2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlarrr ben geldimmm bi cee-ee diyip gitcem..
Beynim sünger gibi oldu ders çalışmaktan :))
Denizcim müstakbel kayınvalidelerle tanışma vakti mi geldi? :)

amin cnm Allah hepimze ilk günkü gbi sevmeği sevilmeği nasıl etsin.. yok cnm bn bu cümleyi cevremden hep duyrm zaten szde bahsetmşsnz.. yani hatta bna daha evlenme bile diyen oldu haytnı yaşa faln sanki ne yaşıcksam.. ama bn evliliğin insanı bu kadr degştrdgne inanmıorum kişilk meselesi yani bn neysem oyum vardr ya o mantık.. yani evlenince bnm fkrlerim değşmck sevdgm insanda öle dio biz hep konuşmşzdr bu konuları ve karşmdaki insanın sözleri bnm için yeterli biz birbirimzi biliorz aşkım der hep yani bakışmdan ses tonumdan herşymden anlr.. en önemlisi sevmdgi şeyleri yada bni kısıtladığı şeyleri oda yapmaz..oyzden bnm bi şüphem yok.. tamam cnm bekliorum bn seni..

Teşekkür ederim cnm ben msndede böleyim hbre avatrmı değiştrrm kaydirigubbakcemile3
Karar veremedim hangisi kalsın die
Sence Ferhatla bnm oldğmmu kalsın yeşil üstlü olanmı yoksa bumu?
ikinizin resmi dursn cnm kaydirigubbakcemile5

Konuştm geldm bu arada ne kdr hızlym dimi kaydirigubbakcemile3
Kesintisiz sizinleym kızlarr :lepi:
Füsuncumm hg cnm..

vınnnnnn oldu yani cnm delikafadulden

Kızlarrr ben geldimmm bi cee-ee diyip gitcem..
Beynim sünger gibi oldu ders çalışmaktan :))
Denizcim müstakbel kayınvalidelerle tanışma vakti mi geldi? :)

hg cnm evet cnm yani yüzyüze ilk kez :kedi:

Orası tbkide öyle banada evlenme aklınımı kaybettn sen hayatını yaşa gez dolaş dediler sanki uzatsam ne değişcekse insanlarda o mantıkda ne kdr geç o kdr iyi diye düşünüolar heralde..
Ama her zaman denilen bi cümle dha war aynı yastığa baş koymadan tam anlamıyla tanıyamazsın diye onuda evlendikden snra görüces tabikide daha iyi tanıycas birbirimizi evlendkden snra bakalım hepimiz hakkında hayırlısı olsun..
Allah hiç birimizi pişman etmesn kızlar yaa :Saruboceq:
Tamam tatlım Ferhatla resmimi koyuyorum sırnaşık şey

orası öle cnm sonçta aynı evi paylaşcaz ama köttü düşncelere kapılmamak lazım ne kadr kötü düşnrsen o kadr başına gelr derler.. cnm bnmki deli ya bide şey der evlenince seni eve kapatcm perdenin altıdan bakamıcksn die bnle dalga geçio kaydirigubbakcemile3
tamam cnm iyi yaptn sırnaşık şey

Valla bilmiorum tek korkum sıkılmak çok çabuk sıklan bi tip oldğm için ondan korkurum
Hele bide bugn bunalım günmdeym bilemiyorum artık nolck..
Yook yaa deseydn sende ben seni eve kapatcm odadan çıkamıcan bitek wc ihtiyacın için çıkabilrsn kaydirigubbakcemile3
Ferhatla resmimi koydm ama sözdekini değil bu başka sözdeki proflmde war azck değişiklik fena olmaz hrlde :lepi:

sıkılmak ne zmn olr sence sydacım?
ya güldürdn bni seydacm yaaa :roflol:
olmaz tabi cnm buda çok güzel maşallah :lepi:

Şeydacım bu poz harika bu kalsın canım değiştirme hiç :)
Denizcim hadi hayırlısı bakalım, izlenimlerini aktar bize hemen merakla bekliyoruz :)

sıkılmak ne zmn olr sence sydacım?
ya güldürdn bni seydacm yaaa :roflol:
olmaz tabi cnm buda çok güzel maşallah :lepi:

Herşey tekdüze gitmeye başlarsa sıkılırım diye korkuorum
Ama düşünsene işten gelio yemek faslı sıkıcı sıkıcı tw isliosn snra koltukta uyumaya başlayan bi tip yatana yat yatana yat zar zor gidio yatıo hergün bir diğerinin tekrarı gbi hç hoş değil ve sonunda bu olucak yani belli
Bugün çok karamsarım heralde kafamçokkarıştı

Kızlar bakın bir gerçeği kabullenmek lazım, herkes nişanlılık ya da flört döneminde evlendikten sonra değişmeyeceğini iddia eder ki karakterler kişilikler zaten değişmez ama değişen başka şeyler vardır. Mesela insanlar aynı evde yaşamaya başlarlar, aynı hayatı paylaşmaya..ıster istemez bir etkileşim içinde olup değişime uğrarlar.. Kendilerini saklamaları mümkün olmaz, kaçacak yerleri yoktur, bazen kendilerinin bile sevmediği, değiştirmek için uğraştıkları ama bir türlü yapamadıkları yönlerini eşlerine yansıtmak durumunda kalırlar. Bazende çok iyi gelişmeler görülür, daha çok sahiplenilir, tamamen benimsendiği için daha çok önem verilir vs vs.. Değişimler kötü yönde olabileceği gibi iyi yönde de olacaktır mutlaka.. Asla değişmem diyen yanılır bence.. Fizik kanunu bu arkadaşlar, kaynayan suyun içine buzu atın bakalım ısı alışverişi oluyor mu olmuyor mu?

