- Konu Sahibi CADISILA87
- #4.401
ben geldiiim ne var ne yok canımcımlar opuyorumnanaktan
Nerdesin sen kaçakk lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakardeniz,canım çok tşk ederim önerine...şimdi de baktım fissler blue point quadro set var...
kapakları değişince 4 farklı tencere olarak kullanma özelliğine sahip oluyosun..ve çok güzel özellikleri varmış çeyiz forumunda da okumuştum..indirimdeyken belki alabilirm diyorum...annemle bi bakiim yarın inş.seninde aklında bulunsun bitanem.
bende geldimm.2010 da kimler gelin??bende olacağım inşallah..
Hoşgeldin canımmm a.s.
Nerdesin sen kaçakk lülülülülülü
hoşgeldinn..
Ne güzel canım bi marka varmı baktığınızpazar günü de beyaz eşya bakıcaz.. sonunda
bilgisayarım yandıı mafoldumben ara ara girebiliyorum ancak o zaman da bi ceee yapıp gidiyorum :çok üzgünüm:
özledim yahuu opuyorumnanaktan
bu arada avatarın süper es geçemiciiim :lepi:
hoşbulduuukkopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım..biraz geç oldu ama. :1rolleyes:
Merhaba Arkadaşlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin :1hug:
Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz meltemre ve mtmtk :)
Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan
ben arçelikten bakalım diyordum ama benimki bosch.karar vermek lazım. bakalım artık nasipte hangisi var.
hoşgeldiniz meltemre ve mtmtk :)
ben arçelikten bakalım diyordum ama benimki bosch.karar vermek lazım. bakalım artık nasipte hangisi var.