- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.841
Valla bana da öyle geliyooo
(( Çok sıkıldım artık.Hiç olmazsa hazırlıklıa telaş başlasa yaa..Öyle uzun geliyo ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
omuzlar açık ve kollu sade bir gelinliği vardı. üzerinde de pelerini andıran uzunca işlemeli bir ceketi vardı. yarın fotoğrafı bulabilirsen buraya yüklemeye çalışayım.
Valla bana da öyle geliyooo(( Çok sıkıldım artık.Hiç olmazsa hazırlıklıa telaş başlasa yaa..Öyle uzun geliyo ki
Az önce eklediğim gibi bir ceketten mi bahsediyosun canım? Ayy fotoğraf ekleyebilrisen gerçekten çok mutlu olucam çünkü farklı bir gelin olmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
Şeydaaa doğru diyosunn yaa biz insanları amuda kalkarak çikolata pınarlarıyla da karşılasak illa bir kusur bulacaklar..Haklısın canım önceliklerimizi buna göre belirlemeliyiz sanırım..
Kızlarrr bugün yeni evlenen bir arkadaşımla konuştum, daha evleneli 1 ay oldu.
Ayy füsun evlilik iyi güzel ama nişanlılık ya da flört dönemine değişmem diyo..O zamanlar heyecan vardı özlem vardı hazırlık telaşları vardı, şimdi hiçbirşey yok diyo..Nişanlıyken ayy yeter geçsin şu zaman evlenelim artık derdim ama o zamanlar çok güzelmiş kıymetini bil diyo..Evlenince bir anda herşey sönüyo napcağını şaşırıyosun diyo..Diyoda diyo yanii kızlarrrrr...
Hazırlıklar başladığında hiçbirşey anlamıcaz arkadaşlar bir bakmışız gün bitmiş biz yarın sabah evlenmek üzere uykuya yatcaz. Amanınnnnnnnn heyecanlandımmm :))
Kızlarrr bugün yeni evlenen bir arkadaşımla konuştum, daha evleneli 1 ay oldu.
Ayy füsun evlilik iyi güzel ama nişanlılık ya da flört dönemine değişmem diyo..O zamanlar heyecan vardı özlem vardı hazırlık telaşları vardı, şimdi hiçbirşey yok diyo..Nişanlıyken ayy yeter geçsin şu zaman evlenelim artık derdim ama o zamanlar çok güzelmiş kıymetini bil diyo..Evlenince bir anda herşey sönüyo napcağını şaşırıyosun diyo..Diyoda diyo yanii kızlarrrrr...
Reyhanım heyecanla ablanın gelinliğini bekliyorum :)