2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Evet canım damada saat takılır nişanda bizim nişan olmyca için düğünde takcaz bizde..
Bu 10.000 tl'lik altın ailesyle kendisinin takıcağı altınlarmymş bide öle bi gerekcemi varmş 10.000 tllik takmak lazm die kaydirigubbakcemile3
Yoksa almşlarda onumu söledi bu kdr tuttu die?

yok cnm babsyla konşmşlar oda bna söledi yani hesap yapmşlar dmk ki sormdm bnde meraklı gibi olmym die :umursamaz: altınları babsı alck cnm aşkım sadece tektaşla yüzükleri alr heralde :hulya:

yok cnm babsyla konşmşlar oda bna söledi yani hesap yapmşlar dmk ki sormdm bnde meraklı gibi olmym die :umursamaz: altınları babsı alck cnm aşkım sadece tektaşla yüzükleri alr heralde :hulya:

Hmm anladım cnm ama seti senin seçmen lazım beğendiğin bişey olması için
Nikahta takılcak seti askmla birlkte gidip seçip alcas biz kafalarına göre almalarını istemiyorum çnkü..
Ben ona söylemeden o söyledi ztn birlkte gidelimde alalım setide aradan çıksın die..
Neden merklı gbi görünesinki sonuçta siz artk birbirinizi tanıyan evlenmeyi düşünen bi çiftsinz aranzda böle yanlş anlamaların olcağnı düşünmüyorum ben güzelim..
Erkek arkdşnda seni tanıo snçta öle biri olmadğnı biliodur düşünmez öle raht ol içinden gelenleri söle güzelim içine sinmeyen bişe olcağna tepkini göster..

cnm bnde kendm seçicem tabiki şimdi bni isteme muhabbeti yaptıklarında düğüne kadr oln herşeyi konşmşlar cnm ve hesap kitap durumları olmş aşkımda bana takıckları şeyn miktarını söldi biz kendmz begnp alcaz demdi cnm.. fikrimi tabi sölcm cnm olr mu öle emme basma tulumba gbi herşye evt denmez :roflol:

Heh tmm o zmn cnm..
Aaaa merak ettm bak şmdi seninki sna nası evlenme teklif etti ??
Ne meraklıym yaaa kaydirigubbakcemile3

cnm yarın ne gycksn bohça götrcksnz yaa sositososito

Valla tam karar vermedim ama kırmızı dar diz altı bi eteğim var onu giymeyi düşünüorum üstünede siyh gömlek giyebilrm veya syh pant üzerine bişiler uydurabilrm artk yrn karar vercem deneyip deneyip çıkarcm yne bi dnya şey yaa annem dır dır etck her zmnki gbi kaydirigubbakcemile3
Eğer eteğimi giyersem altında siyah minck topklu çizmelerim war aldğm ve topuklyla pek rahat edemedğm için pek giymediğim çizmelerimm :lepi:

ya iyice cümle kurma özürlü oldum cnm afedersn yani hesap yaptıklarını düşünüorum çünkü o miktar anca hesapla çıkar ortaya.. zaten altında almş başını gidio acayp yüksek şuara..

Heh tmm o zmn cnm..
Aaaa merak ettm bak şmdi seninki sna nası evlenme teklif etti ??
Ne meraklıym yaaa kaydirigubbakcemile3

daha etmedi cnm :roflol:
sizin oldu mu evlilik teklifi seydacım Şeniz

gene çok güzel olrsn cnm sen merak etme hihoyyyt

ya iyice cümle kurma özürlü oldum cnm afedersn yani hesap yaptıklarını düşünüorum çünkü o miktar anca hesapla çıkar ortaya.. zaten altında almş başını gidio acayp yüksek şuara..

