- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.701
Tatlım iyi gcler tatlı rüyalar yrn görüşürs inşallah denk gelebilrs..
Kendine dikkt et rüyanda sevdiceğini gör Denizcim görürüs a.s.
inşallah şeydacım bulurm bncede..
babma baglı cnm ama en az 2 kere gdp gelnr heralde kız evi naz evi sonuçta ama 2. geldiklernde konuşlr nisandad bişeyler olur die ümit edyrz biz aşkımla :asigim:
evet cnm sanada iyi geceler rüynda sende sevdcgni gör dicm ama uyumuosun cnm yaa :roflol: görürz seydacm sende kndine dkkt et opuyorumnanaktan denk gelrz merk etme cnm bn yine buralrda olrm inşllah :hulya:
Hayırlısı tatlım belki farklı şehirlerdesinz diye baban insafa gelir kaydirigubbakcemile3
Bende bikere tanışmaya geldiler kesinlikle isteme fln olmadı babam bu tanşma konuşlmycak söz östeme fln dedi snra bidaha gelmelerini kbl ettiğinde isteme we söz oldu normalde bnmde büyüklerden duyduğm önce tanşmaya gelinr snra isteme verildikdenn snra da söz ama gereksiz bnlarda istemelerine izin weriosan verceksn demektr ne bidha zulüm ediosn dimi kaydirigubbakcemile3
Neyse güzelim hadi yat sen saat çok geç oldu bnmde midem ağrıo bu ağryla yatamam biras geçsn uyumaya çalşcm mafoldumben
Uyurum cnm uyudummuda kimse dokunamaz bna çok fena olay yapıp bağrp çağrrm bide uykumu alıp kendim uyanmam lazm..
Ben böyle sabahları yatp akşam üzeri uyanıorum işte düzene sokmam lazmm uykumu artk ama bakalm biyerde yine kaçırıorum arkdşlarla muhabbte dalıorm tv isliorm fln olmuo bu huyumdan wazgeçemiormkaydirigubbakcemile3
Bende uyandıkdan snra genelde buralardaym cnm denk gelirz o zmn hdi tekrar iyi uykular Denizcim..
[
hyrlı artk cnm zaten banada öle gelio sonuç aramz baya var insanlarada yazık zemuszemus inşallh bnmde öle olr cnm :Saruboceq: çok öpyrm geçmiş olsun cnm sıcak bişeyler iç süt mesela iyi gelir senağlama by cnm opuyorumnanaktan
Ayy bende akrebim ve benimde yükselenim başak, burda ne kadar çok akrep burcu var böylee kaydirigubbakcemile5 , bende çok bunalıyorum , hepsini geçtim kendi annemi idare etmek çok daha zorBenimde burcum akrep yükselenim başak :kedi:
Yazdıklarınızı okuyup,selam verip gidecektim ama duramadım.
Canım çoook sıkkın,herşey problem,nefret ettim bu son zamanlarda yaşananlardan
Ne zormuş herkesi idare etmek :mymeka:
aşkımda oglak bnm zaten biz burç açısından uyumluyz ama akrep dynce insanlar hemn cinsellik dio tamam çekicymdr kahretsn ama aklım fikrm orda deil yani delikafadulden
Ayy bende akrebim ve benimde yükselenim başak, burda ne kadar çok akrep burcu var böylee kaydirigubbakcemile5 , bende çok bunalıyorum , hepsini geçtim kendi annemi idare etmek çok daha zor.
Akrepler için 2010 yılı aşk yılıymış ondan sebep evlilik vs derdine düştük aynı anda galiba
İdare etmek zorundayız canım,mecburuzsabırlar diliyorum..
evet canm aynen öleyim çok da kafaya takarım herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünürüm en ufak bişeye anlık kızar sert tepki veririm sonra gereksiz olduğunu anlar üzülürüm öle işte ama seviyorum burcuma yaa sempatik sıcak gelio burcum bana...
sağol bitanem benim...
Tam aşk yılı olmuş walla, evet canım Allah sabırlar versin de ben öyle kimseyi çekemiyorum en yakınım bile olsa(, Allah arızasız bir şekilde atlatmayı nasip etsin :))))
Bende öyleyim hemen parlar karşımdakini kırarım sonrada düşününce hak veririm ama bu huyumdan vazgeçiyorum yavaş yavaş çünkü nişanlım çok bozulmaya başladı artık sabrı taştı kaydirigubbakcemile3
derinsscim Serapcım yani kaydirigubbakcemile5 okudum yazdıklarını haklı yönlerin var bende işime karışılmasından kararlarımın değiştirilmeye çalışılmasından nefret ederim nişan yapacağımız zaman babamı kırmışım farkında olmadan çok üzüldüm sonra çünkü o günler geçti ama insanlar kırıldığıyla kalıyo sende kırmamaya çalış ayrılıcaksın ailenden en çok onlar üzülücekler emin ol en çok onların canı yanacak hiç kimsenin değil gerisi boş idare edicez napalım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu arada nisan gelinlerim balayı için bi yer düşündünüzmü gidecekmisiniz bizim gündemde değil şuan büyük ihtimal sonra gideriz ama gidecek olsak nereye gidicez hava nasıl olur siz bi yerler düşündünüzmü CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?