• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bızım ılk dugun antalya ıkıncı ıstanbulda olck orda oturcaz o yuzden hıc balayı ıcın tekrar bu tarafa gelmeye nıyetım yok sulalem burda turızmcı olmasına ragmen ıstanbul cevresı bıyer dusunucem tavsıyelerı beklıyorummayıs ayı ıcın

bızım ılk dugun antalya ıkıncı ıstanbulda olck orda oturcaz o yuzden hıc balayı ıcın tekrar bu tarafa gelmeye nıyetım yok sulalem burda turızmcı olmasına ragmen ıstanbul cevresı bıyer dusunucem tavsıyelerı beklıyorummayıs ayı ıcın

Ağva olabilir..
Ama denize girilir mi bilmiyorum ,soğuk olabilir gibime geliyor mayıs'ta..
Başkaaaa kafa dinlemekse niyet,adalar olabilir..

Kesinlikle denize girmemek ama romantik bikaç gün geçirmek istiyorsanız Büyükadayı tavsiye ederim.Oranın çok romantik bir dokusu var..Hatta biz nişanlımla konuşuruz, eğer öyle işten sıkılıp kaçamak yapmak istersek haftasonlarını Büyükadada geçiririz diye..

kızlar durun balayı otelleri için..

bende otel & tur rezarvasyon satışda çalışıyorum.
voyage lar bizim kendi otellerimiz çok güzel oteller evet ama

şuan almak sizin dezavantajınız .. ocaktan sonra fiyatlar düşücek ..

bende kendime daha sonra yapıcam erkekn rezarvasyonları bildiririm ben size..

hatta size ufak tefek ikramlarda sundurabilirim ..benim fikrim beklemeniz

Ay ben zaten denızden bıkmısım 3 yazdır toplasan 5 kez anca onun bunun ısrarıyla denıze gtmısımdır.aĞva guzel buyukadayı ılkkez duydum.aa agvada 5 yıldızlı otellerın konforu yok sanırım.ben ıstıyorumkı hersey dahıl sıstem olsun konfor o bıcım olsun ama mumkunse akdenız ege olmasın:))) cadısıla ben takıpteym bana gÖre bısıler olursa haberdar edebılırmısın 30 mayıs 7 hazıran arasında 3-5 gunluk bısıler dusunuyrum yazan arkadaslarada tesekkur edıyorum

kızlar durun balayı otelleri için..

bende otel & tur rezarvasyon satışda çalışıyorum.
voyage lar bizim kendi otellerimiz çok güzel oteller evet ama

şuan almak sizin dezavantajınız .. ocaktan sonra fiyatlar düşücek ..

bende kendime daha sonra yapıcam erkekn rezarvasyonları bildiririm ben size..

hatta size ufak tefek ikramlarda sundurabilirim ..benim fikrim beklemeniz

sıla o halde ben bekliyorum nisan ayı için bize erken rezarvasyon günlerini bildirirsen çookkk sevinirim.

tabikii kızlarr söylerim..

şuan fiyatları çoğu tesisin belli ama zaten düşücek almanın hiç mantığı yok

bende bekliyorum yerler kalır merak etmeyin :):):)

Ay ben zaten denızden bıkmısım 3 yazdır toplasan 5 kez anca onun bunun ısrarıyla denıze gtmısımdır.aĞva guzel buyukadayı ılkkez duydum.aa agvada 5 yıldızlı otellerın konforu yok sanırım.ben ıstıyorumkı hersey dahıl sıstem olsun konfor o bıcım olsun ama mumkunse akdenız ege olmasın:))) cadısıla ben takıpteym bana gÖre bısıler olursa haberdar edebılırmısın 30 mayıs 7 hazıran arasında 3-5 gunluk bısıler dusunuyrum yazan arkadaslarada tesekkur edıyorum

Ağva'da öyle yerler var ki muhteşem..
ben çok araştırmıştım geçen sene mükük bir kaçamak yapmıştık oradan biliyorum.
Pahalı mı dersen pahalı ama çok lüks oteller var.
araştırmak da fayda var derim ben..

pahalıysa da napalım 1 hafta kalmayız da 3 gun kalırız ınternetten bakıyorum da göremedım hıç istedıgım gıbı neyse arastrmaya devam

hepinize şekerler hepinize hatta gelin otelele hep birlik karar verip aynı tarihte dolduralım oteli

hepimiz balayı çifti doldururmuşuz otel odalarını..

allah 7.4 şiddetli depremden otel boşalırr kaydirigubbakcemile3

Bende baştan,saygılıydım böyle idare etmeye çalışıyordum ama artık patladım.
Kırıyorum ,kırılıyorum,geirliyorum..
Ne ister aileler bir türlü anlamıyorum..
Aminn canım,ne zaman senin düğün..?
Tarih yok canım yaza dedik öyle kaldı sositososito, seninki ne zaman ???, balayı olaylarına girmişsiniz kızlarrrrr:hulya: , cadısila seni takip edicemmm zemuszemus

Slmm kızlarr daha yeni yeni ayılabiliorum zemuszemus
Sılaaa bnide erken rezrvasyndan haberdar edersen sevinrm gerçii muhtmelen bu topiğe yazarsn ama olsn bnde sölim kaydirigubbakcemile3
Balayı konusunda ben martı myra-kemer istiorum geçen yaz ailemle ordaydım seneeler önce ilk açıldığı senelerdede gitmiştk ama bayılıorum o otele ya herşeyyle çekio beni inşallah orası olur balayında gidiceğm otelde..
Haziranda evlenices Allah nasp kısmet ederse eylül gbi düşünüoduk balayını ama ramazn ayı oluo ve bayram oluo ya ekime kalıcak yada ağuststa izin alabilrse gidicess :kedi:
Ekimdede havalar artık soğuyo ya istemiorum ekime kamasınııı mafoldumben

Aslında yurt dışındaki otellerede bakabilirsiniz. Yani zaten burda 5 yıldızlı bir otele verecğiniz parayı, nmaldivilerde veya balide geçirebilirsiniz. :asigim: O kadar parası olanlara duyrulurrr kaydirigubbakcemile5

Back