- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.941
Şahsen ben eşimin evlendikten sonra bakımsızlaşmasına katlanamam.Bu bana verdiği değerden birşeyler yitirdiğini gösterir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani anltmak istedgm buydu cnm evlilik kötü bişey deil olmlu yönleri bna göre çok dha fazla..Mesela benim nişanlım dağınık bir insan ve istediği şu: Füsuncum evlenince bana düzenli biri olmayı öğret, neyi nereye koymam gerektiğini vs sık sık hatırlat bir süre sonra bende alışkanlık haline gelir bunlar ve değişirim. İşte bakın buda bir değişim yani..
Denizcim saol bitanem görmemişim kusura bakma.
Gerçi henüz almadık, kayınpeder onaylarsa alıcaz ama o da onaylamış galiba nişanlım söylemiyo heyecanımı tırmandırmak için :)
Ayrıca şu anda hepimiz nişanlımıza sözlümüze deli gibi aşığız, gözümüz kara vs Evlenince aşk ölmüyor arkadaşlar sadece şekil değiştiriyor. Yani fırtınalı bir denizin dinginleşmesi gibi, deniz yine deniz ama daha sakin daha sağlıklı daha tehlikesiz..Ben bunları evlenen arkadaşlarımı gözlemleyerek anladım..
Pehh bnmki dağıtırsam toplarsın askm nolcakki dio kafamçokkarıştı
Tabikide buna kendimiz alıştırmamız lazm ama ne kdr çabalasakta alıştıramıcz ben insanların yaşamadan alışabilceği anlıyabiliceği ve öğrenebiliceğni düşünmüorum mlsf ancak yaşyarak anlıcas başta birbirimize alışmak için sancılı dönemler geçirebilirz ama bakalımm nolck yaşıyp görces hep birlkte..
Denizimm al bu kara bulutları üzerimden yapıştılar gitmiolar yaww akannehir
Şeydacım evliliğini renklendirmek senin elinde, lütfen karamsar bir moda bürünme sana hiç yakışmıyor..
Akşam bahsettiğim arkadaşta 1 ayda monotonlaşmış evliliğinden şikayet etti.Bende sordum hiç eşine değişik romantik tatlılar yapıyor musun, yemek masasında mumlar yakıyor musun ya da çeyizin için aldığın gecelikleri giyiyor musun, TV de izlediğin bir şeyi onunla yorumluyor musun, bi anda üstüne atlayıp boğuşmaya çocuklar gibi oynamaya başlıyo musun vs vs.. Yoo diyo akşam geliyo yemek hazırlıyorum TV izliyoruz sonra yatıyoruz.. Eee yorgun geliyo napiim diyo..
Ama başka bir arkadaşım var eşi nöbetten bile gelse onu iç gıcıklayıcı geceliklerle karşılar, asla onsuz yemek yemez, öncesinde tartışmış olsalar bile eşine güleryüz gösterir.. Evlilikleri uzun süreli yenide değiller ama müthiş mutlular, monotonluk mu o ne diyolar ve eşinin çok yoğun tempolu bir işi olmasına rağmen..
Denizcim sana katılıyorum sonuna kadar değişim karşılıklı olur, adımlar karşılıklı atılır. Benim bildiğim sağlam evliliklerinin hepsi kadınların çenelerini zayıf tutmalarıyla güçlenmiştir.Çünkü erkeklerin asla tahammül edemedikleri şey dırdırdır.Kimi kadınlar var görüyorum evlenmeden önce afettiler, şimdi bi bakıyorum saçlar yıllardır aynı şekilde toplanıyo, evde çamaşır suyu lekeli sağ solu yamulmuş eski t-shirtler yırtık eşofmanlarla dolaşıyorlar ve adam ister istemez evlilikten soğuyo, sorunlar çıkıyo..