Şeydacım bu poz harika bu kalsın canım değiştirme hiç :)
Denizcim hadi hayırlısı bakalım, izlenimlerini aktar bize hemen merakla bekliyoruz :)

amin cnm hyrlı olr inşllh paylaşıcm tabi sizinlede kaydirigubbakcemile3
aldıklarını hayrlı günlerde kullan cnm ağz tadıyla sölmştm daha öncedn ama okumadn heralde..

sıra bnde cnm rahatltym seni şu kara bulutları alıym üzernden hihoyyyt
cnm sıradanlık karşılıklı olr yani monotn olduğunu anldgn zaman hemn harekete geciceksn oda öle yapar buyk bi ihtimal..

Mesela benim nişanlım dağınık bir insan ve istediği şu: Füsuncum evlenince bana düzenli biri olmayı öğret, neyi nereye koymam gerektiğini vs sık sık hatırlat bir süre sonra bende alışkanlık haline gelir bunlar ve değişirim. ışte bakın buda bir değişim yani..

Denizcim saol bitanem görmemişim kusura bakma.
Gerçi henüz almadık, kayınpeder onaylarsa alıcaz ama o da onaylamış galiba nişanlım söylemiyo heyecanımı tırmandırmak için :)

Ayrıca şu anda hepimiz nişanlımıza sözlümüze deli gibi aşığız, gözümüz kara vs Evlenince aşk ölmüyor arkadaşlar sadece şekil değiştiriyor. Yani fırtınalı bir denizin dinginleşmesi gibi, deniz yine deniz ama daha sakin daha sağlıklı daha tehlikesiz..Ben bunları evlenen arkadaşlarımı gözlemleyerek anladım..

Pehh bnmki dağıtırsam toplarsın askm nolcakki dio kafamçokkarıştı
Tabikide buna kendimiz alıştırmamız lazm ama ne kdr çabalasakta alıştıramıcz ben insanların yaşamadan alışabilceği anlıyabiliceği ve öğrenebiliceğni düşünmüorum mlsf ancak yaşyarak anlıcas başta birbirimize alışmak için sancılı dönemler geçirebilirz ama bakalımm nolck yaşıyp görces hep birlkte..
Denizimm al bu kara bulutları üzerimden yapıştılar gitmiolar yaww akannehir

Şeydacım evliliğini renklendirmek senin elinde, lütfen karamsar bir moda bürünme sana hiç yakışmıyor..
Akşam bahsettiğim arkadaşta 1 ayda monotonlaşmış evliliğinden şikayet etti.Bende sordum hiç eşine değişik romantik tatlılar yapıyor musun, yemek masasında mumlar yakıyor musun ya da çeyizin için aldığın gecelikleri giyiyor musun, TV de izlediğin bir şeyi onunla yorumluyor musun, bi anda üstüne atlayıp boğuşmaya çocuklar gibi oynamaya başlıyo musun vs vs.. Yoo diyo akşam geliyo yemek hazırlıyorum TV izliyoruz sonra yatıyoruz.. Eee yorgun geliyo napiim diyo..

cnm haklı olablrsn tabikide değişim olck ama karşılıklı bn sadece erkek değşr dyenlere hak vermiorum genelde öle derler ama kadın dır dır yapmya, herşyi büyütmye başlynca erkekler bunalıo ve evden uzaklaşıo ondn sonra aşkımız btti soldu gtti die dövünüolr bn bunu anlmıorum..ve evliliği kötüleyenler var bn bu tarz insanlara karşıyım özeleştri yapmayı bilmeli insanlar..
hatalarını kabullenebilmeli..

Ama başka bir arkadaşım var eşi nöbetten bile gelse onu iç gıcıklayıcı geceliklerle karşılar, asla onsuz yemek yemez, öncesinde tartışmış olsalar bile eşine güleryüz gösterir.. Evlilikleri uzun süreli yenide değiller ama müthiş mutlular, monotonluk mu o ne diyolar ve eşinin çok yoğun tempolu bir işi olmasına rağmen..

Denizcim sana katılıyorum sonuna kadar değişim karşılıklı olur, adımlar karşılıklı atılır. Benim bildiğim sağlam evliliklerinin hepsi kadınların çenelerini zayıf tutmalarıyla güçlenmiştir.Çünkü erkeklerin asla tahammül edemedikleri şey dırdırdır.Kimi kadınlar var görüyorum evlenmeden önce afettiler, şimdi bi bakıyorum saçlar yıllardır aynı şekilde toplanıyo, evde çamaşır suyu lekeli sağ solu yamulmuş eski t-shirtler yırtık eşofmanlarla dolaşıyorlar ve adam ister istemez evlilikten soğuyo, sorunlar çıkıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…