- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #4.721
bızım ılk dugun antalya ıkıncı ıstanbulda olck orda oturcaz o yuzden hıc balayı ıcın tekrar bu tarafa gelmeye nıyetım yok sulalem burda turızmcı olmasına ragmen ıstanbul cevresı bıyer dusunucem tavsıyelerı beklıyorummayıs ayı ıcın
Ağva olabilir..
Ama denize girilir mi bilmiyorum ,soğuk olabilir gibime geliyor mayıs'ta..
Başkaaaa kafa dinlemekse niyet,adalar olabilir..
kızlar durun balayı otelleri için..
bende otel & tur rezarvasyon satışda çalışıyorum.
voyage lar bizim kendi otellerimiz çok güzel oteller evet ama
şuan almak sizin dezavantajınız .. ocaktan sonra fiyatlar düşücek ..
bende kendime daha sonra yapıcam erkekn rezarvasyonları bildiririm ben size..
hatta size ufak tefek ikramlarda sundurabilirim ..benim fikrim beklemeniz
Ay ben zaten denızden bıkmısım 3 yazdır toplasan 5 kez anca onun bunun ısrarıyla denıze gtmısımdır.aĞva guzel buyukadayı ılkkez duydum.aa agvada 5 yıldızlı otellerın konforu yok sanırım.ben ıstıyorumkı hersey dahıl sıstem olsun konfor o bıcım olsun ama mumkunse akdenız ege olmasın:))) cadısıla ben takıpteym bana gÖre bısıler olursa haberdar edebılırmısın 30 mayıs 7 hazıran arasında 3-5 gunluk bısıler dusunuyrum yazan arkadaslarada tesekkur edıyorum
Tarih yok canım yaza dedik öyle kaldı sositososito, seninki ne zaman ???, balayı olaylarına girmişsiniz kızlarrrrr:hulya: , cadısila seni takip edicemmm zemuszemusBende baştan,saygılıydım böyle idare etmeye çalışıyordum ama artık patladım.
Kırıyorum ,kırılıyorum,geirliyorum..
Ne ister aileler bir türlü anlamıyorum..
Aminn canım,ne zaman senin düğün..?
Tarih yok canım yaza dedik öyle kaldı sositososito, seninki ne zaman ???, balayı olaylarına girmişsiniz kızlarrrrr:hulya: , cadısila seni takip edicemmm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?