- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.921
Valla cnm değişmeler tbki oluodur ama ben cicim aylarında olumsuz değişmeler olucağnı zannetmiyorum mutluluktan uçarız heralde Allah öyle günler göstersin bize..
Ama füsuncuğumda açıklamş neden arkdşnın öyle söylediğini..
Hepimizin hayalleri farklı ne kdr çok hayal kurarsak o kdr çok hüsrana uğrarız o yzden evlendikden snra böyle olck şöyle olcak diye düşünmemek lazm bnce..
Bu arada birazdan aşkm arycak arkdşlar azcık yanınızdan ayrı kalabilrm bi süre cwp yazmassam anlaynki gittim gelcem az snra kaydirigubbakcemile3
Sence Denizcim? Ne gbi değişiklikler olur?
ikinizin resmi dursn cnm kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim cnm ben msndede böleyim hbre avatrmı değiştrrm kaydirigubbakcemile3
Karar veremedim hangisi kalsın die
Sence Ferhatla bnm oldğmmu kalsın yeşil üstlü olanmı yoksa bumu?
Konuştm geldm bu arada ne kdr hızlym dimi kaydirigubbakcemile3
Kesintisiz sizinleym kızlarr :lepi:
Füsuncumm hg cnm..
Kızlarrr ben geldimmm bi cee-ee diyip gitcem..
Beynim sünger gibi oldu ders çalışmaktan :))
Denizcim müstakbel kayınvalidelerle tanışma vakti mi geldi? :)
amin cnm Allah hepimze ilk günkü gbi sevmeği sevilmeği nasıl etsin.. yok cnm bn bu cümleyi cevremden hep duyrm zaten szde bahsetmşsnz.. yani hatta bna daha evlenme bile diyen oldu haytnı yaşa faln sanki ne yaşıcksam.. ama bn evliliğin insanı bu kadr degştrdgne inanmıorum kişilk meselesi yani bn neysem oyum vardr ya o mantık.. yani evlenince bnm fkrlerim değşmck sevdgm insanda öle dio biz hep konuşmşzdr bu konuları ve karşmdaki insanın sözleri bnm için yeterli biz birbirimzi biliorz aşkım der hep yani bakışmdan ses tonumdan herşymden anlr.. en önemlisi sevmdgi şeyleri yada bni kısıtladığı şeyleri oda yapmaz..oyzden bnm bi şüphem yok.. tamam cnm bekliorum bn seni..
ikinizin resmi dursn cnm kaydirigubbakcemile5
Orası tbkide öyle banada evlenme aklınımı kaybettn sen hayatını yaşa gez dolaş dediler sanki uzatsam ne değişcekse insanlarda o mantıkda ne kdr geç o kdr iyi diye düşünüolar heralde..
Ama her zaman denilen bi cümle dha war aynı yastığa baş koymadan tam anlamıyla tanıyamazsın diye onuda evlendikden snra görüces tabikide daha iyi tanıycas birbirimizi evlendkden snra bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun..
Allah hiç birimizi pişman etmesn kızlar yaa :Saruboceq:
Tamam tatlım Ferhatla resmimi koyuyorum sırnaşık şey
orası öle cnm sonçta aynı evi paylaşcaz ama köttü düşncelere kapılmamak lazım ne kadr kötü düşnrsen o kadr başına gelr derler.. cnm bnmki deli ya bide şey der evlenince seni eve kapatcm perdenin altıdan bakamıcksn die bnle dalga geçio kaydirigubbakcemile3
tamam cnm iyi yaptn sırnaşık şey
Valla bilmiorum tek korkum sıkılmak çok çabuk sıklan bi tip oldğm için ondan korkurum
Hele bide bugn bunalım günmdeym bilemiyorum artık nolck..
Yook yaa deseydn sende ben seni eve kapatcm odadan çıkamıcan bitek wc ihtiyacın için çıkabilrsn kaydirigubbakcemile3
Ferhatla resmimi koydm ama sözdekini değil bu başka sözdeki proflmde war azck değişiklik fena olmaz hrlde :lepi:
sıkılmak ne zmn olr sence sydacım?
ya güldürdn bni seydacm yaaa :roflol:
olmaz tabi cnm buda çok güzel maşallah :lepi:
Şeydacım bu poz harika bu kalsın canım değiştirme hiç :)
Denizcim hadi hayırlısı bakalım, izlenimlerini aktar bize hemen merakla bekliyoruz :)
Şeydacım bu poz harika bu kalsın canım değiştirme hiç :)
Denizcim hadi hayırlısı bakalım, izlenimlerini aktar bize hemen merakla bekliyoruz :)
Herşey tekdüze gitmeye başlarsa sıkılırım diye korkuorum
Ama düşünsene işten gelio yemek faslı sıkıcı sıkıcı tw isliosn snra koltukta uyumaya başlayan bi tip yatana yat yatana yat zar zor gidio yatıo hergün bir diğerinin tekrarı gbi hç hoş değil ve sonunda bu olucak yani belli
Bugün çok karamsarım heralde kafamçokkarıştı
Kızlar bakın bir gerçeği kabullenmek lazım, herkes nişanlılık ya da flört döneminde evlendikten sonra değişmeyeceğini iddia eder ki karakterler kişilikler zaten değişmez ama değişen başka şeyler vardır. Mesela insanlar aynı evde yaşamaya başlarlar, aynı hayatı paylaşmaya..İster istemez bir etkileşim içinde olup değişime uğrarlar.. Kendilerini saklamaları mümkün olmaz, kaçacak yerleri yoktur, bazen kendilerinin bile sevmediği, değiştirmek için uğraştıkları ama bir türlü yapamadıkları yönlerini eşlerine yansıtmak durumunda kalırlar. Bazende çok iyi gelişmeler görülür, daha çok sahiplenilir, tamamen benimsendiği için daha çok önem verilir vs vs.. Değişimler kötü yönde olabileceği gibi iyi yönde de olacaktır mutlaka.. Asla değişmem diyen yanılır bence.. Fizik kanunu bu arkadaşlar, kaynayan suyun içine buzu atın bakalım ısı alışverişi oluyor mu olmuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?