• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canımm benimm üzülme iyileşiceksin inşş:1hug:
bak hem iştende ayrılmışsın evinde sıcacık bi güzel dinlen olur mu..şımart kendini :teselli:
bu arada bendenmişsin teraziii burcu,denge burcu..(tabii dengesizlik olduğunu söyleyenlerde var )naniknanik

Gerçi bnm kafamda çok farklı şeyler var böyle hazır bişiler istemiyorum ama düşündüğüm gbi bişey olmazsa yani yapılamycak bişey istiosam normal gelinlik modellerinden seççem o yzde fikr olsn bakm biraz..

bak şeydacım bende bazılarını bilgisayara indirmiştimm beğenipte amaa füsuncum demek öle e bende kapalıyımçço zaman fikirlerim değişcek sanırım senağlama

ben de memnun oldum canım.
aysira hoş gerçekten de. gerçi ben aşağı yukarı modelimi seçtim gibi ona göre diktirmek istiyorum.

ıpekcim şu sınavlar bitsin şımartcam kendimi söz :) Aaa sende mi kapalısın iyi o zaman bolca fikir alışverişi yapalım, bulduğun modelleri filan benimle paylaş lütfen..Çünkü kafamda hiçbir model belirmedi henüz..Bende boleroları hiç sevmiyorum yaa özellikle gelinlikte gerçekten kaba duruyor, gereksiz bir ayrıntı gibi duruyor.He bazı usta gelinlikçiler güzel bolerolarla gelinliği tamamlıyorlar ama en azından aysiradaki gelinlikler boleroyla tamamlanabilecek gibi değil..

Şeydacım yakınında bi aysira mağazası varsa git bak derim ben, internette durduklarından çok farklı bir havaları var, tüller kumaşlar gerçekten çok zarif duruyor ben bayılmıştım modellerine canım ama dediğim gibi açık bir bayan için hoş, benim içinse boş..

tımam ama sakın ola sağlığını ihmal etme hiçbişi senin sağlığından önemli değil canımcım :1no2:
füsuncum evet bol bol fikir alışverişinde bulunabilirizz..bende de o kadar çok model var ki bilgisayarımda..paylaşmayı çok isterdim ama sanırım belli bi msj sayısını geçmem gerekiyomuş..bu gidişlede geçerim zaten :)

Şeydacım yakınında bi aysira mağazası varsa git bak derim ben, internette durduklarından çok farklı bir havaları var, tüller kumaşlar gerçekten çok zarif duruyor ben bayılmıştım modellerine canım ama dediğim gibi açık bir bayan için hoş, benim içinse boş..

Canım aklımda bulunsun eğer istediği gbi bişeyin olmıycanı söylerse kayınvalideciğimin tavsiye ettiği gelinlikçi burayada bakarm..

Bizim düğün tarihi 5 haziran inşaallah canım ama mekan belli değil henüz. Bide düğün kavramı iki ailenin arasında soğuk rüzgarlar estirdi, herkesin farklı fikirleri çatıştı. Nişanlımla konuştuk bu konuyu biraz, ikimizde düğün istemiyoruz aileler istiyo sadece..Belkide biz baskın çıkar ve sade bir nikah töreniyle dünya evine gireriz. Nişanlımla biz çalgılı çengili bir düğün istemiyoruz ya da çok sevmediğimiz akrabalarımızın mecburiyetten aramızda olduğu samimiyetsiz bir yemek de..Yemeğe dünya para harcanacağına arabamız alınır otobüslerde sürünmeyiz diyoruz..Bakalım zaman ne gösterecek..

bende kapalılar için olan gelinlikleri hoş bulmuyorum..çok klasik..
bi yakınımız gelinlik üzerine sırf dantelden altın rengi işlemeleri olan çok zarif yelek tarzı bişi yaptırmıştı..mükemmel görünüyodu ama 3-4 sene evvel..öle bişi nası olur acaba?

Tamam ipekcikk paylaşalım sen bol bol mesaj yaz önce :)) Benim pc de fazla model yok ya..Önceden vardı sonra o modelleri beğenmemeye başladım ve hepsini sildim.

Sağlık çok önemli gerçekten haklısın ya.. Mesela şu an ders çalışmak istiyorum ama o kadar ağrım varki odaklanamıyorum, o yüzden geldim sizinle laflıyorum ağrılarımı unutmak için..Aslında yatsam anında uyurum ama uyumamalıyım ders çalışmalıyımmmmmm....Dua edin bana nolur arkadaşlar..

füsuncum istanbulda oturacaksanız kesinlikle araba sahibi olun derim an mantıklısı tabii durum varsa.
istanbula ara sıra gezmeğe gittiğimde başım sersem gibi oluyoo :1shok:

Bizim düğün tarihi 5 haziran inşaallah canım ama mekan belli değil henüz. Bide düğün kavramı iki ailenin arasında soğuk rüzgarlar estirdi, herkesin farklı fikirleri çatıştı. Nişanlımla konuştuk bu konuyu biraz, ikimizde düğün istemiyoruz aileler istiyo sadece..Belkide biz baskın çıkar ve sade bir nikah töreniyle dünya evine gireriz. Nişanlımla biz çalgılı çengili bir düğün istemiyoruz ya da çok sevmediğimiz akrabalarımızın mecburiyetten aramızda olduğu samimiyetsiz bir yemek de..Yemeğe dünya para harcanacağına arabamız alınır otobüslerde sürünmeyiz diyoruz..Bakalım zaman ne gösterecek..

O zaman baskın çıkmak için elinizden gelin ama ne sen nişanlının ailesiyle nede o senin ailenle muhattap olsun senin söyledklerin ailene batmaz onun söyledikleri ailesine batmaz o yzden herkes kendi ailesine söylesin cnm biz boşuna masraf diye düşünüyoruz arabamz olsun onun yerine ileride rahat etmek için diye açıklarsanız aileler mantıklı karşılıycaklardır..
Gece konuştuğmz konuları okudysan görmşsndr bnm aileminde istediği bi düğün yapcamıza araba alırs dedim babama oda makul karşıladı bitek kayınvalidem bnm düğünüm olmamıştı içimde kalmştı şeydanın da içinde kalmsın güzel bi kına yapalım eğlenceye gidiceksnz çok düzgn bi yer seçin fln demiş saolsn bni çok düşünr birick kayınvalidem zemuszemus

Bunun gibi bişey mi canımcım? Ben bu modeli çok beğeniyorum aslında ama bu 3-4 yıl öncekinin modeli..

5655.jpg
[/url][/IMG]

Back
X