Evet cnm aynen ya bu ay veya ocak ayında biras düşcek demişler eğer onu beklio askmda düşerse o zmn alalım düşmezsede biran önce alalım çnkü altın aldı başını gdio dio garibim kaydirigubbakcemile3
Kapalıçarşıda babamın tanıdığı bitane kuyumcu var oraya gidip seti almayı düşünüorus bizde..
Geçen gün optimumda kuyumcuya girdik bitane kolye beğendm gerdanlıklı yerine o seti alırs die baya uçuk bi fiyat sölediler saolsunlar sdce kolyesinin üzerine bi miktar dha ekleyp bi set alabilrdk yani kaydirigubbakcemile3
Gerçi altn çok çıktı onunda etkisi olabilr o fiyatta ama bna baya pahalı gelmişti şmdi fiytı net htrlamıorum :sinifsinif:

daha etmedi cnm :roflol:
sizin oldu mu evlilik teklifi seydacım Şeniz

gene çok güzel olrsn cnm sen merak etme hihoyyyt

Ettirt o zmn cnm söz olmadan etmesi lazm söz oldkdan snra etse ne fayda veren vermiş artk dmi kaydirigubbakcemile3
Benmki etti kk da böyle bi konuda vardı evlilik teklflerini paylaşmşlar bayanlar orayada yazmştm kız kulesinde etti bnm askm çok güzeldi bayılıorum kız kulesine ztn yemeğimzi yedkden snra bidnya merdiven çıkıp ayağmdaki topklarla kızkulesinin yukarısında istanbulun o güzel manzarasına karşı teklfni yaptı askm..
İnşallah senin ki dha dahaa güzel şekilde eder bitanem..
Çookkk teşekkür ederm Denizcim o senin güzelliğinn :kedi:

cnm evet şuaralar düğünü olanlar şanssız altın konusunda çünkü alım gücü düştü bilezik takıckken küçük altın takarlar akannehir

yazık bnmkiside orjinal olsun die ugraşıo kıyamam belki ocakta geldgnde edr seydacım yani bzm burda kızkulesi yok ama idare edcz artk kaydirigubbakcemile3
maşallah cnm çok güzel olmş :lepi:
saol cnm sırnaşık şey

cnm evet şuaralar düğünü olanlar şanssız altın konusunda çünkü alım gücü düştü bilezik takıckken küçük altın takarlar akannehir

Aynen cnm yaa yandık yani bu altın böle giderse küçük altın takıcaklar ne takcak hiç bilmiorum kaydirigubbakcemile3
Bizimi buldu beaaaa lmaz:
:roflol:

Teşekkür ederm cnm bnmki hep ediodu öle normal günlerde hersefernde böle deil hyr buna evet dicemi düşünmüosun dmi diye diye bunu yaptı askmda ama bnm gözm doymadğı için evlenme teklfi ettkden snra bile bidha et bidha et diodum oda böyle yapmştı
Bıktı bnden çocuk napsn artk kaydirigubbakcemile3

Yok inandımda bikaç kere dha etse fenamı olur snki..
Biri yazmştı nerde okuduğmu hatrlamıorum evli oldkarı halde kocası kadına evlenme teklfi etmiş çiçekler mumlar yemekler fln pehh..
Bakalım seninkide eder inşallah ocakta geldğnde..
Hiç demedinmi sen bna evlenme teklfi ettinmiki sözlenmeyi planlıorus fln die ben elli kere demiştm şmdiye kdr kaydirigubbakcemile3

cnm bn dün erken yatp erken kalktım ya acayip gözlerim kapanıo mafoldumben bn alşkın deilm seydacm sen bni alştrcn heralde uyumamaya :roflol: çok uykn geldi cnm yarın devam etsek olr mu gireblrsen tabi :sm_cool: bnde buralarda olrsam yne dvm edrz cnm :teytey:

dedim cnm oda bana telfndn edck deilim heralde aşkım bi seni görblsem oda olck hemde çok şaşırcksn demşti ondan diorum ocakta olr belki die sinyalleri aldım yaniiii hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…