• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hoşbuldukk canımm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımcım inşallah:Saruboceq:
ayy nerelere baktınız :asigim: bende istiyoruuumm kaydirigubbakcemile3

canım aristonla ilgili hiç bi fikrin var mı :kedi: ben quadro modelini beğeniyorum ama evli olan ablam içinin küçük olduğnu söyledi hevesim kaçtı yahu :çok üzgünüm:
o olmazsa bosch'un dondurucusu altta olan modellerini beğeniyoruum :asigim:

aristonu ablam kullanıyor. buz dolabı çabuk eskidi hangi modeliydi bilmiyorum ama o da küçüklüğünden dertliydi. ama,ç.mak bulaşık mak gayet iyi.

arkadaşlar...nişanım ocakta olcak diye kesinleşmişti ama maalesef ocakta da olmicak galiba... ben bu gidişle hiç evlenemicem:((( herhangi bi konuşma olmadı gerçi ama kayınvalidem dün verilen ani bi kararla bugün ameliyat oldu.iyileşmesi de enaz 3 4 ay sürermiş doktorlar öyle dedi..hepimiz üzgünüz..inş kısa sürede iyileşir sağlık herşeyden önemli ama nişan tarihim de kasımdan bu yana hep erteleniyor ne talihsiz çıktım ben ya:( 2010da evlensem dahi pek de benim için iyi bir yıl olacağa benzemiyor:(((( artık sizin nişan ve düğün törenlerinizle mutlu olup avunucam sanırsam :(((((

senin de hayırlı olsun cnm. güle güle kullan.. :nazar:

Sağol canımcım

arkadaşlar...nişanım ocakta olcak diye kesinleşmişti ama maalesef ocakta da olmicak galiba... ben bu gidişle hiç evlenemicem:((( herhangi bi konuşma olmadı gerçi ama kayınvalidem dün verilen ani bi kararla bugün ameliyat oldu.iyileşmesi de enaz 3 4 ay sürermiş doktorlar öyle dedi..hepimiz üzgünüz..inş kısa sürede iyileşir sağlık herşeyden önemli ama nişan tarihim de kasımdan bu yana hep erteleniyor ne talihsiz çıktım ben ya:( 2010da evlensem dahi pek de benim için iyi bir yıl olacağa benzemiyor:(((( artık sizin nişan ve düğün törenlerinizle mutlu olup avunucam sanırsam :(((((

Geçmiş olsun canım morelini yüksel tutu düzelir inş. herşey iyileşsin yaparsınız nişanı inş. en kısa sürede iyileşir :Saruboceq:

aristonu ablam kullanıyor. buz dolabı çabuk eskidi hangi modeliydi bilmiyorum ama o da küçüklüğünden dertliydi. ama,ç.mak bulaşık mak gayet iyi.

belki aynı modeldir çünkü dışı güzel olsun diye içini küçük tutmuşlar sanırım, benim dediğim 4 kapılı modeli canım
ar.eliğin orbital siyah buzdolabı var 4bintlmiş-tatlicadiarzu-
boschunkinin de eni geniş :çok üzgünüm: yine gümüş rengine kaldım galiba siyah olamayacak :çok üzgünüm:

canım herşeyde bi hayır vardır derler ya ben hep buna inanırım ve yaşadıklarım da böyle oldu hep. üzülme hiç çok şükür mutlu bi beraberliğin sevdiğin bi ailesi varsa elbet olur nişan düğün arası 5 ay değil de 1 ay olur ne olacak:teselli:
inşallah en kısa zamanda iyileşir ama içini ferah tut :1hug:

ay canım benim. moralini bozma nolur. geçmiş olsun ayrıca. herşey yoluna girer merak etme canım. her şeyin hayırlısı olsun canım, en başta böyle düşünmek gerekiyor. ertelenmeler hep yaşanıyor. evlenmek varsa niye üzülesin ki. dua edelim bol bol canım.

