• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sakardeniz,canım çok tşk ederim önerine...şimdi de baktım fissler blue point quadro set var...
kapakları değişince 4 farklı tencere olarak kullanma özelliğine sahip oluyosun..ve çok güzel özellikleri varmış çeyiz forumunda da okumuştum..indirimdeyken belki alabilirm diyorum...annemle bi bakiim yarın inş.seninde aklında bulunsun bitanem.

ben de teşekkür ederim. seçenekleri değerlendireceğim artık. evde varmış düdüklü tencerem ama çok bilindik bir marka değil. kaliteli ve güvenilir olmalı bence. kolay gelsinn

pazar günü de beyaz eşya bakıcaz.. sonunda
Ne güzel canım bi marka varmı baktığınız

bilgisayarım yandıı mafoldumben ara ara girebiliyorum ancak o zaman da bi ceee yapıp gidiyorum :çok üzgünüm:
özledim yahuu opuyorumnanaktan
bu arada avatarın süper es geçemiciiim :lepi:

hoşbulduuukkopuyorumnanaktan

Bizde özledik opuyorumnanaktan Avatarım zaferin tadını çıkarıyo :roflol:

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız? kaydirigubbakcemile5
Aramıza yeni katılanlar hepiniz hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin :1hug:
Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bugün mobilya bakmaya gittik ayyy canımız çıktı kızlar ama harike şeyler bulduk umarım beğendiklerimizi alabiliriz :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım iyyiyiz sen nasılsın çıkıyodum tam msjını gördüm cevap vermeden gidemedim opuyorumnanaktan İnş. gönlünüzden geçen herşey olur canım benim resim çekebildinmi nerelere baktınız

ne güzel canım. inşallah gönlüne göre alırsınız.

hoşgeldiniz meltemre ve mtmtk :)

hoşbuldukk canımm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımcım inşallah:Saruboceq:
ayy nerelere baktınız :asigim: bende istiyoruuumm kaydirigubbakcemile3

ben arçelikten bakalım diyordum ama benimki bosch.karar vermek lazım. bakalım artık nasipte hangisi var.

canım aristonla ilgili hiç bi fikrin var mı :kedi: ben quadro modelini beğeniyorum ama evli olan ablam içinin küçük olduğnu söyledi hevesim kaçtı yahu :çok üzgünüm:
o olmazsa bosch'un dondurucusu altta olan modellerini beğeniyoruum :asigim:

Back