Şahsen ben eşimin evlendikten sonra bakımsızlaşmasına katlanamam.Bu bana verdiği değerden birşeyler yitirdiğini gösterir..
ya yok artık bu mu yani evlilik yaa akannehir
Ama evlendikten sonra her haftasonu beni bir yerlere eğlenmeye götürmezse amaann değiştin sen, evliliğimiz monotonlaştı, beni artık sevmiyomusun diye yaygara koparıp dır-dır etmem mesela..
Denizcim aynı şeyleri düşünüyoruz tatlım :) Bencede evlilik kötü birşey değil hatta dünyanın en güzel şeyi..Ama onu güzelleştirmek de çirkinleştirmek de çiftlerin elinde..
Kızlar güldürdünüz beni Allah sizin iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3
Gecelik heee bnm teysemin çamaşır dükkanı var yardıma flnda giderm ordan bişeyler almamak için her zaman kendimi tutardm alsam napcan sen bunları dicekler die artk sözlü oldm için doyasıya alabilrm..
Bayılırımmm çamaşıraa...
Evet dırdırcı kadınları sırf erkekler değil bende çekemiormmm kafamçokkarıştı
Bencede kesinlikle evlilik bu değil, insan 1 ayda nasıl öldürebilir evliliğini hayret ettim doğrusu..Kız baba ocağındaki bir eli yağda bir eli balda hayatını tepip gitti evlendi o çocukla ve şimdi sonuç tam bir fiyasko :bbo: Ona kendimce tavsiyelerde bulundum bakalım yapacak mı ve birşeyler değişecek mi :uhm: İyi yönde değişmeler olursa size anlatırım kızlar kaydirigubbakcemile3
Valla çamaşur sulu abidik gubidik şeyler giyip karşılamam tbkide kocamı zaten çamaşır suyu kullancamıda sanmıorum beni tıkıo kaydirigubbakcemile3
Neyse ama twden fırlamş gbi her günde full makyaj gecelikler kıyaftler karşılayamam yani ksra bkmasn..
Ay size bi örnek verim yne teysemn dükkanına bitane kız bohça alışverişne gelmiş kaynansı görmcesi fln wardı yanında kıza çıkıorus fantezi çamaşırlar yok yok dio hbre ztn ne kdr kalıoki üzerimzde bu para veilmez dio
Şimdilik ihtiyacımz olmaz dio ( yeni evli olcklar ya )
Dedim asıl şmdi ihtiyacın var be sen giyme alma tmm kocan 2 gn snra başkalarına gitsnde görürüm seni gelip bna gecelikk verin deme skn :roflol:
Ben şu anda pamuklulardan başka bişi giymiyorum hatta kış olduğu için halimi görseniz haminneler gibiyim kaydirigubbakcemile3 Ama evlenince konsepte uygun şeyler giyerim tabiAldım öyle var bikaç bişi :kedi:
Şeydacım tabiki her daim full makyaj karşılayamazsın eşini ama en azından eski püskü yırtık şeylerle de karşılama yeter tatlım :)
Evet denizcim teysemin dkknı olması açısından şanslıyım ama teysemin mizah yönü fazla geliştiği için onları alırken bi dnya dalga konusuda olurum kesn kaydirigubbakcemile3
Ben şu anda pamuklulardan başka bişi giymiyorum hatta kış olduğu için halimi görseniz haminneler gibiyim kaydirigubbakcemile3 Ama evlenince konsepte uygun şeyler giyerim tabiAldım öyle var bikaç bişi :kedi:
Evet evet deniz onlar hep bizim dizilerimizi zilcek değil bizde biraz onların hoşlandığı şeylr yapalım, 3 adım ben gideyim 5 adım o gelsin :))
Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, yatayım sabah erken kalkıp ders çalışmaya devam etmem lazım yine. Öpüyorum sizi fıstıklarım a.s. iyi geceler iyi sohbetler kaydirigubbakcemile3
Kızlar size doyum olmaz ben çıkıyorum, yatayım sabah erken kalkıp ders çalışmaya devam etmem lazım yine. Öpüyorum sizi fıstıklarım a.s. iyi geceler iyi sohbetler kaydirigubbakcemile3