Arkadaşlar sizlere izlenimlerimi aktarayım umarım faydası olur..
Masko Mobilya Kentini gezdik bugün..En ucuzundan en pahalısına binlerce çeşit var orada.. hihoyyyt Yalnızzzzz....Kalite ayrıntılarda gizli..Sakın sakın aa bu koltuğun dolabın vs aynısı hemde yarı fiyatına diğer mağazada vardı, marka diye buna 2 katı fiyat koymuşlar demeyin..Çünkü sizde kendiniz gidip dolaştığınızda göreceksinizki heryerde beyaz deri koltuk kaynıyor, mobilyalar lake, koyu ceviz ya da bambu..Biz bikaç kaliteli bikaçda uygun dükkanda aynı modellere bakıp fiyat araştırdık. Pahalı olanlarda gerçekten çok iyi bir işçilik var.Lake mobilyalar için 10 yıl sararmama, kırılan bozulan ürünler için parça garantisi gibi detayları özellikle belirtiyorlar. Daha uygun mağazalara gittiğimizde gördükki kimse böyle ayrıntılardan bahsetmiyor, sorduğumuzdaysada yuvarlama cevaplar veriyorlar.Ayrıca dolapların çekmecelerin mekanizmaları çok önemli, kimi çekmecelerin stop mekanizması yok.Açmak için uğraşıyorsun, çek babam çek..Sürgülü dolaplarda da stop mekanizması yoksa kapakları açarken ellerinizin sıkışmaması pek mümkün görünmüyor, benim parmaklarım mahvoldu kaydirigubbakcemile3 Kumaş türleri olarakda yeni çıkan ithal su ve leke tutmayanları, antilop ya da ingiliz keteni gibi kumaşları önerdi çoğu mağaza.. Ayrıca oturma odaları içinde köşe koltuk önerdi girdiğim bütün mağazalar..Köşe koltukların binbir çeşidi vardı, her keseye ve zevke uygun.Bu yılın rengi söylediğim gibi beyaz..Her 10 mağazanın 9unda beyaz koltuklar vardı bana öööğğ geldi açıkçası, kesinlikle beyaz koltuktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 İşte böyle kızlar, umarım size faydası dokunur bunların kaydirigubbakcemile5

belki aynı modeldir çünkü dışı güzel olsun diye içini küçük tutmuşlar sanırım, benim dediğim 4 kapılı modeli canım
ar.eliğin orbital siyah buzdolabı var 4bintlmiş-tatlicadiarzu-
boschunkinin de eni geniş :çok üzgünüm: yine gümüş rengine kaldım galiba siyah olamayacak :çok üzgünüm:

çift kaplıydi bizimkilerin, dediğin gibi görünüş güzeldi, ama hiç kullanışlı değildi.
gümüş renk de güzel durur ama ben beğenirim. gerçi renk düşünmedim şimdilik. bir gezip göreyim, o zaman karar veririm gibi geliyor.kullanışlı olsun da beyaz da olabilir. inşallah gönlüne göre olur canım. iyi günlerde kullan.

Bu arada fiyatlar 1350' den başlıyor 25000 TL ye kadar uzanıyor kızlar..Ve müthiş bir pazarlık payı var..Şu an ölü dönemde mobilyacılar ve sadece günü kurtarmaya uğraşıyorlar..Biz gittik koskoca maskoda in cin top oynuyordu resmen..Mesela biz salon takımı ve yemek odası beğendik 22500 den 16000 e kadar indiler hatta alacağımız kesinleşirse dahada ineceklerinin sinyalini verdiler :)

Son düzenleme:
çok güldürdün bni cnm yaa azrail gibi :roflol: amin inşllah cnm görüşrz by seydacım opuyorumnanaktan

Ben geldim fazla kalamıcam ama çıkmşsn cnm görüşürs kendine iyi bak..

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin :1hug:
Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
merb cnm nasılsın_?
Çook yorulmşsndr tbi hepsini görmek bakmak isitorus biz bayanlar nasıl olsa ama kafana yatan şeyler bulabildysen ne güzel inşallah alırsınız cnm..

ben arçelikten bakalım diyordum ama benimki bosch.karar vermek lazım. bakalım artık nasipte hangisi var.

Canım bizde arçelikten aldık beyaz eşyaları bitek ben bulaşk. mak almadım dha onuda arçelik isitorm hepsi aynı marka olsun diye ama arçelikten şikayetçi kimse görmedim özelliklede siyah camlı buzdolabı warya kuzenimde ve teysemde war ondan aceyip memnunlar mükemmel bi dolap ama çok pahalı diye ben aldırmadım ondan gerçi fiyatı düşmüştü ilk çıktığndan dha uygun şuan..

Canımm sıkma canını hayırlısı olsun hakkınızda hep böyle dua et olmadı nişan yapmazsınız sizde eğer illa nişanım olcak diyorsan arkdşlarında dediği gbi 5 ay yerine 1 ay 2 ay olur çook geçmiş olsun bu arada cnm..

karbeyaz.ocean canım sıkma canını gün doğmadan neler doğar. çok geçmiş olsun Allah şifa versin..Sen hayırlısı için dua et..

