır-dır etmem mesela..

Denizcim aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım :) Bencede evlilik kötü birşey değil hatta dünyanın en güzel şeyi..Ama onu güzelleştirmek de çirkinleştirmek de çiftlerin elinde..

Kızlar güldürdünüz beni Allah sizin iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3
Gecelik heee bnm teysemin çamaşır dükkanı var yardıma flnda giderm ordan bişeyler almamak için her zaman kendimi tutardm alsam napcan sen bunları dicekler die artk sözlü oldm için doyasıya alabilrm..
Bayılırımmm çamaşıraa...
Evet dırdırcı kadınları sırf erkekler değil bende çekemiormmm kafamçokkarıştı

bunu kastetmştm cnm çok isabet oldu..

bn zaten bakımsz olan insanları özellikle evli olnları anlmıorum biz kadınlar kendimiz çok cbk koyuveriorz o zmn adam evliliktende sıkılır sendende yani di mi ama füsuncm?
ben bakımsz olamam asla bunu kendime yakıştramıorum..

Şahsen ben eşimin evlendikten sonra bakımsızlaşmasına katlanamam.Bu bana verdiği değerden birşeyler yitirdiğini gösterir..

aynen cnm bunada katılıyrm kesinlikle..

ya yok artık bu mu yani evlilik yaa akannehir

Bencede kesinlikle evlilik bu değil, insan 1 ayda nasıl öldürebilir evliliğini hayret ettim doğrusu..Kız baba ocağındaki bir eli yağda bir eli balda hayatını tepip gitti evlendi o çocukla ve şimdi sonuç tam bir fiyasko :bbo: Ona kendimce tavsiyelerde bulundum bakalım yapacak mı ve birşeyler değişecek mi :uhm: İyi yönde değişmeler olursa size anlatırım kızlar kaydirigubbakcemile3

Valla çamaşur sulu abidik gubidik şeyler giyip karşılamam tbkide kocamı zaten çamaşır suyu kullancamıda sanmıorum beni tıkıo kaydirigubbakcemile3
Neyse ama twden fırlamş gbi her günde full makyaj gecelikler kıyaftler karşılayamam yani ksra bkmasn..
Ay size bi örnek verim yne teysemn dükkanına bitane kız bohça alışverişne gelmiş kaynansı görmcesi fln wardı yanında kıza çıkıorus fantezi çamaşırlar yok yok dio hbre ztn ne kdr kalıoki üzerimzde bu para veilmez dio
Şimdilik ihtiyacımz olmaz dio ( yeni evli olcklar ya )
Dedim asıl şmdi ihtiyacın var be sen giyme alma tmm kocan 2 gn snra başkalarına gitsnde görürüm seni gelip bna gecelikk verin deme skn :roflol:

Ama evlendikten sonra her haftasonu beni bir yerlere eğlenmeye götürmezse amaann değiştin sen, evliliğimiz monotonlaştı, beni artık sevmiyomusun diye yaygara koparıp dır-dır etmem mesela..

yani mesela dışarı çıkmadınız mı al bi film izleyn yada beraber yemek yapın yada puzzle yapın playstation oynayın beraber maç izleyn ne var ki hep erkekler mi bzm dizilerimizi izlck kaydirigubbakcemile3

Denizcim aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım :) Bencede evlilik kötü birşey değil hatta dünyanın en güzel şeyi..Ama onu güzelleştirmek de çirkinleştirmek de çiftlerin elinde..

kesinlikle karşılıklı cnm ilişkiler evlilik özen ister o yüzden herkes kaldıramıo.. kaldıramıyncda hep karşı taraf suçlu oluo ama öle deil işte..

bnde bayılırım çamaşra cnm yaa çeşt çeşt olsun valla çok şanlısın seydacım sositososito

Evet denizcim teysemin dkknı olması açısından şanslıyım ama teysemin mizah yönü fazla geliştiği için onları alırken bi dnya dalga konusuda olurum kesn kaydirigubbakcemile3

