- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.421
Hayırlısı olsun canım bizde arçelik beko karışık aldık kaydirigubbakcemile3
senin de hayırlı olsun cnm. güle güle kullan..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım bizde arçelik beko karışık aldık kaydirigubbakcemile3
hoşbuldukk canımm opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımcım inşallah:Saruboceq:
ayy nerelere baktınız :asigim: bende istiyoruuumm kaydirigubbakcemile3
canım aristonla ilgili hiç bi fikrin var mı :kedi: ben quadro modelini beğeniyorum ama evli olan ablam içinin küçük olduğnu söyledi hevesim kaçtı yahu :çok üzgünüm:
o olmazsa bosch'un dondurucusu altta olan modellerini beğeniyoruum :asigim:
senin de hayırlı olsun cnm. güle güle kullan..![]()
arkadaşlar...nişanım ocakta olcak diye kesinleşmişti ama maalesef ocakta da olmicak galiba... ben bu gidişle hiç evlenemicem(( herhangi bi konuşma olmadı gerçi ama kayınvalidem dün verilen ani bi kararla bugün ameliyat oldu.iyileşmesi de enaz 3 4 ay sürermiş doktorlar öyle dedi..hepimiz üzgünüz..inş kısa sürede iyileşir sağlık herşeyden önemli ama nişan tarihim de kasımdan bu yana hep erteleniyor ne talihsiz çıktım ben ya
2010da evlensem dahi pek de benim için iyi bir yıl olacağa benzemiyor
((( artık sizin nişan ve düğün törenlerinizle mutlu olup avunucam sanırsam
((((
aristonu ablam kullanıyor. buz dolabı çabuk eskidi hangi modeliydi bilmiyorum ama o da küçüklüğünden dertliydi. ama,ç.mak bulaşık mak gayet iyi.
arkadaşlar...nişanım ocakta olcak diye kesinleşmişti ama maalesef ocakta da olmicak galiba... ben bu gidişle hiç evlenemicem(( herhangi bi konuşma olmadı gerçi ama kayınvalidem dün verilen ani bi kararla bugün ameliyat oldu.iyileşmesi de enaz 3 4 ay sürermiş doktorlar öyle dedi..hepimiz üzgünüz..inş kısa sürede iyileşir sağlık herşeyden önemli ama nişan tarihim de kasımdan bu yana hep erteleniyor ne talihsiz çıktım ben ya
((((
((((
belki aynı modeldir çünkü dışı güzel olsun diye içini küçük tutmuşlar sanırım, benim dediğim 4 kapılı modeli canım
ar.eliğin orbital siyah buzdolabı var 4bintlmiş-tatlicadiarzu-
boschunkinin de eni geniş :çok üzgünüm: yine gümüş rengine kaldım galiba siyah olamayacak :çok üzgünüm:
çok güldürdün bni cnm yaa azrail gibi :roflol: amin inşllah cnm görüşrz by seydacım opuyorumnanaktan
merb cnm nasılsın_?Merhaba Arkadaşlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin :1hug:
Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ben arçelikten bakalım diyordum ama benimki bosch.karar vermek lazım. bakalım artık nasipte hangisi var.
((((
Arkadaşlar sizlere izlenimlerimi aktarayım umarım faydası olur..
Masko Mobilya Kentini gezdik bugün..En ucuzundan en pahalısına binlerce çeşit var orada.. hihoyyyt Yalnızzzzz....Kalite ayrıntılarda gizli..Sakın sakın aa bu koltuğun dolabın vs aynısı hemde yarı fiyatına diğer mağazada vardı, marka diye buna 2 katı fiyat koymuşlar demeyin..Çünkü sizde kendiniz gidip dolaştığınızda göreceksinizki heryerde beyaz deri koltuk kaynıyor, mobilyalar lake, koyu ceviz ya da bambu..Biz bikaç kaliteli bikaçda uygun dükkanda aynı modellere bakıp fiyat araştırdık. Pahalı olanlarda gerçekten çok iyi bir işçilik var.Lake mobilyalar için 10 yıl sararmama, kırılan bozulan ürünler için parça garantisi gibi detayları özellikle belirtiyorlar. Daha uygun mağazalara gittiğimizde gördükki kimse böyle ayrıntılardan bahsetmiyor, sorduğumuzdaysada yuvarlama cevaplar veriyorlar.Ayrıca dolapların çekmecelerin mekanizmaları çok önemli, kimi çekmecelerin stop mekanizması yok.Açmak için uğraşıyorsun, çek babam çek..Sürgülü dolaplarda da stop mekanizması yoksa kapakları açarken ellerinizin sıkışmaması pek mümkün görünmüyor, benim parmaklarım mahvoldu kaydirigubbakcemile3 Kumaş türleri olarakda yeni çıkan ithal su ve leke tutmayanları, antilop ya da ingiliz keteni gibi kumaşları önerdi çoğu mağaza.. Ayrıca oturma odaları içinde köşe koltuk önerdi girdiğim bütün mağazalar..Köşe koltukların binbir çeşidi vardı, her keseye ve zevke uygun.Bu yılın rengi söylediğim gibi beyaz..Her 10 mağazanın 9unda beyaz koltuklar vardı bana öööğğ geldi açıkçası, kesinlikle beyaz koltuktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 İşte böyle kızlar, umarım size faydası dokunur bunların kaydirigubbakcemile5
Şeydacımmmmmmmmmmmmm
Beğendiğim salon koltuklarını bulduk canım harikalar ya.. Nişanlıma diyorumki siz gidin ben bu gece burda yatcam :))) Herşeyi konuştuk bakalım kayınpeder de onaylarsa alıcaz onları :)
Canım bizde arçelikten aldık beyaz eşyaları bitek ben bulaşk. mak almadım dha onuda arçelik isitorm hepsi aynı marka olsun diye ama arçelikten şikayetçi kimse görmedim özelliklede siyah camlı buzdolabı warya kuzenimde ve teysemde war ondan aceyip memnunlar mükemmel bi dolap ama çok pahalı diye ben aldırmadım ondan gerçi fiyatı düşmüştü ilk çıktığndan dha uygun şuan..