Arkadaşlar sizlere izlenimlerimi aktarayım umarım faydası olur..
Masko Mobilya Kentini gezdik bugün..En ucuzundan en pahalısına binlerce çeşit var orada.. hihoyyyt Yalnızzzzz....Kalite ayrıntılarda gizli..Sakın sakın aa bu koltuğun dolabın vs aynısı hemde yarı fiyatına diğer mağazada vardı, marka diye buna 2 katı fiyat koymuşlar demeyin..Çünkü sizde kendiniz gidip dolaştığınızda göreceksinizki heryerde beyaz deri koltuk kaynıyor, mobilyalar lake, koyu ceviz ya da bambu..Biz bikaç kaliteli bikaçda uygun dükkanda aynı modellere bakıp fiyat araştırdık. Pahalı olanlarda gerçekten çok iyi bir işçilik var.Lake mobilyalar için 10 yıl sararmama, kırılan bozulan ürünler için parça garantisi gibi detayları özellikle belirtiyorlar. Daha uygun mağazalara gittiğimizde gördükki kimse böyle ayrıntılardan bahsetmiyor, sorduğumuzdaysada yuvarlama cevaplar veriyorlar.Ayrıca dolapların çekmecelerin mekanizmaları çok önemli, kimi çekmecelerin stop mekanizması yok.Açmak için uğraşıyorsun, çek babam çek..Sürgülü dolaplarda da stop mekanizması yoksa kapakları açarken ellerinizin sıkışmaması pek mümkün görünmüyor, benim parmaklarım mahvoldu kaydirigubbakcemile3 Kumaş türleri olarakda yeni çıkan ithal su ve leke tutmayanları, antilop ya da ingiliz keteni gibi kumaşları önerdi çoğu mağaza.. Ayrıca oturma odaları içinde köşe koltuk önerdi girdiğim bütün mağazalar..Köşe koltukların binbir çeşidi vardı, her keseye ve zevke uygun.Bu yılın rengi söylediğim gibi beyaz..Her 10 mağazanın 9unda beyaz koltuklar vardı bana öööğğ geldi açıkçası, kesinlikle beyaz koltuktan vazgeçtim kaydirigubbakcemile3 İşte böyle kızlar, umarım size faydası dokunur bunların kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler faydalı bilgiler içinn. bu arada parmakların için de geçmiş olsun. kaydirigubbakcemile3 gerçekten de sunta olup olmadığını sormak lazım, suntalar çabuk eskiyip, sorun oluşturabiliyormuş. karar verdiğinde de haberdar et. Allah gönlüne göre versin cnm..

Şeydacımmmmmmmmmmmmm
Beğendiğim salon koltuklarını bulduk canım harikalar ya.. Nişanlıma diyorumki siz gidin ben bu gece burda yatcam :))) Herşeyi konuştuk bakalım kayınpeder de onaylarsa alıcaz onları :)

Şeydacımmmmmmmmmmmmm
Beğendiğim salon koltuklarını bulduk canım harikalar ya.. Nişanlıma diyorumki siz gidin ben bu gece burda yatcam :))) Herşeyi konuştuk bakalım kayınpeder de onaylarsa alıcaz onları :)

Ayy çook sevindim cnm beğendiklerinden bulduğuna eğer fiyattada anlaştıysanız alırsınız o zmn cnm..
Evet şuan ölü dönemi adamlar gnü kurtarmaya bakıo bu zamanlar almak lazm aslnda..
Onaylar cnm kayınpederinde siz oturcaksnz sonuçta o evde kayınpedern deil.. kaydirigubbakcemile3
Oo hani resmini koyduğn hayran kaldığmz köşe takımını bulabildinmi cnm fiyatı ne kdrmş çok merk ettim ? sırnaşık şey

Canım bizde arçelikten aldık beyaz eşyaları bitek ben bulaşk. mak almadım dha onuda arçelik isitorm hepsi aynı marka olsun diye ama arçelikten şikayetçi kimse görmedim özelliklede siyah camlı buzdolabı warya kuzenimde ve teysemde war ondan aceyip memnunlar mükemmel bi dolap ama çok pahalı diye ben aldırmadım ondan gerçi fiyatı düşmüştü ilk çıktığndan dha uygun şuan..

bütçeye göre de değişim gösterecek bizde de. ben arçelik istiyorum ama bakalım neler olacakk

Kızlar size beğendiğim salon ve yemek odası takımını göstereyim :)
6160.jpg
[/url][/IMG]

Bu koltuğun kumaşı gri bişey, benim beğendiğimse berjerde gördüğünüz gibi bal köpüğü renginde ipek kadife bir kumaş.Minder ve yastıklarsa böyle çizgili değil dore çiçek desenli olacak inş.

6196.jpg
[/url][/IMG]

Bu berjerlerden de 2 tane olacak

6206.jpg
[/url][/IMG]

Yemek odası da böyle..Telefonla çekildiği için renkler pek net değil, sandalyeler acı kahve ama burada mor gibi görünüyor..Ayrıca ben camlı vitrin sevmediğim için böyle kapaklı bir model tercih ettim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlar kaydirigubbakcemile3

Canım çoooooooook beğendimm özellikle sandalyelerin şekli gayet güzel..
İnşallah iyi günlerda ağız tadıyla eskitirsiniz mobilyalarınızı..
Fiyatlarını sölermsn cnm bizlerede fikir olsunn?

Berjerler çok tatlı yaaaa kaydirigubbakcemile2

Gülüm sen köşe koltuğu salona mı alacaksın ?

Hee bir de mutlulukla kullan a.s.

Back