Ben şu anda pamuklulardan başka bişi giymiyorum hatta kış olduğu için halimi görseniz haminneler gibiyim kaydirigubbakcemile3 Ama evlenince konsepte uygun şeyler giyerim tabi Aldım öyle var bikaç bişi :kedi:

Şeydacım tabiki her daim full makyaj karşılayamazsın eşini ama en azından eski püskü yırtık şeylerle de karşılama yeter tatlım :)

Evet evet deniz onlar hep bizim dizilerimizi zilcek değil bizde biraz onların hoşlandığı şeylr yapalım, 3 adım ben gideyim 5 adım o gelsin :))

anlt cnm beklioruz sositososito umarım toparlarlar cnm akannehir

yani bizde banada boyalı gezmcez heralde cnm bakımlı olmak sadece boyanmk deildir zaten önmli olan karşındakini önemsemk ve saygı duymak ama çamşrları untmamak lazım yinede seydacm :jeyyar:
yok artk yaa asla böle konuşamam kavınvalidenin yanında akannehir

Ben şu anda pamuklulardan başka bişi giymiyorum hatta kış olduğu için halimi görseniz haminneler gibiyim kaydirigubbakcemile3 Ama evlenince konsepte uygun şeyler giyerim tabi Aldım öyle var bikaç bişi :kedi:

Şeydacım tabiki her daim full makyaj karşılayamazsın eşini ama en azından eski püskü yırtık şeylerle de karşılama yeter tatlım :)

Yok cnm ben evde bile renk uyumuna dikkat ederm bitek kahverengi annemin ördüğü kap kalın hırkam war kışın onu üzerimden çıkarmam komik oluo onunla çıkar şunu artk diolar..
Eee evlenince giymem bunuda zemuszemus
Valla bu gecelikti çamaşırdı muhbbtleride biraz erkeğe bağlı ya odun gbi bi kocan warsa istediğini giy anlamıosa kadınında içinden almak gelmio ya..

Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, yatayım sabah erken kalkıp ders çalışmaya devam etmem lazım yine. Öpüyorum sizi fıstıklarım a.s. iyi geceler iyi sohbetler kaydirigubbakcemile3

Kız kayınvalidenin ruhu duymuodu kadın arkada duruodu hiç karşmıodu
Kız salaktı anlamıodu al diorus anlamıo sanki para kendi cebindn çıkıo bunları alman lazm diorus yine anlamıo ee ne diyim n
gelinliğin altına bile bişe almamştı aptal

Son düzenleme:

Evet denizcim teysemin dkknı olması açısından şanslıyım ama teysemin mizah yönü fazla geliştiği için onları alırken bi dnya dalga konusuda olurum kesn kaydirigubbakcemile3

olsun cnm ya düzersin işte kaliteli kaliteli ne güssellll hihoyyyt

yani kreasyonlarını tamamlarsın artk cnm sositososito

Evet evet deniz onlar hep bizim dizilerimizi zilcek değil bizde biraz onların hoşlandığı şeylr yapalım, 3 adım ben gideyim 5 adım o gelsin :))

yani evet füsncm ki ben çok egleniorum onun eglendgni mutlu oldgnu görnce aşk budur işte biribrne tahammül etmektir özen göstermektr :asigim:

Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, yatayım sabah erken kalkıp ders çalışmaya devam etmem lazım yine. Öpüyorum sizi fıstıklarım a.s. iyi geceler iyi sohbetler kaydirigubbakcemile3

Tamam canım iyi geceler sana iyi uykularr..
Ben yrn gündüz ve akşam burda olamayabilrm bohça götrmeye gidics belki akşamda babam yemee götürr ama babamlarla gitmeyede bilrm kaç olursa olsn gece girerim ama akşam giremezsem kızlar..
Füsuncum kendine dkkt et çok yorma dinlen azcık hdi görüşürs Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…